Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλό είναι όταν θα το ανοίξεις πρώτη φορά να είσαι κοντά σε δίκτυο wifi (που δεν χρεώνει) έτσι ώστε να κάνεις κατευθείαν και την ενεργοποίηση του λογαριασμού google που θα σου ζητήσει και να τελειώνεις. Από εκεί και πέρα, μπορείς να έχεις μόνιμα κλειστό με τον τρόπο που σου είπε ο alxnks παραπάνω, ή, αν δεν σκοπεύεις να μπεις ποτέ στο ίντερνετ με δίκτυο κινητής, παίρνεις την εταιρεία σου να σου απενεργοποιήσουν εντελώς τo ίντερνετ στην γραμμή σου και τέλος. Έτσι θα μπορείς να μπαίνεις μόνο με wifi.

Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τα μέρη με τα μαύρα γράμματα..

Αν δεν ενεργοποιήσω τον λογαριασμό που λες δεν θα δουλεύει το κινητό;;

Σε ποια γραμμή να μου απενεργοποιήσουν το internet;;---Aυτό δεν το κατάλαβα καθόλου---sorry! :cry: :cry: :cry:

--Δηλαδή να τους πω να μου κόψουν το connx;;--

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα τα μέρη με τα μαύρα γράμματα..

Αν δεν ενεργοποιήσω τον λογαριασμό που λες δεν θα δουλεύει το κινητό;;

Σε ποια γραμμή να μου απενεργοποιήσουν το internet;;---Aυτό δεν το κατάλαβα καθόλου---sorry! :cry: :cry: :cry:

--Δηλαδή να τους πω να μου κόψουν το connx;;--

Ο arxagelos στα είπε μια χαρά. Είναι πολυ απλα τα πράγματά, και κακώς ανχωνεσαι. Στα android, θες ένα google email. Φτιαξτο απο τώρα στο pc να το έχεις. Δε χρειάζεται να καταλαβεις περισσότερα γιατί θα μπερδευτείς περισσότερο. Ας πουμε ότι αυτόματα αποθηκεύονται σε αυτό το email, οι επαφές σου κλπ, ώστε στο μέλλον οποιοδήποτε android, και να πάρεις, βάζοντάς το ίδιο email, να έχεις αυτόματα επαφές κλπ. Την πρώτη φορα που θα ανοίξεις το κινητό, σου ζητάει το email και το password. Καλύτερα να είσαι σε wifi, για να συνδεθεί μέσω αυτου με τη google, και να μη χρεωθεις. Αν ανχωνεσαι, βγαλε τελείως την sim card ώστε να μη μπει απο εκεί στο νετ. Αφού μπει στο email μέσω wifi, και κανει συνχρονισμο όπως λέγεται, κανε τικ στο κουτάκι που σου ειπανε παραπάνω.

Βαλε την κάρτα sim.

Τέλος. Το κινητό δε θα μπει ποτε στο νετ μέσω κινητής, και δε θα χρεωθεις ποτε τίποτα. Μονο μέσω wifi θα μπαίνει, που είναι δωρεάν.

Παρε το neov που σου ειπανε. Είναι πολυ καλύτερό σε όλα, και 99% θα σε βολέψει στα παντα καλύτερα. Τοσα εκατομμύρια που αγοραζουνε κινητά με οθόνες αφης, κάτι ξερουν. Αμα είσαι η περίπτωσή, και δε βολευτεις (σχεδόν το αποκλείω ), το πουλας. Αντε να χάσεις 50 ευρώ και αν..

android.png

Δημοσ.

Ο arxagelos στα είπε μια χαρά. Είναι πολυ απλα τα πράγματά, και κακώς ανχωνεσαι. Στα android, θες ένα google email. Φτιαξτο απο τώρα στο pc να το έχεις. Δε χρειάζεται να καταλαβεις περισσότερα γιατί θα μπερδευτείς περισσότερο. Ας πουμε ότι αυτόματα αποθηκεύονται σε αυτό το email, οι επαφές σου κλπ, ώστε στο μέλλον οποιοδήποτε android, και να πάρεις, βάζοντάς το ίδιο email, να έχεις αυτόματα επαφές κλπ. Την πρώτη φορα που θα ανοίξεις το κινητό, σου ζητάει το email και το password. Καλύτερα να είσαι σε wifi, για να συνδεθεί μέσω αυτου με τη google, και να μη χρεωθεις. Αν ανχωνεσαι, βγαλε τελείως την sim card ώστε να μη μπει απο εκεί στο νετ. Αφού μπει στο email μέσω wifi, και κανει συνχρονισμο όπως λέγεται, κανε τικ στο κουτάκι που σου ειπανε παραπάνω.

Βαλε την κάρτα sim.

Τέλος. Το κινητό δε θα μπει ποτε στο νετ μέσω κινητής, και δε θα χρεωθεις ποτε τίποτα. Μονο μέσω wifi θα μπαίνει, που είναι δωρεάν.

Παρε το neov που σου ειπανε. Είναι πολυ καλύτερό σε όλα, και 99% θα σε βολέψει στα παντα καλύτερα. Τοσα εκατομμύρια που αγοραζουνε κινητά με οθόνες αφης, κάτι ξερουν. Αμα είσαι η περίπτωσή, και δε βολευτεις (σχεδόν το αποκλείω ), το πουλας. Αντε να χάσεις 50 ευρώ και αν..

android.png

αν κατάλαβα καλά..

οταν ανοιξω το κινητό θα πρέπει να βάλω το email μου.Καλά μέχρι εδώ;;

Ποιες επαφές θα μου περάσει στο Android;;

Τα email των φίλων μου;;

Ή τα τηλέφωνα που έχω στη sim;;

Ή δεν παιρνιούνται τα τηλέφωνα αλλά μόνο ότι έχω στο email αυτό και τα τηλεφωνα παραμένουν στην sim μου και είναι ασφαλή;;

Δημοσ.

θα πρεπει να βαλεις ενα google email αν εχει...αν οχι, θα φτιαξεις.

αυτο γινεται για να μπορεις να κατεβαζεις κι εφαρμογες-παιχνιδια απο το market.

τις επαφες θα τις περασεις μονη σου απο το προηγουμενο σου κινητο. αν μπορει εκεινο να τις στειλει με bluetooth καθαρισες γρηγορα κι ευκολα. το πολυ πολυ μετα να θελουν καποιες φτιαξιμο καποιοι χαρακτηρες αν δεν εχουν μεταφερθει σωστα. thats all. εγω εδω και παρα πολλα χρονια δεν παιζω με επαφες στη sim λογω των περιορισμων που εχει η sim (εγω πχ θελω να γραφω ονοματεπωνυμο, να περναω 2-3 τηλεφωνα στο ονομα, email κτλ...στη sim δεν μπορεις να αποθηκευεις ετσι, μονο στη μνημη τηλεφωνου).

Δημοσ.

θα πρεπει να βαλεις ενα google email αν εχει...αν οχι, θα φτιαξεις.

αυτο γινεται για να μπορεις να κατεβαζεις κι εφαρμογες-παιχνιδια απο το market.

τις επαφες θα τις περασεις μονη σου απο το προηγουμενο σου κινητο. αν μπορει εκεινο να τις στειλει με bluetooth καθαρισες γρηγορα κι ευκολα. το πολυ πολυ μετα να θελουν καποιες φτιαξιμο καποιοι χαρακτηρες αν δεν εχουν μεταφερθει σωστα. thats all. εγω εδω και παρα πολλα χρονια δεν παιζω με επαφες στη sim λογω των περιορισμων που εχει η sim (εγω πχ θελω να γραφω ονοματεπωνυμο, να περναω 2-3 τηλεφωνα στο ονομα, email κτλ...στη sim δεν μπορεις να αποθηκευεις ετσι, μονο στη μνημη τηλεφωνου).

Δηλαδή θα φτιάξω ένα άσχετο email στο google (Πως φτιάχνεται αυτό;;-- εννοέιτε του yahoo;; ) και ας το χρησιμοποιήσω ποτέ;;Απλά για να υπάρχει;;

Αρα τα τηλέφωνα δεν περνάνε στο Adroid αλλά παραμένουν στην sim μου;;

Αν κατεβάζω εφαρμογές πώς πληρώνονται;;

Δημοσ.

Δηλαδή θα φτιάξω ένα άσχετο email στο google (Πως φτιάχνεται αυτό;;-- εννοέιτε του yahoo;; ) και ας το χρησιμοποιήσω ποτέ;;Απλά για να υπάρχει;;

Αρα τα τηλέφωνα δεν περνάνε στο Adroid αλλά παραμένουν στην sim μου;;

Αν κατεβάζω εφαρμογές πώς πληρώνονται;;

εννοω του google! θα μπορεις να το φτιαξεις επιτοπου μεσω του κινητου σου. και ναι, μπορεις να μην το χρησιμοποιησεις ποτε.

ναι παραμενουν εκει.

αν κατεβασεις εφαρμογες περαν των παρα πολλων δωρεαν, τοτε...δεν ξερω πως τις πληρωνεις γιατι δεν εχω αγορασει ποτε. εχω θειους που μου κανουν εφαρμογες δωρο :P

Δημοσ.

εννοω του google! θα μπορεις να το φτιαξεις επιτοπου μεσω του κινητου σου. και ναι, μπορεις να μην το χρησιμοποιησεις ποτε.

ναι παραμενουν εκει.

αν κατεβασεις εφαρμογες περαν των παρα πολλων δωρεαν, τοτε...δεν ξερω πως τις πληρωνεις γιατι δεν εχω αγορασει ποτε. εχω θειους που μου κανουν εφαρμογες δωρο :P

google mail = Gmail;;

Aρα τα τηλεφωνά μου δεν διατρέχουν κινδυνο αφού δεν περνάνε στο Adroid ή στο email..Ησύχασα τώρα!!

Αν κατεβάσεις games αυτά δεν τα πληρώνεις;;

Δυστυχώς εγώ δεν έχω θείο..

Άρα αν ξέρει κάποιος πως πληρώνονται οι εφαρμογές που αγοράζουμε μπορεί να μου πει;;;

Δημοσ.

Πρόσεξε μόνο μήν ξεχάσεις το password για τον λογαριασμό Google που θα κάνεις αν είναι μόνο για το κινητό και δεν τον χρησιμοποιείς, πολλοί την έχουν πατήσει έτσι. Τις εφαρμογές τις πληρώνεις περνώντας μια κάρτα (προτιμώ προπληρωμένη) κατευθείαν στο μαρκετ όταν θα πας να κάνεις την πρώτη σου αγορά. Καλύτερα κάνε την από το μαρκετ μέσα από το pc, δηλαδή εδώ, που είναι και πιό άνετα. Εννοείται ότι πάλι θα κάνεις log in με τον λογαριασμό google που θα έχεις δημιουργήσει.

Τα τηλέφωνά σου θα πάνε στο google account σουμε τον πρώτο συγχρονισμό που θα κάνει το τηλέφωνο, αλλά και πάλι δεν κινδυνεύουν. Ίσα ίσα που έτσι είναι και πιό ασφαλή, αφου και να χάσεις το τηλέφωνο ή να σου το κλέψουν, οι επαφές σου θα είναι εκεί.

Ναι, google mail=gmail.

Δημοσ.

Πρόσεξε μόνο μήν ξεχάσεις το password για τον λογαριασμό Google που θα κάνεις αν είναι μόνο για το κινητό και δεν τον χρησιμοποιείς, πολλοί την έχουν πατήσει έτσι. Τις εφαρμογές τις πληρώνεις περνώντας μια κάρτα (προτιμώ προπληρωμένη) κατευθείαν στο μαρκετ όταν θα πας να κάνεις την πρώτη σου αγορά. Καλύτερα κάνε την από το μαρκετ μέσα από το pc, δηλαδή εδώ, που είναι και πιό άνετα. Εννοείται ότι πάλι θα κάνεις log in με τον λογαριασμό google που θα έχεις δημιουργήσει.

Τα τηλέφωνά σου θα πάνε στο google account σουμε τον πρώτο συγχρονισμό που θα κάνει το τηλέφωνο, αλλά και πάλι δεν κινδυνεύουν. Ίσα ίσα που έτσι είναι και πιό ασφαλή, αφου και να χάσεις το τηλέφωνο ή να σου το κλέψουν, οι επαφές σου θα είναι εκεί.

Ναι, google mail=gmail.

Αν ανοίξω το κινητό χωρίς την sim και κάνω όλα αυτά που λέτε ( email klp klp )θα κάνει συγχρονισμό το κινητό;

Ή θα περιμένει να βάλω και την sim;;

Aν δεν θέλω να περάσω τα τηλεφωνά μου στο gmail τι κάνω;;

Ή αν περάσουν μπορώ να τα διαγράψω μετά;;Να υπάρχουν μόνο στην sim;;

--Ξέρω οτι σας κουράζω αλλά δεν ξέρω απο αυτά γι'αυτό και ρωτάω---

Δημοσ.

Αφού τελειώσεις με το αρχικό set up, αν κλείσεις το wifi και την κίνηση δεδομένων μέσω 3g και να θέλει δεν μπορεί να συγχρονίσει τίποτε. Αν δεν έχεις sim μέσα, δεν θα υπάρχει έτσι κι αλλιώς 3g.

Οπότε, μόλις απενεργοποιήσεις το wifi, θα πας "ρυθμίσεις" -> "λογαριασμοί και συγχρονισμός" (ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων, εγώ έχω Samsung), και θα απενεργοποιήσεις τον αυτόματο συγχρονισμό (η αρχική ρύθμιση είναι πάντα να κάνει αυτόματο συγχρονισμό, πρέπει να το απενεργοποιήσεις εσύ οπωσδήποτε μόνη σου). Καλύτερα κάνε το έτσι, γιατί ναι μεν μπορείς να διαγράψεις τις επαφές από το gmail account σου, αλλά αν συγχρονίσει μετά το account με το κινητό μπορεί να τα σβήσει και από το κινητό. Εντελώς βέβαια δεν τα σβήνει ποτέ, πάντα γίνεται ανάκτηση, αλλά προκειμένου να τα ψάχνεις και να ψάχνεσαι καλύτερα κάνε το έτσι.

Παρεμπιπτόντως, η αποθήκευση στη sim παρέχει πλέον παλαιολιθικές δυνατότητες σε σχέση με την αποθήκευση στο τηλέφωνο. Κάποια στιγμή καλό είναι να κάνεις την μετάβαση. Εύκολο είναι. Και μην φαντάζεσαι ότι τα τηλέφωνά σου είναι πιό σφαλή στη sim μην τα χάσεις κλπ, μάλλον χειρότερα είναι.

Δημοσ.

Κανείς ερωτήσεις του στιλ, "εξηγήστε μου πως θα οδηγήσω ποδήλατο ". Αν κάποιος επιχειρήσεις να σου εξηγήσει πως θα οδηγήσεις ποδήλατο, μπορεί να νομίζεις ότι σου εξηγεί πως να οδηγήσεις πυρηνικο υποβρύχιο .. Να καταλήξει να σου γραφει ολοκληρώματα ισοροπιας.. Και για κάθε απαντηση, θα προκύπτουν άλλες 2 ερωτήσεις.. Κάποια πράγματά είναι απλα, αλλα πρέπει να έχεις τη συσκευή μπροστά σου για να καταλαβεις. Τα τηλεφωνά σου τελικά, θα αποθηκευτούν στην google, δηλαδή στο email. Δεν υπάρχει λόγος να το αποφύγεις. Το έχουν κανει 10δες εκατομμύρια. Πίστεψε με κανείς δεν ενδιαφέρεται για τη λιστα με τα τηλεφωνά σου. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος να διαρευσουν είναι να χάσεις τη συσκευή, όπως και στη συσκευή που έχεις ηδη. Αν σε ανχώνει αυτο, μακρια απο όλα τα smartphone, μιας και όλα έχουν αντίστοιχό συνχρονισμο (iphone κλπ).

android.png

Δημοσ.

Eτσι όπως μου τα λέτε έχω τρομοκρατηθεί!

Στο τέλος δεν 8α πάρω ποτέ ξανά κινητό και αυτο γιατί φοβαμαι με ολες αyτες τις διαδικασίες..Φτιάξε email-συγχρονισμός κλπ κλπ..

Δηλαδή δεν υπάρχει κίνδυνος να μου βουτήξει κάποιος τα τηλεφωνά μου απο το emai;;πχ hacker;;

Δημοσ.

Eτσι όπως μου τα λέτε έχω τρομοκρατηθεί!

Στο τέλος δεν 8α πάρω ποτέ ξανά κινητό και αυτο γιατί φοβαμαι με ολες αyτες τις διαδικασίες..Φτιάξε email-συγχρονισμός κλπ κλπ..

Δηλαδή δεν υπάρχει κίνδυνος να μου βουτήξει κάποιος τα τηλεφωνά μου απο το emai;;πχ hacker;;

μεταξυ των 2 που αναφερεις χαλαρα το Νοκια 500

αλλα επειδη αν το δουμε ρεαλιστικα ολες τις extra δυνατοτητες των smartphone δυσκολα θα τις χρησιμοποιησεις παρε ενα Νοκια Χ2 περνα τις επαφες σου μεσω Bluetooth οπως γινεται μεταξυ ολων των Nokia και θα σου μεινουν και 100euro στην τσεπη.

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Nokia-X2-Black-Red-002Q461.htm

Δημοσ.

Κουμπί μενού, επιλεγεις ρυθμίσεις, μετά ασύρματα δίκτυα και ξετικαρεις τα δεδομένα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Simple as that!

android.png

Αγορασα το κινητο τελικά..Χperia Neo V..

ΔΕΝ βρίσκω όμως αυτή την επιλογή..

Εγώ βρίσκω τα Ρυθμίσεις - ρυθμίσεις ασύρματου και δικτύου - Λειτουργία πτήσης. και τα ξεκλικάρω όλα..

Αυτό εννοείς;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...