Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγορασα το κινητο τελικά..Χperia Neo V..

ΔΕΝ βρίσκω όμως αυτή την επιλογή..

Εγώ βρίσκω τα Ρυθμίσεις - ρυθμίσεις ασύρματου και δικτύου - Λειτουργία πτήσης. και τα ξεκλικάρω όλα..

Αυτό εννοείς;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Ασύρματη επικοινωνία και δυκτια->Δυκτια κινητής τηλεφωνίας ->χρηση δεδομένων πακέτου = να μην είναι επιλεγμένο.

android.png

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ασύρματη επικοινωνία και δυκτια->Δυκτια κινητής τηλεφωνίας ->χρηση δεδομένων πακέτου = να μην είναι επιλεγμένο.

android.png

Eυχαριστώ πολυ!!

Πιστεύω πως το βρήκα..Aν και σε μενα είναι ως εξής: Ρυθμίσεις Δικτύου κινητής τηλεφωνίας -> Δεδομένα ενεργά ( και δεν είναι επιλεγμένο!!)

Αύτό είναι έτσι;;

Καλή χρονιά!

Δημοσ.

Παιδιά Υπάρχει στο Neo V επιλογή για να βλέπω πόσο χρόνο έχω μιλήσει συνολικά και πόσα sms στέλνω συνολικά κάθε μήνα;;;;;

Δημοσ.

Κατεβαζεις από το market το droidstats, το παραμετροποιεις όπως θες (ανάλογα με τα νούμερα κτλ που μπορείς να μιλάς και να στέλνεις δωρεάν sms και αν έχεις και κάποια δεδομένα) και σου κρατάει αυτό λογαριασμό. Α..βάζεις και το κάθε ποτέ σου ανανεώνονται τα δωρεάν φυσικά!

android.png

Δημοσ.

Περα απο το droidstats, που είναι πολυ καλο, υπάρχουν και εξειδικευμένες εφαρμογές. Πχ αν έχεις cosmote, η εφαρμογή cosmote info που σου λέει με απόλυτη ακρίβειά. Νομίζω υπάρχουν και για τις άλλες εταιρίες. Κοιτα και εδω κάποιες ελληνικές εφαρμογές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=127

android.png

Δημοσ.

Κατεβαζεις από το market το droidstats, το παραμετροποιεις όπως θες (ανάλογα με τα νούμερα κτλ που μπορείς να μιλάς και να στέλνεις δωρεάν sms και αν έχεις και κάποια δεδομένα) και σου κρατάει αυτό λογαριασμό. Α..βάζεις και το κάθε ποτέ σου ανανεώνονται τα δωρεάν φυσικά!

android.png

Περα απο το droidstats, που είναι πολυ καλο, υπάρχουν και εξειδικευμένες εφαρμογές. Πχ αν έχεις cosmote, η εφαρμογή cosmote info που σου λέει με απόλυτη ακρίβειά. Νομίζω υπάρχουν και για τις άλλες εταιρίες. Κοιτα και εδω κάποιες ελληνικές εφαρμογές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν:

android.png

Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά!Αυτές οι εφαρμογές είναι δωρεάν;

Δημοσ.

android.png

Τις δοκιμασα και καθε λιγο βαρανε εισερχομενα μηνυματα απο cosmote τα οποια δεν βρηκα τροπο να απενεργοποιησω.

Δημοσ.

Τις δοκιμασα και καθε λιγο βαρανε εισερχομενα μηνυματα απο cosmote τα οποια δεν βρηκα τροπο να απενεργοποιησω.

Το cosmote info, που το εχω, δουλεύει μια χαρά. Δεν έρχεται κανένα μυνημα. Βαζεις ένα widget, το πατας για να κανει update, και σου γραφει ποσο χρονο ομιλίας , sms και data έχεις υπόλοιπό. Προφανώς για καποιο λογο δε δουλεύει σωστά στην συσκευή σου..

Το droidstats, νομίζω έχει και δωρεάν εκδοσή.

android.png

Δημοσ.

Μια τελευταία ερώτηση:

Οταν κατεβάσω αυτές τις εφαρμογές πρέπει να είμαι συνέχεια online για να τις χρησιμοποιώ;;

Το ίδιο ισχύει και για τα παιχνίδια;;Οτι δηλαδή πρέπει να είμαι συνδεδεμένη στο ιντερνετ;;

Δημοσ.

Όχι. Τι ανχωνεσαι; Και να βαλεις μια εφαρμογή που απαιτεί ιντερνέτ, δε θα μπορεί να μπει απο τη στιγμή που εκοψες το ιντερνέτ μέσω δυκτιου, αρα δε θα χρεωθεις.

android.png

Δημοσ.

Όχι. Τι ανχωνεσαι; Και να βαλεις μια εφαρμογή που απαιτεί ιντερνέτ, δε θα μπορεί να μπει απο τη στιγμή που εκοψες το ιντερνέτ μέσω δυκτιου, αρα δε θα χρεωθεις.

android.png

Το έκοψα;;Απλώς ξεκλίκαρα τις επιλογές που μου είπατε παραπάνω για να μην χρεώνομαι στον λογαριασμό μου και χρησιμοποιώ wifi καπου κάπου το οποίο είναι τσάμπα right;;

Ολες αυτές οι εφαρμογές που έχει το κινητό μέσα οταν το αγοράζεις είναι απαραίτητες;;πχ MCAfee Antivirus;;

Οσες δεν χρειάζονται πως τις βγάζεις;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...