eko13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 http://support.you.gr/newsletter/you/You/ithu/ith_Dec_2011_12_21_U_xmas/180_NEWSL_2011_12_21_U_xmas_a.html εχει καλα πραγματακια... Lenovo i7 (πρωτης γενιας) 699 ευρω (καλυτερη τιμη σκρουτζ) Πολυμηχανημα με φαξ ΗΡ (το συνιστω ανεπιφυλακτα) με δωρο φορητο τηλεφωνο 72 ευρω Πολυμηχανημα με φαξ Lexmark 89 ευρω
makfil Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Πολυμηχανημα με φαξ Lexmark 89 ευρω Το βρίσκεις φθηνότερα (86) ΕΔΩ και με 3 άτοκες δόσεις !!!.
eko13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Εγω προσωπικα προτεινω το ΗΡ! Το εχω αγορασει και ειναι απο τις καλυτερες αγορες που εχω κανει. Εχουμε και λεμε, επιπλεον απο τα απλα πoλυμηχανηματα κανει σκαναρισμα απο τροφοδοτη, φωτοτυπια απο το γυαλι χωρις κομπιουτερ, φωτοτυπια πολλων σελιδων απο τροφοδοτη, σκαναρισμα πολλων σελιδων σε ενα αρχειο,ειναι αρκετα γρηγορο, προσιτα μελανια (σε σχεση με Λεξμαρκ) και το κυριοτερο το συνδεεις με το ρουτερ και μπορεις να εκτυπωνεις ασυρματα! Ακομα και χωρις το τηλεφωνο η τιμη ειναι καλη, και χωρις να ειναι προσφορα ειναι εξαιρετικη αγορα. Το εχει και το electroworld 68,80 χωρις dect. Το ξερω οτι το λεξμαρκ ειναι ασυρματο, αλλα εγω εξακολουθω να προτιμω το ΗΡ. προτιμω να εχει δυο μελανια, αλλοι προτιμουν 4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα