Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω σκέφτομαι πως το hp είναι σε αρκετά ανώτερο από το dell.

to θέλω όντως για δουλειά ...αλλά ξέρω γω δεν αξίζει για 50 ευρώ παραπάνω να πάω από τον Intel Core i3 - 2310M - 2.1Ghz με intel Graphics HD 3000 στον Intel® Core™ i5-2430M 2.4GHz με AMD Radeon HD 6490M (1024MB αποκλειστικής μνήμης)???

Κοιτάω πως η επέκταση εγγύησης από 1 σε 3 χρόνια της hp θέλει άλλα 70-80 ευρώ μέχρι και 3 μήνες μετά collect & return.

Οκ και εμένα με τραβάει το dell αλλά με βάση το 2015 ο συνδυασμός του δεν είναι κάπως χαμηλός ;;; 

Παιδιά επειδή μέχρι τις 3 πρέπει να το παραγγείλω τι λέτε??

το dell ή το hp???

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν ξέρω σκέφτομαι πως το hp είναι σε αρκετά ανώτερο από το dell.

to θέλω όντως για δουλειά ...αλλά ξέρω γω δεν αξίζει για 50 ευρώ παραπάνω να πάω από τον Intel Core i3 - 2310M - 2.1Ghz με intel Graphics HD 3000 στον Intel® Core™ i5-2430M 2.4GHz με AMD Radeon HD 6490M (1024MB αποκλειστικής μνήμης)???

Κοιτάω πως η επέκταση εγγύησης από 1 σε 3 χρόνια της hp θέλει άλλα 70-80 ευρώ μέχρι και 3 μήνες μετά collect & return.

Οκ και εμένα με τραβάει το dell αλλά με βάση το 2015 ο συνδυασμός του δεν είναι κάπως χαμηλός ;;; 

για internet δουλεια γραφειου HD ταινιες (μεχρι blue ray iso 50 GB) μουσικη γενικως τα παντα ολα εκτος απο gaming ειναι μια χαρα και για τα επομενα χρονια

και πιστεψε με μεχρι το 2015 δεν υπαρχει περιπτωση να το κρατησεις

Δημοσ.

dell λογω εγγυησης

hp λογω χαρακτηριστικων αλλα με επεκταση εγγυησης αλλα δεν εχει το service της dell onsite.

τωρα η hp στη θεσσαλονικη που που το πας και παιρνεις εσυ εινα ιτο αρνητικο αλλα στα αλλα στην Login ηταν αμεσοι και εξυπηρετικοι.

Δημοσ.

dell λογω εγγυησης

hp λογω χαρακτηριστικων αλλα με επεκταση εγγυησης αλλα δεν εχει το service της dell onsite.

τωρα η hp στη θεσσαλονικη που που το πας και παιρνεις εσυ εινα ιτο αρνητικο αλλα στα αλλα στην Login ηταν αμεσοι και εξυπηρετικοι.

Βασικά υπάρχει και στην hp το collect and return της dell.

πιο συγκεκριμένα το λάπτοπ δίνει 1 χρόνο εγγύηση και με 86 ευρώ έχεις εγγύηση collect & return για 3 χρόνια.

αν πάλι προτιμάς να το πας ο ίδιος στην αντιπροσωπεία η τιμή είναι για 3 χρόνια 68 ευρώ.

παιδιά αρχίζω να κλείνω προς το hp... κοιτάω τα benchmarks της intel 3000 και είναι πολύ μα πολύ χειρότερα από της amd radeon 6790m...επίσης κάτι άλλο που δεν είχα προσέξει είναι πως το dell δεν έχει dvd κάτι πολύ σημαντικό για μένα.

έχει κανείς καμμία γνώμη επί της σειράς probook???

Δημοσ.

αλλά ξέρω γω δεν αξίζει για 50 ευρώ παραπάνω να πάω από τον Intel Core i3 - 2310M - 2.1Ghz με intel Graphics HD 3000 στον Intel® Core™ i5-2430M 2.4GHz με AMD Radeon HD 6490M (1024MB αποκλειστικής μνήμης)???

Αξιζει...

Για να βλεπεις μια χαρα HD ταινιες με Intel καρτα, πρεπει να πας στην HD 4500

Δημοσ.

Αξιζει...

η 4500 MHD ειναι πολυ πιο αδυναμη απο την Intel HD Graphics 3000 η οποια ειναι 3 χρονια πιο καινουργια και σηκωνει και κανενα παιχνιδακι (In addition to the GPU, the chip also houses some dedicated units for decoding and encoding HD videos - αρκετα καλυτερο απο της 4500MHD καθως οχι απλα παιζει αλλα κανει και γρηγορη επεξεργασια σε HD video)

http://www.notebookcheck.net/Intel-HD-Graphics-3000.37948.0.html δες εδω μετρησεις και συγκριτικα και ποια παιχνιδια σηκωνει

χαρακτηριστικα ειναι τοσο καλη για onboard που ειναι καλυτερη απο τις ... Radeon HD 6310 Radeon HD 6250 Radeon HD 6520G Radeon HD 6470M Radeon HD 6490M GeForce 310M NVS 4200M GeForce GT 520M

Δημοσ.

Ναι, εχεις δικιο. Κοψε και την εμμονη με την Acer και θα εισαι super...

και συ κοψε να πριζεις τους αλλους επιβαλλοντας την αποψη σου χωρις επιχειρηματα. νομιζω υποστηριξα την αποψη μου και συ συνεχιζεις να γραφεις ανακριβειες σε ολα τα ποστ.

Δημοσ.

Egraneroe παρε Dell αφου φοβασαι τα σερβις. Ή τελικα χτυπησες καποιο στις 3 που εγραψες? :)

στο notebookcheck.net τα εβαλες να δεις κανα review? γραφουν και για το θορυβο και οτι αλλο αρνητικο μπορει να εχει...

Παντως το vostro βγαινει καλυτερο στο τεστ. το 2ο dell που εβαλες κανει πιο πολυ θορυβο και ζεσταινεται παρα πολυ.

Αξιζει...

H 4500 ζοριζεται ακομα και σε youtube ....

@Goldeneye, η 3000 δεν κολλαει στα βιντεο. αλλα αν εχεις και μια ισοδυναμη dedicated, ακομα και απλες σειρες 6xx, καλυτερα ειναι. ειδικα για κανα απλο παιχνιδακι...

btw oι γερμανοι μια χαρα το ψαχνουν. οι πιο techie στη ευρωπη ειναι. ειναι και ποιο σασι Αcer θα παρεις.

ειδικα τα τελευταια 3χρονια προσεχει πολυ, τα φτηνιαρικα τα βγαζει με αλλες επωνυμιες πια.

(εγω εχω το 1810 και ειναι σκυλι...).

btw αυτη η στατιστικη ειναι του 2009, αρα εχει data μεχρι το 2008. τοτε ολες οι εταιριες εβγαζαν αλλες σειρες.

και ειναι απο Αμερικη, οπου ολα ειναι αλλιως σε σχεση με support, κωδικους, κοινο κλπ...

Ενταξει ειχες μια ατυχια, αλλα π.χ. το Acer S3 ειναι καλυτερο απο ολα τα 13-14" Dell & Toshiba που αναφερθηκαν εδω.

Και πλην της Dell, για σοβαρες βλαβες τα πιο πολλα φευγουν εξω. Ειδικα τα Asus (1 μηνα περιμενα εγω), που βγηκαν πρωτα στη στατιστικη σου.

Δημοσ.

Egraneroe παρε Dell αφου φοβασαι τα σερβις. Ή τελικα χτυπησες καποιο στις 3 που εγραψες? :)

στο notebookcheck.net τα εβαλες να δεις κανα review? γραφουν και για το θορυβο και οτι αλλο αρνητικο μπορει να εχει...

Παντως το vostro βγαινει καλυτερο στο τεστ. το 2ο dell που εβαλες κανει πιο πολυ θορυβο και ζεσταινεται παρα πολυ.

@Goldeneye, η 3000 δεν κολλαει στα βιντεο αλλα αν εχεις και μια ισοδυναμη dedicated ,ακομα και απλες σειρες 64xx , καλυτερα ειναι. ειδικα για κανα απλο παιχνιδακι...

btw oι γερμανοι μια χαρα το ψαχνουν. οι πιο techie στη ευρωπη ειναι. ειναι και ποιο σασι Αcer θα παρεις.

ειδικα τα τελευταια 3χρονια προσεχει πολυ, τα φτηνιαρικα τα βγαζει με αλλες επωνυμιες πια.

εγω εχω το 1810 και ειναι σκυλι...

btw αυτη η στατιστικη ειναι του 2009, αρα εχει data μεχρι το 2008. τοτε ολες οι εταιριες εβγαζαν αλλες σειρες.

και ειναι απο Αμερικη, οπου ολα ειναι αλλιως σε σχεση με support, κωδικους, κοινο κλπ...

παρήγγειλα το hp probook αλλά μέχρι αύριο το μεσημέρι που θα πάω να το παραλάβω δεν ξέρω μπορεί να αλλάξω γνώμη...βασικά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιος μου είπε πως έχει και την intel hd3000 σε συνδυασμό με την 6490 όπως το sony vaio s series και ανάλογα με το energy management ενεργοποιείται εναλλάξ. τι να πω ειδικά αυτό το hp το έχω δει από το πρωί σε 100 διαφορετικούς συνδυασμούς hardware..

Δημοσ.

καποιος εδω το ειχε και νομιζω δεν ηταν ευχαριστημενος(νομιζω απο ζεστη). κανε ενα search εδω στο φορουμ.

αν και τωρα που ψαχνω ενας που το εχει λεει δε ζεσταινεται, το εχει και ο χρηστης kotetsi... ρωτα τους.

μαλλον το ανεφεραν σαν "4330" (και βγαινουν πολλα θεματα).

Το Vostro παντως σα σασι ειναι ανωτερο αλλα με τον i3 που τον δινουν εδω, σε κανα-εναμισι χρονο θα ψαχνεσαι...

Δημοσ.

καποιος εδω το ειχε και νομιζω δεν ηταν ευχαριστημενος(νομιζω απο ζεστη). κανε ενα search εδω στο φορουμ.

Το Vostro παντως σα σασι ειναι ανωτερο αλλα με τον i3 σε κανα εναμισι χρονο θα ψαχνεσαι...

βασικά στα threads εδώ λένε το αντίθετο ότι δηλαδή είναι αρκετά δροσερό..

μάλλον πάω για το hp διότι εκτός από i5 έναντι του ι3 έχει και dvd writer που δεν έχει το vostro.

η αλήθεια είναι πως review δεν βρήκα για probook έστειλα pm στα παιδιά από το φόρουμ που το έχουν στην κατοχή τους αλλά ακόμα δεν έχω πάρει καμμία απάντηση.

Δημοσ.

ναι το αλλαξα. μαλλον σε review θα το διαβασα Ή εγω δε θυμαμαι καλα :P

(μπορει και να διαβασα για το 4530s..).

απο το 2ο Dell ειναι καλυτερο. αυτο εχει σιγουρα θεμα με ζεστη/θορυβο...

Δημοσ.

@Goldeneye, η 3000 δεν κολλαει στα βιντεο. αλλα αν εχεις και μια ισοδυναμη dedicated, ακομα και απλες σειρες 6xx, καλυτερα ειναι. ειδικα για κανα απλο παιχνιδακι...

(εγω εχω το 1810 και ειναι σκυλι...).

Ενταξει ειχες μια ατυχια, αλλα π.χ. το Acer S3 ειναι καλυτερο απο ολα τα 13-14" Dell & Toshiba που αναφερθηκαν εδω.

Και πλην της Dell, για σοβαρες βλαβες τα πιο πολλα φευγουν εξω. Ειδικα τα Asus (1 μηνα περιμενα εγω), που βγηκαν πρωτα στη στατιστικη σου.

αλλα γραφω αλλα διαβαζεις

1. γραφω για την 4500MHD που παιζει και 1080 p youtube πολυ ευκολα (στο acer timeline που ειχα - προσωπικη εμπειρια) και απο αρχεια video τα παντα ολα μεχρι και blue ray iso

2. στα συγκριτικα η intel ειναι ανωτερη απο απλες ΑΤΙ 6ΧΧΧ και nvidia 5XXm συμφωνα με μετρησεις.

3. η στατιστικη ειναι ενα πολυ καλο δειγμα το οποιο δεν εχει αλλαξει και πολυ απο τοτε.

4. την ατυχια που λες θα δεις οτι δεν την επαθα τοτε μονο εγω αλλα 546 ατομα στην Ελλαδα μονο για την σειρα timeline 13 και 14''. Επισης ολα τα fora εχουν κατεβατα για την εταιρια αυτη ειναι ολα αυτα ατυχιες;

5. Η στατιστικη ειναι για τα ποσοστα βλαβων οχι για τους χρονους επισκευης στην Ελλαδα.

@egraneroe σκεψου οτι για το HP αν προκειται να το κρατησεις θα πρεπει να χτυπησεις μια επεκταση εγγυησης.

επισης σκεψου αν η χρηση για την οποια προοριζεται απαιτει την παραπανω ισχυ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...