Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Note, Razr και Galaxy Nexus τραβάνε Full HD video (επειδή κάποιος αναρωτιόταν)... Και το 4S προφανώς με εντυπωσιακά αποτελέσματα!
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Επειδή είχα S2 και τώρα έχω Razr, καλύτερο τηλέφωνο είναι το Razr με μικρή διαφορά από το S2, αλλά το S2 είναι το απόλυτο value for money και αυτό προτείνω! Αυτό που λένε για την μάπα ποιότητα δωτογραφιών και βίντεο στο razr ισχύει;
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Αυτό που λένε για την μάπα ποιότητα δωτογραφιών και βίντεο στο razr ισχύει; Όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα το βάζουν στην τελευταία θέση μεταξύ των 4!
alexzzz Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Όσα έχω διαβάσει μέχρι τώρα το βάζουν στην τελευταία θέση μεταξύ των 4! Και εγώ αυτό διαβάζω και μάλιστα ένα δείγμα από βίντεο που είδα ήταν πραγματικά άθλιο. Μπορεί βέβαια να φταίει και αυτός που το τράβηξε ή να έχασε από το ανέβασμα στο youtube
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Και εγώ αυτό διαβάζω και μάλιστα ένα δείγμα από βίντεο που είδα ήταν πραγματικά άθλιο. Μπορεί βέβαια να φταίει και αυτός που το τράβηξε ή να έχασε από το ανέβασμα στο youtube Υποψιάζομαι το software που δεν το έχουν προσέξει όσο θα έπρεπε για μια τέτοια συσκευή!
S2Katana Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Οι βραδινές φωτογραφίες είναι άθλιες εν συγκρίσει με τα άλλα 3, αλλά το βίντεο δείχνει οκ και οι πρωινές είναι μέτριες. Βέβαια με το προχθεσινό update κάπως βελτιώθηκαν τα πράγματα, αλλά όχι τραγικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα