Προς το περιεχόμενο

700.000 ενεργοποιήσεις Android συσκευών καθημερινά

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δε καταλαβαινω γιατι όλοι έχουν θεοποίησει τόσο πολυ αυτο το λειτουργικό. Οπότε ρωτάω κάποιον γιατι επέλεξε android η απάντηση του περιέχει πάντα τις λέξεις apple η windows. Λες και το κάνουν απο αντίδραση. Να μη δώσουμε τα λεφτα μας στη κακια apple και τη Microsoft. Να τα δώσουμε στη φτωχοπεινιαρα τη google. Ο κάθενας επιλέγει αυτο το λειτουργικό που εξ ορισμού απευθύνεται σε σχετικά πιο ψαγμενους χρήστες απο άποψη επιλογών και καταδικάζουν το iOS και το WP που είναι γελοίο στη χρήση! Και όσον αφορα τις ενεργοποιησεις δυο πράγματα έχω να πω. Πόσες εναλλακτικές λύσεις (συσκευές) προσφέρει η Microsoft/ apple και πόσες το android?? για τον αριθμο συσκευών iOS / WP που υπάρχουν μια χαρα τα πανε κι αυτές. Και δεύτερον ενεργοποίηση πρέπει όντως να σημαίνει η σύνδεση που κανεις σε google account συνεπώς κι κι εγω έχω συμβάλει τουλάχιστον 50 φορές σε αυτόν τον αριθμο όταν φλασαρα το galaxy tab μου με custom rom... Google μη το παίρνεις και τοοοοσο πανω σου... Περήφανος ιδιοκτήτης iPhone ;-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί να γίνεται με βάση το ΙΜΕΙ που δεν αλάζει, οπότε αν γίνει 2η και 3η ενεργοποίηση δεν το μετράνε δύο και τρεις φορές. Το θέμα είναι αυτό που ρωτάω παραπάνω, η ενεργοποίηση πως γίνεται; Εγώ πήρα συσκευή και από τότες δεν την έχω συνδέσει σε κανένα είδους δίκτυο, ούτε gprs, ούτε 3g, ούτε wifi, ούτε μου ζήτησε να την ενεργοποιήσω. πως ξέρουν ότι την έχω ενεργοποιήσει;

Για να ενεργοποιηθει περνας τον λογαρισμο σου που εχεις στο gmail.... και εκει κραταει την συσκευη μεσω του imei.

Δε καταλαβαινω γιατι όλοι έχουν θεοποίησει τόσο πολυ αυτο το λειτουργικό. Οπότε ρωτάω κάποιον γιατι επέλεξε android η απάντηση του περιέχει πάντα τις λέξεις apple η windows. Λες και το κάνουν απο αντίδραση. Να μη δώσουμε τα λεφτα μας στη κακια apple και τη Microsoft. Να τα δώσουμε στη φτωχοπεινιαρα τη google. Ο κάθενας επιλέγει αυτο το λειτουργικό που εξ ορισμού απευθύνεται σε σχετικά πιο ψαγμενους χρήστες απο άποψη επιλογών και καταδικάζουν το iOS και το WP που είναι γελοίο στη χρήση! Και όσον αφορα τις ενεργοποιησεις δυο πράγματα έχω να πω. Πόσες εναλλακτικές λύσεις (συσκευές) προσφέρει η Microsoft/ apple και πόσες το android?? για τον αριθμο συσκευών iOS / WP που υπάρχουν μια χαρα τα πανε κι αυτές. Και δεύτερον ενεργοποίηση πρέπει όντως να σημαίνει η σύνδεση που κανεις σε google account συνεπώς κι κι εγω έχω συμβάλει τουλάχιστον 50 φορές σε αυτόν τον αριθμο όταν φλασαρα το galaxy tab μου με custom rom... Google μη το παίρνεις και τοοοοσο πανω σου... Περήφανος ιδιοκτήτης iPhone ;-)

Ίσως (λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου μυαλό) επειδή οι συσκευές με Android καλύπτουν το μέσο/χαμηλό κομμάτι της αγοράς. Ακόμη και ο πατέρας μου κινητό με android έχει-και ας μην έχει καμιά σχέση με ψαγμένους χρήστες. Γιατί όσο καλό και αν είναι το ios ή το wp, αν χρειαστεί να στάξεις 400 ευρώ για την φτηνότερη συσκευή, όσο να ναι, το σκέφτεσαι.

Επειδή σε κάθε κενό ασφαλείας του Android φταίνε οι εταιρίες με τις bloated εφαρμογές,το σχόλιο μου είναι ότι έχει τόσες πωλήσεις όχι λόγο λειτουργικού αλλά λόγω φθηνών και καλών συσκευών,αν στη θέση του προωθούνταν και σπρωχνόταν όσο αυτό το Symbian τότε εκείνο θα είχε 700.000 ενεργοποίσησεις.

*Ενεργοποίηση και bug πάει; :mrgreen:

Για να ενεργοποιηθει περνας τον λογαρισμο σου που εχεις στο gmail.... και εκει κραταει την συσκευη μεσω του imei.

τα tablets δεν εχουν IMEI. εκτος εαν μετρανε μονο τα κινητα.

επισης εαν καποιος αλλαξει gmail τοτε μετραει για 2 ενεργοποιησεις?

διοτι εαν μετραμε τα gmails τοτε ο μεγιστος αριθμος ενεργοποιησεων ειναι καπου στα 300 εκατομμυρια. τοσα ειναι τα gmails και δεν ειναι unique

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...