oldnew Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Αγορασα το κινητο τελικά..Χperia Neo V.. ΔΕΝ βρίσκω όμως αυτή την επιλογή.. Εγώ βρίσκω τα Ρυθμίσεις - ρυθμίσεις ασύρματου και δικτύου - Λειτουργία πτήσης. και τα ξεκλικάρω όλα.. Αυτό εννοείς;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων Ασύρματη επικοινωνία και δυκτια->Δυκτια κινητής τηλεφωνίας ->χρηση δεδομένων πακέτου = να μην είναι επιλεγμένο.
Andre85 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2011 Ασύρματη επικοινωνία και δυκτια->Δυκτια κινητής τηλεφωνίας ->χρηση δεδομένων πακέτου = να μην είναι επιλεγμένο. Eυχαριστώ πολυ!! Πιστεύω πως το βρήκα..Aν και σε μενα είναι ως εξής: Ρυθμίσεις Δικτύου κινητής τηλεφωνίας -> Δεδομένα ενεργά ( και δεν είναι επιλεγμένο!!) Αύτό είναι έτσι;; Καλή χρονιά!
Andre85 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά Υπάρχει στο Neo V επιλογή για να βλέπω πόσο χρόνο έχω μιλήσει συνολικά και πόσα sms στέλνω συνολικά κάθε μήνα;;;;;
Alxnks Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Κατεβαζεις από το market το droidstats, το παραμετροποιεις όπως θες (ανάλογα με τα νούμερα κτλ που μπορείς να μιλάς και να στέλνεις δωρεάν sms και αν έχεις και κάποια δεδομένα) και σου κρατάει αυτό λογαριασμό. Α..βάζεις και το κάθε ποτέ σου ανανεώνονται τα δωρεάν φυσικά!
oldnew Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Περα απο το droidstats, που είναι πολυ καλο, υπάρχουν και εξειδικευμένες εφαρμογές. Πχ αν έχεις cosmote, η εφαρμογή cosmote info που σου λέει με απόλυτη ακρίβειά. Νομίζω υπάρχουν και για τις άλλες εταιρίες. Κοιτα και εδω κάποιες ελληνικές εφαρμογές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=127
Andre85 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Κατεβαζεις από το market το droidstats, το παραμετροποιεις όπως θες (ανάλογα με τα νούμερα κτλ που μπορείς να μιλάς και να στέλνεις δωρεάν sms και αν έχεις και κάποια δεδομένα) και σου κρατάει αυτό λογαριασμό. Α..βάζεις και το κάθε ποτέ σου ανανεώνονται τα δωρεάν φυσικά! Περα απο το droidstats, που είναι πολυ καλο, υπάρχουν και εξειδικευμένες εφαρμογές. Πχ αν έχεις cosmote, η εφαρμογή cosmote info που σου λέει με απόλυτη ακρίβειά. Νομίζω υπάρχουν και για τις άλλες εταιρίες. Κοιτα και εδω κάποιες ελληνικές εφαρμογές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=127 Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις παιδιά!Αυτές οι εφαρμογές είναι δωρεάν;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Περα απο το droidstats, που είναι πολυ καλο, υπάρχουν και εξειδικευμένες εφαρμογές. Πχ αν έχεις cosmote, η εφαρμογή cosmote info που σου λέει με απόλυτη ακρίβειά. Νομίζω υπάρχουν και για τις άλλες εταιρίες. Κοιτα και εδω κάποιες ελληνικές εφαρμογές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν: http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=127 Τις δοκιμασα και καθε λιγο βαρανε εισερχομενα μηνυματα απο cosmote τα οποια δεν βρηκα τροπο να απενεργοποιησω.
oldnew Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2012 Τις δοκιμασα και καθε λιγο βαρανε εισερχομενα μηνυματα απο cosmote τα οποια δεν βρηκα τροπο να απενεργοποιησω. Το cosmote info, που το εχω, δουλεύει μια χαρά. Δεν έρχεται κανένα μυνημα. Βαζεις ένα widget, το πατας για να κανει update, και σου γραφει ποσο χρονο ομιλίας , sms και data έχεις υπόλοιπό. Προφανώς για καποιο λογο δε δουλεύει σωστά στην συσκευή σου.. Το droidstats, νομίζω έχει και δωρεάν εκδοσή.
Andre85 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μια τελευταία ερώτηση: Οταν κατεβάσω αυτές τις εφαρμογές πρέπει να είμαι συνέχεια online για να τις χρησιμοποιώ;; Το ίδιο ισχύει και για τα παιχνίδια;;Οτι δηλαδή πρέπει να είμαι συνδεδεμένη στο ιντερνετ;;
oldnew Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Όχι. Τι ανχωνεσαι; Και να βαλεις μια εφαρμογή που απαιτεί ιντερνέτ, δε θα μπορεί να μπει απο τη στιγμή που εκοψες το ιντερνέτ μέσω δυκτιου, αρα δε θα χρεωθεις.
Andre85 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Όχι. Τι ανχωνεσαι; Και να βαλεις μια εφαρμογή που απαιτεί ιντερνέτ, δε θα μπορεί να μπει απο τη στιγμή που εκοψες το ιντερνέτ μέσω δυκτιου, αρα δε θα χρεωθεις. Το έκοψα;;Απλώς ξεκλίκαρα τις επιλογές που μου είπατε παραπάνω για να μην χρεώνομαι στον λογαριασμό μου και χρησιμοποιώ wifi καπου κάπου το οποίο είναι τσάμπα right;; Ολες αυτές οι εφαρμογές που έχει το κινητό μέσα οταν το αγοράζεις είναι απαραίτητες;;πχ MCAfee Antivirus;; Οσες δεν χρειάζονται πως τις βγάζεις;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα