notorious20 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Παιδες ειμαι σε διλλημα αναμεσα στα δυο κινητα. Απο τη μια παντα ηθελα ενα iphone γιατι δεν ειχα ποτε. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν αξιζει τι διαφορα στα χρηματα του. Το samsung s plus εχει 270 και το 4ρι 549 . το s2 δεν το προτιμω γιατι μου φαινεται υπερβολικα μεγαλο. θα το παρω απλα σα συσκευη γιατι δεν εχω επιδοτηση. Τα φωτα σας και τη γνωμη σας plz. thanks προκαταβολικα
disqualified Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Παρτο για να μην εχεις ανικανοποιητους ποθους, μονο για αυτο το λογο. Σιγουρα ειναι το μορφοτερο μαζι με τα nokia Ν9 και Lumia 800. Αν δεν εχεις τα χρηματα μην το παρεις. Καλα θα ηταν βεβαια να περιμενες επιδοτηση. Με το galaxy παντως περισσοτερο θα ξεχωριζεις μιας και iphone πλεον εχει και η κουτση Μαρια
alexzzz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Λειτουργικά κτλ μας είναι αδιάφορα, απλά κοιτάμε το εξωτερικό και το μέγεθος; γιατί οι 2 συσκευές που διάλεξες δεν είναι της ίδιας "κατηγορίας"
notorious20 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 οταν λες διαφορετικη κατηγορια τι εννοεις? μιλαω για το iphone το απλο οχι το S
alexzzz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 οταν λες διαφορετικη κατηγορια τι εννοεις? μιλαω για το iphone το απλο οχι το S Ναι, απλά το ένα android το άλλο ios... θέμα να'χουμε να συζητάμε 2 μήνες. Επίσης, κατ εμέ το s2 είναι στα ίδια κυβικά με το iphone 4 (και το 4s)... το galaxy s plus θεωρώ ότι αδικείται όταν συγκρίνεται με το high end iphone.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα