Προς το περιεχόμενο

ipad 2 and MIC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω ένα ipad 2 και μου παρουσιάζει πρόβλημα στο mic( πρόβλημα με skype και facetime). Διάβασα ότι είναι γνωστό πρόβλημα και λέω να το πάω να το δουν. Το έχω αγοράσει από USA και δεν έχω το κουτί του.

Ξέρει κάποιος που πρέπει να το πάω, αν χρειάζεται και το κουτί και αν θα μου το αλλάξουν?

Ξέχασα να πω ότι είμαι Αθήνα

Δημοσ.

μόλις έκλεισα το τηλέφωνο για το ίδιο πρόβλημα ακριβώς. μιλούσα με το Service και μου πρότεινα να του κάνω ένα restore μέσω iTunes και αν δεν φτιάξει να το πάω σε ένα από τα service που αναφέρονται στην σελίδα: http://isquare.gr/service

επειδή το δικό μου ipad 2 το κέρδισα σε διαγωνισμό του είπα ότι είναι από δωράκι και δεν έχω απόδειξη και μου είπε ότι δεν πειράζει αρκεί να δουν το Serial Number. του έδωσα το δικό μου και μου είπε ότι έχει εγγύηση ακόμα. φιου

με τη σειρά μου τώρα θέλω να ρωτήσω ποιο από τα 3 service points να επιλέξω για τη δουλειά. από δικές σας εμπειρίες πιο είναι το καλύτερο όσον αφορά την εξυπηρέτηση? δλδ ποιο θα μου το προσέξει περισσότερο (δεν θα γρατσουνίσει την οθόνη), ποιο θα μου δώσει καινούριο σφραγισμένο στην περίπτωση που δεν φτιάχνεται και όχι ένα refurbished όπως κάνει η Sony με τα PS3.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...