marten Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα στη παρεα.θα θελα να μου πειτε τη γνωμη σας γιατι προκειτε να αγορασω το πρωτο μου smartphone (επιδοτηση απο cosmote)κ λογω του οτι δεν πολυ γνωριζω κ πολλα θα θελα να με βοηθησετε στη επιλογη.ενδιαφερομαι για 4 συσκευες με διαθεσιμο ποσο max στα 200 ευρο... HTC Explorer LG OPTIMUS HUB nokia 500 και huawei sonic u8650 η χρηση θα προοριζετε για πολυ απλα πραματα αλλα βεβαια με ενδιαφερουν κ οι φωτος οπως και το ιντερνετ που κ που. ποιο να επιλεξω απ αυτα γιατι ειμαι θα λεγα παντελως ασχετος.
arxaggelos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ζήτα την επιδότηση ως μείωση παγίου και πάρε από τη Vodafone σκέτο το SE Neo V στα 199Ε μετρητοίς. Σε λεφτά, για σένα θα είναι ακριβώς το ίδιο με το να έπαιρνες κάποια συσκευή κατευθείαν από την Cosmote. Στην ουσία όμως έτσι παίρνεις καλύτερη συσκευή από τις παραπάνω, μόνο που είναι αποκλειστικά στη Voda και δεν θα τη βρεις αλλού (μη σου πώ, πλέον ούτε στη Vodαfone ) Και σε περίπτωση που σκέφτεσαι μήπως η Voda έχει κάνει τις γνωστές ταρζανιές της στο μενού με κόκκινα λογότυπα κλπ, ήδη έχει αναφερθεί από αγοραστές ότι το μενού είναι "καθαρό".
marten Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 χμμ..θα το τσεκαρω κ το Neo V μιας κ δε το ειχα στα υποψιν κ αν οντως αξιζει θα το παρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα