Προς το περιεχόμενο

4s vs nexus s vs note vs sII vs razr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Compare.aspx?Catalog=22&Category=69978004&Products=1691570,1736086,1727060,1696785

ποιο θα επιλαγατε?ολα δωρεαν εκτος απο το note που θελουν 100e

προς το παρον επελεξα το iphone μονο και μονο επειδη κραταει η μεταπωλητικη αξια του-μου την δινει απιστευτα που δεν εχει σπασει και οτι δεν υποστηριζει flash-

το s2 μεσα σε λιγους μηνες εφτασε 420ε!

μονο το s2 τραβαει hd video?!

υπαρχει κανα site να τα βγαζει ολα για συγκριση σε μια σελιδα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με ολα θα παιξω(σπασιματα,games,apps) ειτε android ειτε ios.το θεμα ειναι οκ το iphone ειναι μια κατηγορια μονο του αλλα στα android ποιο ειναι το αντικειμενικα καλυτερο?

ποτε βγαινει το s3,1o 6mhno?

το new nexus s βγαινει σε google και samsung version?

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Όχι δεν βγαίνει σε δύο εκδόσεις μια Google και μια Samsung. Είναι κατασκευή της Samsung με pure Android (πρώτος όλες τις αναβαθμίσεις official και καλή υποστήριξη από developers). Κανονικά είναι Galaxy Nexus αλλά το Πλαίσιο έχει μπλέξει λίγο τα μπούτια του. Να δες έδω.

Και το Galaxy Nexus τραβάει HD video 720p και έχει οθόνη HD νομίζω είναι η καλύτερη που κυκλοφορεί από ότι έχω ακούσει και διαβάσει στα review καλύτερη και από την Retina του iPhone.

Αν έχεις διάθεση να πειράξεις το κινητό θα σου έλεγα να πάς κατευθείαν με κλειστά μάτια στο Galaxy Nexus.

Υ.Γ.: Με το μέγεθος δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα όταν βλέπω και Note γιατί και το Galaxy Nexus είναι λίγο μεγαλύτερο από το Galaxy SII.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το razr ειναι χειροτερο?

to note το βγαζω γιατι ειναι υπερβολη οι 5ιτζες.το nexus δεν το ειδα σε κανενα μαγαζι απο κοντα.

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Βγάζουμε εκτος Note για αυτονοητους λογους...Απο τα υπολοιπα το καλυτερο ειναι το razr αλλα εγω θα επελεγα s2 πρωτον λογο μεγέθους που ειναι αρκετα μαζεμενο σε σχεση με Motorola και δευτερον λογο σχεσης τιμης-αποδοσης.

Δημοσ.

Εχει καλυτερη οθονη,στα υπολοιπα ειναι περιπου τα ιδια..Αλλα γενικα σε σχεση τιμης αποδοσης δεν νομιζω να υπαρχει καλυτερο τηλ απο το S2 αυτη την στιγμη

Δημοσ.

Επειδή είχα S2 και τώρα έχω Razr, καλύτερο τηλέφωνο είναι το Razr με μικρή διαφορά από το S2, αλλά το S2 είναι το απόλυτο value for money και αυτό προτείνω!

Δημοσ.

Θα σχολιάσω μόνο για το Galaxy Note που το είδα προχθές από κοντά... δεν είναι κινητό. Είναι παντόφλα νούμερο 43 και αυτό είναι κυριολεκτικό.

Δεν χώραγε στο χέρι μου που το έπιασα, έπρεπε να το κρατάω αναγκαστικά με τα δύο χέρια. Και πάλι δε βόλευε, θα έπρεπε να έχει... χερούλι στο πλάι για να μπορείς να το πιάσεις. Να μη μιλήσω για τσέπες, μπουφάν, κλπ, για σημεία δηλαδή όπου βάζουμε τα κινητά μας συνήθως. Θα κάνεις τεράστιο λάθος εάν δώσεις 700€ για τέτοιο... παπούτσι.

Από την άλλη είναι αρκετά μικρό για να το πάρεις για tablet, οπότε γενικότερα είναι fail συσκευή. :cry:

Δημοσ.

ξερω ανθρωπους που ερωτεύτηκαν το note για τους ιδιους λογους που εσυ το ονομαζεις fail rolleyes.gif

Οποτε προτινω στον φιλο να παει να το δει και να αποφασισει τοτε.

Προσωπικα θα επερνα το 4s, θα το πουλαγα σφραγισμένο και θα αγοραζα το S2 και με τα χρηματα που περισσευαν θα αγοραζα μια σχετικα ακριβη σαμπανια devil.png

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το 4s είναι μακραν καλύτερο , ή μάλλον θα γίνει μόλις σπάσει. Σιγουρα άμα το πιάσεις δεν θα θέλεις να το αφήσεις. Είναι όμως πανάκριβο και το 16αρι είναι πολυ μικρο. . . Εμένα το 4αρι στα 32 gb και μόλις γέμισε αφου τα παιχνίδια φτάσανε στο 1gb. Πάντως εγώ το προτείνω γιατί μεγάλωσα με iOS τώρα εσυ χρειάζεται να τσεκαρεις ποιο είναι κατα την γνώμη σου πιο λειτουργικό. Αν πάρεις πάντως Android σε συμφέρει να αγοράσεις πρώτα το iPhone να το πουλησεις και μετα να έχεις λεφτά να αγοράσεις το κινητο που ήθελες και να πληρώσεις και 3 πάγια . . .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...