Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε χρειάζεται όμως να το κάνεις θέμα στις "Προσφορές" γιατί εδώ postάρουμε οτι πραγματικά είναι προσφορά, ασχέτως marketing καταστημάτων, αλλίως θα γεμίζαμε με φυλλάδες και "προσφορές" και άντε βρες άκρη!

;)

Φιλικά!

• Moderators
Δημοσ.

Δε χρειάζεται όμως να το κάνεις θέμα στις "Προσφορές" γιατί εδώ postάρουμε οτι πραγματικά είναι προσφορά, ασχέτως marketing καταστημάτων, αλλίως θα γεμίζαμε με φυλλάδες και "προσφορές" και άντε βρες άκρη!

;)

Φιλικά!

Εχεις καιρο να δεις το φορουμ... :mrgreen: Inbox εχει καταντησει. (τουλαχιστον μεχρι πριν 15-20 μερες, τωρα εχουν μειωθει οι "διαφημιστες")

Δημοσ.

οπα ρε φιλε σιγα να μην κανω κ διαφημιση!!! ισα ισα επιτηδες το εβαλα για να δειξω ποσο μας κοροιδευουνε!!!!!

Αλλα κ να καταλαβουνε οτι οι μαμακες πεθαναν!!!!!!! ξυπνατε!!!!

Δημοσ.

Δε λέω όχι, απλά το συγκεκριμένο θέμα καλύτερα να το άνοιγες στο "Μπλα μπλά" πχ!

Ήδη postάρουν αρκετά περιττά πράγματα εδώ!

Relax

• Moderators
Δημοσ.

οπα ρε φιλε σιγα να μην κανω κ διαφημιση!!! ισα ισα επιτηδες το εβαλα για να δειξω ποσο μας κοροιδευουνε!!!!!

Αλλα κ να καταλαβουνε οτι οι μαμακες πεθαναν!!!!!!! ξυπνατε!!!!

Ωπα, παρτο αλλιως δεν εννοουσα εσενα ρε φιλε! Στον tomahawk απαντησα οχι σε σενα. Κοιτα το quote.

Μια ενας με ενα χαρτοραμα και κατι αλλοι που διαφημιζουν τα μαγαζια τους ανοιγοντας θεματα. Αλλοι κανουν copy paste τα emails που τους ερχονται στο inbox τους κανοντας τα εδω Θεματα, λες και δεν ερχονται και σε μας.

Εσυ στο κατω κατω ειχες σκοπο να πεις πως το βλεπεις κοροιδια, δεν το προτεινες.

Δημοσ.

Σχετικά με το αν είναι αποδεκτά τέτοια θέματα, εφιστώ την προσοχή σας στο παρακάτω σημείο του sticky θέματος με τις οδηγίες της ενότητας:

Οδηγίες για το sub-forum των Προσφορών

Εδώ μπορούν όλα τα μέλη να αναφέρουν, τις όποιες προσφορές (ή αντιπροσφορές) αγορών υλικού τεχνολογίας, ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών ή λογισμικού συναντούν σε πάσης φύσεως καταστήματα φυσικά ή διαδικτυακά.

Η κατάρριψη της ταμπέλας «προσφορά» που αδικαιολόγητα τοποθετούν ορισμένα καταστήματα σε προϊόντα τους σίγουρα συμβάλλει στην καλύτερη ενημέρωση των μελών και ενθαρρύνεται!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Σχετικά με το αν είναι αποδεκτά τέτοια θέματα, εφιστώ την προσοχή σας στο παρακάτω σημείο του sticky θέματος με τις οδηγίες της ενότητας:

madsc, στις 26 Φεβρουάριος 2009 - 12:06 πμ, έγραψε:

Οδηγίες για το sub-forum των Προσφορών

Εδώ μπορούν όλα τα μέλη να αναφέρουν, τις όποιες προσφορές (ή αντιπροσφορές) αγορών υλικού τεχνολογίας, ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών συσκευών ή λογισμικού συναντούν σε πάσης φύσεως καταστήματα φυσικά ή διαδικτυακά.

Η κατάρριψη της ταμπέλας «προσφορά» που αδικαιολόγητα τοποθετούν ορισμένα καταστήματα σε προϊόντα τους σίγουρα συμβάλλει στην καλύτερη ενημέρωση των μελών και ενθαρρύνεται!

Παρολα αυτα καποιος σημερα με δυνατοτητες mod η admin μετεφερε (σιωπηλα) το παρακατω απο τις προσφορες στο hardware (?) και το κλειδωσε!

http://www.insomnia....ι-στο-getitnow/

Παιζει κατι αλλο ρολο; Πειτε μας να ξερουμε τι κανουμε και τι λεμε εδω μεσα, δεν μπορουμε τη μια να λεμε "μαυρο" και την αλλη "ασπρο"...

Ρωταω δημοσια μιας και δεν υπαρχει "υπογραφη" στην ενεργεια που εγινε, αν υπηρχε θα εστελνα πμ με την ερωτηση μου στον "υπευθυνο" moderator/admin.

Δημοσ.

Παρολα αυτα καποιος σημερα με δυνατοτητες mod η admin μετεφερε (σιωπηλα) το παρακατω απο τις προσφορες στο hardware (?) και το κλειδωσε!

Παιζει κατι αλλο ρολο; Πειτε μας να ξερουμε τι κανουμε και τι λεμε εδω μεσα, δεν μπορουμε τη μια να λεμε "μαυρο" και την αλλη "ασπρο"...

Ρωταω δημοσια μιας και δεν υπαρχει "υπογραφη" στην ενεργεια που εγινε, αν υπηρχε θα εστελνα πμ με την ερωτηση μου στον "υπευθυνο" moderator/admin.

Αυτή την απορία έχω και γω!

Δημοσ.

Και καλα η μεταφορά.... Το κλείδωμα; Γιατι; Πραγματικά μου έκανε πολυ άσχημη εντύπωση αυτο που έγινε.

Δημοσ.

δεν ειναι προφορά τα 185€ οταν η wind εδώ και 2 εβδομαδες το εχει 139€ :-D

βεβαια το scroutz κοιμάται για ακόμα μια φορά, καθως το εχουν πεταξει πολλές μεγάλες εταιρίες εκτός. :-(

Δημοσ.

Με το που βλεπω Apple Product σε εναν παει παντα το μυαλο μου ;) πιστευω τον ξερεις καλα :)

Δημοσ.

Μιας και σχολιαστηκε εδω, δεν καταλαβα και εγω την παραπανω ενεργεια με την μεταφορα και το κλειδωμα του thread με το getitnow. Αν θεωρηθηκε απο τον υπευθυνο οτι ο τιτλος ειναι προκλητικος θα μπορουσε να γινει μια τροποποιηση. Η μεταφορα και το κλειδωμα ομως με ποιο σκεπτικο εγιναν; Θα περιμενω, φανταζομαι οπως και οι υπολοιποι συμφορουμιτες που εξεφρασαν αυτη την απορια, μια απαντηση απο τον υπευθυνο της ενεργειας. Ευχαριστω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...