alsthom351 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Η αλλαγή ονόματος είναι θέμα marketing πιστεύω, για τον ανταγωνισμό. Από κει και πέρα το περιμένω πως και πως.
dancer Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη ενα κινητο το αγοραζετε για τις εφαρμογες που "ΘΑ" βαλετε και που "ΘΑ" εχει; ή για να κανετε τη δουλεια σας; εγω εχω ενα windows phone που εχει αυτα που θελω επανω και τελειωσε το ζητημα τωρα εφαρμογη πανω για το ενα εφαρμογη πανω για το αλλο και στο τελος βαραινει το κινητο απο αχρηστες εφαρμογες που δε τις χρησιμοποιουμαι. Εχουμ γινει αρκετα πλεονεκτες και θελουμε να εχουμε πραγματα χωρις να τα χρειαζομαστε βλεπω, σαν να αγοραζουμε προσφορα μπεμπιλινα ασχετα που δεν εχουμε παιδι αυτο μου θυμιζει η καταναλωτικη μας σταση και μανια.
akmakas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω προς τι τόσο κόλλημα με το symbian και τώρα με τα W7..Βάλτε ρε μάγκες android επάνω να δείτε καμιά πώληση της προκοπής!!!
lazlo1992 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Έχει πεθάνει η NOKIA εδώ και 2 χρόνια! Ότι βγάζει είναι τελείως μάπα! Πρέπει να είσαι αφελής για να δώσεις 600€ για ένα τέτοιο πράγμα! Δεν έχει τίποτα! Ούτε λειτουργικό ούτε κάμερα ούτε design ούτε απόκριση, και πολλά άλλα! Τζάμπα λεφτά! νννννναι! nokia n8 μαπα κάμερα(φακος carl zeiss), μαπα disign. nokia n9 μαπα κάμερα(φακος carl zeiss), μαπα disign. καλά για το λειτουργικό.. γουστά ειναι αυτα. εμένα μου αρέσει. παμε καλά μωρε? τα nokia εχουν την καλύτερη ποιότητα κατασκευής.. 2 χρονια εχω το nokia 5800 και η μπαταρία κραταει ακόμα 2 μέρες και ουτε μου εχει χαλάσει τίποτα πάνω του. και αμα ξαναπερνα κινητό(αμα υπήρχαν λεφτα δλδ) θα ηταν πάλη nokia. πάρε στην κατοχή σου για μια βδομάδα ενα nokia και μετά ελα πες μου. γιατι απο αυτο που είπες και μόνο φαίνεται οτι ουτε σε φωτογραφιες δεν εχεις δει nokia. EDIT: και για να γνωρίζεις τι είναι "Carl Zeiss", επειδή ασχολούμαι με φωτογραφία, κανένας της φακός για DSLR δεν κοστίζει κατω απο 700 ευρώ.
lizardking Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 συγνώμη αλλα το Nokia X7 δεν έχει πάνω το symbian ANNA?
kurkosdr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδη ενα κινητο το αγοραζετε για τις εφαρμογες που "ΘΑ" βαλετε και που "ΘΑ" εχει; Οχι, για τα παιχνιδια και μικροεφαρμογες τυπου εφαρμογες εφημεριδων, web tv κλπ. Αυτο εννοει ο πολυς κοσμος οταν λεει "εφαρμογες". Οσον αφορα τη μετονομασια, ειμαι ο μονος που "βλεπει" οτι δεν θα βγει επομενο major update (carla), και οτι απο δω και περα θα εχουμε point releases για bugfixes και μικροβελτιωσεις; ΥΓ: Το Nokia ειναι νεκρο αφου επισημως διακοπτεται η αναπτυξη του το 2016
digekas Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 ... ΥΓ: Το Nokia ειναι νεκρο αφου επισημως διακοπτεται η αναπτυξη του το 2016 Έχει ακουστεί τίποτα, μήπως ξέρετε και πότε η Nokia θα πάρει το όνομα της μητρικής της εταιρίας (αυτής που την εξαγόρασε);
kurkosdr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Έχει ακουστεί τίποτα, http://en.wikipedia.org/wiki/Symbian Το 2016 ληγει το συμβολαιο με την accenture που εχει αναλαβει πλεον το symbian. Τοτε υπολογιζει η nokia να ολοκληρωσει την μεταβαση στα WP7. Ειχα δει και σχετικο γραφημα της nokia (που εδειχνε το ποσοστο των νεων symbian κινητων να μηδενιζεται μετα απο λιγα χρονια) αλλα δεν θυμαμαι που.
rayman13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Βγάζετε τόση χολή για τα NOKIA λες και σας κλέβουν το μεροκάματο... Εγώ προσωπικά μετάνοιωσα που πήρα ένα φθηνό ANDROID κινητό... Δεν έχει ούτε την ποιότητα κατασκευής ούτε την ευχριστία ενός NOKIA! Και στην τελική εφ'όσον ο μέσος χρήστης (και εγώ) χρησιμοποιεί το τηλέφωνο του για κλήσεις, μηνύματα και λίγο internet (facebook,twitter άντε και κανά νέο) γιατί καθόμαστε και σκάζουμε ποιό έχει τις περισσότερες εφαρμογές και ποιό τις τρέχει πιο καλά; Το android δυστυχώς για να τρέξει αξιοπρεπώς θέλει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να πληρώσεις.Σε 600mhz cpu - 256mb ram καμία android συσκευή δεν έχει το smoothness ουτε καν ενος Ν8 που του έχουν κάνει αισίως την τρίτη (!) αναβάθμιση σε Belle.
kurkosdr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Και στην τελική εφ'όσον ο μέσος χρήστης (και εγώ) χρησιμοποιεί το τηλέφωνο του για κλήσεις, μηνύματα και λίγο internet (facebook,twitter άντε και κανά νέο) γιατί καθόμαστε και σκάζουμε ποιό έχει τις περισσότερες εφαρμογές και ποιό τις τρέχει πιο καλά; Το android δυστυχώς για να τρέξει αξιοπρεπώς θέλει πολύ καλά τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία πρέπει να πληρώσεις.Σε 600mhz cpu - 256mb ram καμία android συσκευή δεν έχει το smoothness ουτε καν ενος Ν8 που του έχουν κάνει αισίως την τρίτη (!) αναβάθμιση σε Belle. Μα, αν θες να κανεις μονο τα βασικα, περνεις ενα lg cookie fresh και αυτο ηταν, δεν θες ακριβο smartphone. Αμα παιρνεις smartphone, θες τα καλα σου τα παιχνιδια, τα apps για το web tv σου κλπ. Και δυστυχως για τις υπολοιπες πλατφορμες εκτος των iOS/Android το πλοιο εχει σαλπαρει. Κατι πηγε να παιχτει με το WP7, αλλα αργησε και εχασε. ΥΓ: Χωρις καμια διαθεση παρεξηγησης, αλλα τι σκεφτοσασταν οταν πηρατε android με 600ΜΗz CPU? Δεν ξερατε τι απαιτησεις εχουν το android και οι εφαρμογες του (παιχνιδια τυπου asphalt και need for speed θελουν 800MHz τουλαχιστον), ή σας τουμπαρε ο πωλητης; Προσωπικα αν δεν ειχα λεφτα για android θα επαιρνα ή παλαιοτερο μοντελο ή lg cookie dumbphone ή το πιο φθηνο symbian για χρηση ως dumbphone. Android των 600MHz με τιποτα.
myweca Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 το όνομα το άλλαξαν γιατί ήθελαν να αποφύγουν τον αθέμιτο ανταγωνισμό του sybian ( http://en.wikipedia.org/wiki/Sybian ) lol Θεός! :-D :-D
Fotis_Greece Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Παντως εγω πηρα Ε6 με Symbian Anna και μου αρεσει πολυ σαν συσκευη και λειτουργικο. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να παρουμε ολοι google? Και τι ακριβως σημαινει πεθαμενο? Απο την στιγμη που βγαινουν αναβαθμισεις μια χαρα ειναι. Ηδη το Ε6 μετραει 3 αναβαθμισεις και θα αναβαθμιστει σε Belle αργοτερα. Και τα Windows XP δεν εχουν αλλες αναβαθμισεις-service packs αλλα δεν τα αλλαζω και σιγουρα δεν ειναι πεθαμενα. Αντε μην εμφανισω το Ericsson T39 τωρα, κορυφαιο τηλεφωνο. Ζει και βασιλευει
digekas Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Φώτη, εσύ καλά τα λες, τα Win7 64bit της υπογραφής σου όμως; H Nokia ποτέ της δεν το κατείχε το άθλημα. Συσκευές ναι έβγαζε αξιόπιστες, πολύ πάνω από το μέσο όρο, ακόμα έχω ένα Ε51 που δουλεύει άψογα, το κομμάτι όμως που είχε να κάνει με το store... άστα να πάνε... Έφταιγε βέβαια και το ότι τότε smartphone είχαν πολύ λίγοι που ήξεραν τι αγόραζαν και γιατί, οπότε ήξεραν και που να βρουν τις εφαρμογές εκτός store, αλλά όταν έκανε την κίνηση και το άνοιξε το symbian έπρεπε να είχε υπομονή, τα πράγματα δεν αλλάζουν από την μία στιγμή στην άλλη, αλλά δεν ήθελε να περιμένει, συμπορεύτηκε με την Microsoft και το κλειστό symbian πλέον πέρασε σε δεύτερη μοίρα και αυτή είναι η αλήθεια, δυστυχώς. Το symbian ήταν πολύ πιο ώριμο από το android το οποίο μόνο τώρα αποκτά hardware acceleration με το ICS για αυτό και τα παλαιότερα κινητά θα πάρουν το πάνω τους, δυστυχώς όμως από την στιγμή που έδωσαν τόσα λεφτά για να αγοράσουν τις πατέντες από τις άλλες εταιρίες για να το ανοίξουν θα έπρεπε να περιμένουν, θα έπρεπε να τραβήξουν developers, να ρίξουν τις τιμές και να δώσουν συσκευές στον κόσμο, ήθελε στήριξη και οργάνωση το store. Τίποτα από αυτά δεν έγιναν αντίθετα πήραν ένα σεβαστό ποσό από την MS, απέλυσαν τόσο κόσμο, έπεσε η μετοχή της, στα μάτια των περισσότερων χάθηκε η πάλαι ποτέ αξιοπιστία στις συσκευές της αλλά και η ποιότητα κατασκευής τους (σε σύγκριση με τις παλιές τις βλέπω κυρίως πλαστικές τώρα) οπότε και θλίβομαι γιατί και το λειτουργικό χαντακώθηκε αλλά και η εταιρία θα γίνει παράρτημα, θυγατρική, ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε την, κύρια του εαυτού της πάντως με την οικονομική κατάσταση και τις λοιπές συγκυρίες, δύσκολο να ξαναγίνει.
Fotis_Greece Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 το συστημα της υπογραφης ειναι το workstation μου. Αναγκαστηκά win7 64bit λογω Adobe CS 5.5 Ολα τα υπολοιπα μηχανηματα σπιτι και στο γραφειο win xp
hyperspaced Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2011 Τί κάθεται και ασχολείται η Νokia με νέα δικά της λειτουργικά, αφού δεν έχει δυναμική στις πωλήσεις; Έφτασε το Symbian στο επίπεδο που το έφτασε και είναι μια χαρά για τις πολύ φθηνές συσκευές. Από εκεί και πέρα ο δρόμος είναι ένας: Windows Phone 8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα