Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς καλησπέρα!

Διαθέτω 180 - 200 ευρώ και θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό. Ήρθε η ώρα δηλαδή γιατί το 5ετώ κινητό μου ( Ν70 Music Edition) τα ψιλοέπαιξε!!

Επειδή δεν έχω και πολύ μεγάλη ιδέα απο το τι παίζει τώρα θα ήθελα να μοθ πείτε την γνώμη σας για αυτά τα δύο κινητά:

Nokia 500 ( Nokia 500) και

Nokia C5-03 ( Nokia C5-03)

Βασικά δεν 8α πολυασχολούμαι με το internet αλλά θέλω ένα καλό κινητό.

Σας ανέφερα μόνο τα δύο παραπάνω κινητά γιατί είμαι ΝokiaFan girl αλλά και κυρίως γιατί έχω συνηθήσει τον χειρισμό στα νοκια..

Απο άλλες μάρκες δεν έχω ιδέα!!!

Άρα αν προτείνεται και κάποιο άλλο κινητό 8α ήθελα να μοθ πείτε και το γιατί..

Σας ευχαριστώ πολύ!!

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχάς καλησπέρα!

Διαθέτω 180 - 200 ευρώ και θέλω να αγοράσω καινούργιο κινητό. Ήρθε η ώρα δηλαδή γιατί το 5ετώ κινητό μου ( Ν70 Music Edition) τα ψιλοέπαιξε!!

Επειδή δεν έχω και πολύ μεγάλη ιδέα απο το τι παίζει τώρα θα ήθελα να μοθ πείτε την γνώμη σας για αυτά τα δύο κινητά:

Nokia 500 ( Nokia 500) και

Nokia C5-03 ( Nokia C5-03)

Βασικά δεν 8α πολυασχολούμαι με το internet αλλά θέλω ένα καλό κινητό.

Σας ανέφερα μόνο τα δύο παραπάνω κινητά γιατί είμαι ΝokiaFan girl αλλά και κυρίως γιατί έχω συνηθήσει τον χειρισμό στα νοκια..

Απο άλλες μάρκες δεν έχω ιδέα!!!

Άρα αν προτείνεται και κάποιο άλλο κινητό 8α ήθελα να μοθ πείτε και το γιατί..

Σας ευχαριστώ πολύ!!

Απο αυτα τα 2 ψιφυζω το C5-03.

Επισης καλο ειναι το 5800

Δημοσ.

Απο αυτα τα 2 ψιφυζω το C5-03.

Επισης καλο ειναι το 5800

Το C5-03 ε;;

To Nokia 500 γιατί δεν είναι καλό;;

το 5800 δεν μου αρέσει..μόνο και μόνο γιατί θέλω κινητό με καμερα 5mp..

Κάποια άλλη γνώμη;;

Δημοσ.

Θές αποκλειστικά nokia? Έχουν μείνει λίγο πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Κάνε μια βόλτα skroutz κ δές αν σου αρέσει κάποιο άλλο σε αυτά τα λεφτά

Δημοσ.

Θές αποκλειστικά nokia? Έχουν μείνει λίγο πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Κάνε μια βόλτα skroutz κ δές αν σου αρέσει κάποιο άλλο σε αυτά τα λεφτά

Δεν είναι οτι θέλω αποκλειστικά Nokia αλλά απλώς έχω συνηθήσει τον χειρισμό στα nokia!!

Exω δει ενα ακόμα to Sony Ericsson Χperia Neo V αλλά το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω στον χειρισμό του...

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο κινητό;;

Υγ:Υπάρχει κάποιο καλό κινητό χωρίς οθόνη αφής;;

Δημοσ.

Δεν είναι οτι θέλω αποκλειστικά Nokia αλλά απλώς έχω συνηθήσει τον χειρισμό στα nokia!!

Exω δει ενα ακόμα to Sony Ericsson Χperia Neo V αλλά το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω στον χειρισμό του...

Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο άλλο κινητό;;

Υγ:Υπάρχει κάποιο καλό κινητό χωρίς οθόνη αφής;;

θα τα καταφερεις. στα λεφτα που δινεις ειναι μονοδρομος το neo v, fobero value/money κινητο! μην συμβιβαστεις με αλλα, θα ειναι κατωτερα στα ιδια χρηματα.

Δημοσ.

Τι ακριβως σε φοβίζει στα κινητα με οθόνη αφής ; Πανω κατω πλεον ολα τα κινητα περιπου τον ιδιο χειρισμο εχουν! Για τι χρηση το θελεις το κινητο και τι θελεις να εχει ; παντως στα 200 ευρω το neo v που λες αξιζει , αλλα να μας πεις τι ζητας και τι χρειαζεσαι απο ενα κινητο ωστε να ταιριαζει σε εσενα.

Τωρα καλο κινητο χωρις οθονη αφης υπαρχουν σαφως απλα πες μας πρωτα τι θες να εχει το κινητο,δηλαδη γινε πιο συγκεκριμενη ! Αααα!!! Και αν ειναι εφικτο,δοκιμασε σε καποιο μαγαζι ή απο καποιο φιλο/φιλη/συγγενη κλπ που τυχαινει να εχει το neo v να δεις αν σε βολευει και τετοια.

Δημοσ.

Τι ακριβως σε φοβίζει στα κινητα με οθόνη αφής ; Πανω κατω πλεον ολα τα κινητα περιπου τον ιδιο χειρισμο εχουν! Για τι χρηση το θελεις το κινητο και τι θελεις να εχει ; παντως στα 200 ευρω το neo v που λες αξιζει , αλλα να μας πεις τι ζητας και τι χρειαζεσαι απο ενα κινητο ωστε να ταιριαζει σε εσενα.

Τωρα καλο κινητο χωρις οθονη αφης υπαρχουν σαφως απλα πες μας πρωτα τι θες να εχει το κινητο,δηλαδη γινε πιο συγκεκριμενη ! Αααα!!! Και αν ειναι εφικτο,δοκιμασε σε καποιο μαγαζι ή απο καποιο φιλο/φιλη/συγγενη κλπ που τυχαινει να εχει το neo v να δεις αν σε βολευει και τετοια.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κινητό με οθόνη αφής γι'αυτό και φοβάμαι!Ασε που φοβάμαι οτι 8α μου πέσει και 8α σπάσει η οθόνη...

Τι θέλω να έχει το κινητό;;

Να παίρνει τοηλεφωνα--μηνύματα,καμερα 5mp (αυτό το θέλω σίγουρα)...Οσό για το internet δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω και ποτέ μέσω κινητού..(γιατί δεν ξέρω τι παίζει..)

Οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν το C3 (Το απλό)..

Βασικά δεν είναι απαραίτητο να χαλάσω και τα 200 ερώ σε κινητό..και ένα κινητο που έχω δει και χωρίς οθόνη αφής ειναι το C5-00..Ποια η γνώμη σας για αυτό το κινητό;;

Δημοσ.

Δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ κινητό με οθόνη αφής γι'αυτό και φοβάμαι!Ασε που φοβάμαι οτι 8α μου πέσει και 8α σπάσει η οθόνη...

Τι θέλω να έχει το κινητό;;

Να παίρνει τοηλεφωνα--μηνύματα,καμερα 5mp (αυτό το θέλω σίγουρα)...Οσό για το internet δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω και ποτέ μέσω κινητού..(γιατί δεν ξέρω τι παίζει..)

Οι περισσότεροι φίλοι μου έχουν το C3 (Το απλό)..

Βασικά δεν είναι απαραίτητο να χαλάσω και τα 200 ερώ σε κινητό..και ένα κινητο που έχω δει και χωρίς οθόνη αφής ειναι το C5-00..Ποια η γνώμη σας για αυτό το κινητό;;

λογικα λες το refresh, με τα 5mpixels, οχι το προηγουμενο, ετσι; το πηρα χτες σε γκρι (βγαινει και σε λευκο και μαυρο) στη μητερα μου απο πλαισιο. συμπαθητικο κινητο, με gps (οχι wifi ομως). thats about it.

Δημοσ.

λογικα λες το refresh, με τα 5mpixels, οχι το προηγουμενο, ετσι; το πηρα χτες σε γκρι (βγαινει και σε λευκο και μαυρο) στη μητερα μου απο πλαισιο. συμπαθητικο κινητο, με gps (οχι wifi ομως). thats about it.

Λογικά για αυτό θα λέω.Υπάρχει και άλλο;;

Επειδή δεν μπορώ να καταλήξω και κάπου..θα πάω να πάρω καποιο τηλεφωνο με 20 ευρώ..

Ολα αυτά τα κινητά Nokia 500,Xperia Neo V,C5-00 μπαίνουν στο internet με το που ανοίγει το κινητό;

Δημοσ.

Λογικά για αυτό θα λέω.Υπάρχει και άλλο;;

Επειδή δεν μπορώ να καταλήξω και κάπου..θα πάω να πάρω καποιο τηλεφωνο με 20 ευρώ..

Ολα αυτά τα κινητά Nokia 500,Xperia Neo V,C5-00 μπαίνουν στο internet με το που ανοίγει το κινητό;

υπηρχε το προηγουμενο c5 που ηταν 3mpixels.

ειδικα στο android το ακυρωνεις πολυ ευκολα αυτο, το να μην μπαινει ιντερνετ. ενα κουτακι ξετικαρεις. για τα νοκια δεν ξερω τι παιζει, αλλα και για εκεινα θα υπαρχει τροπος. το πολυ πολυ να φτιαχνεις ενα ακυρο ιντερνετ προφιλ και να μην μπορει να μπει οσο και να θελει! :P

Δημοσ.

Επανήλθα μετά απο 6 μέρες διακοπών χωρις internet κλπ κλπ..Ηρέμησε το κεφάλι μου!!

Στο θέμα μας τώρα..

Πήγα σε ένα κατάστημα και είδα τα εξής κινητά: C5-03, Nokia 500 και Χperia Neo V..

Ευτυχώς που είχε και τα τρία ώστε να τα δω και τα τρία μαζί..

όπως τα κοιτούσα είμαι μεταξύ των Nokia 500 και του Xperia Νeo V..

Bεβαια κλίνω λίγο περισσότερο προς το Xperia Neo V!

Μιας και είμαι πρωτάρα στα κινητά με οθόνη αφής θα σας κάνω μια ερώτηση!! ( μπορεί να σας φανεί χαζή αλλά για μένα είναι πολύ σοβαρή και κρίσιμη :fear: :fear: )

Αν πάρω το Xperia Neo V μέχρι να μάθω να το χειρίζομαι καλά υπάρχει τρόπος να το κάνω να μην συνδέεται στο internet μόνο του και να μπαίνει όποτε θέλω εγώ;;

Αν ναι πως γίνεται;;

--Ρωτάω γιατί άκουσα πως τα smartphones μόλις τα ανοίγεις συνδέονται αυτόματα στο internet και αυτό δεν το θέλω εγώ--

Δημοσ.

Κουμπί μενού, επιλεγεις ρυθμίσεις, μετά ασύρματα δίκτυα και ξετικαρεις τα δεδομένα μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας. Simple as that!

android.png

Δημοσ.

Καλό είναι όταν θα το ανοίξεις πρώτη φορά να είσαι κοντά σε δίκτυο wifi (που δεν χρεώνει) έτσι ώστε να κάνεις κατευθείαν και την ενεργοποίηση του λογαριασμού google που θα σου ζητήσει και να τελειώνεις. Από εκεί και πέρα, μπορείς να έχεις μόνιμα κλειστό με τον τρόπο που σου είπε ο alxnks παραπάνω, ή, αν δεν σκοπεύεις να μπεις ποτέ στο ίντερνετ με δίκτυο κινητής, παίρνεις την εταιρεία σου να σου απενεργοποιήσουν εντελώς τo ίντερνετ στην γραμμή σου και τέλος. Έτσι θα μπορείς να μπαίνεις μόνο με wifi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...