Tomahawk Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μιας και η αδελφή μου δε μπορεί να πάρει άλλο laptop με hdmi για να βλέπει ταινίες στην TV λέω να της πάρω ένα Media Player. Τίποτα το τρελό, απλά κάτι να παίζει HD καλά (κυρίως 720p) και να υποστηρίζει τα γνωστά format και φυσικά υπότιτλους. Κατευθείαν σκέφτηκα το PicoHD, όπως και κατευθείαν αντιλήφθηκα πως δεν είναι διαθέσιμο πουθενά! Τώρα η Crystal Acoustics πουλάει το MatchBox. Τα 67-70Ε που το βρίσκω διαθέσιμο είναι οριακά εντός του budget. Βρήκα τα PicoHD, PicoHD 5.1, στα 55 και 59ε αντιστοιχα που δεν αξίζει να τα δώσω αντι του Matchbox.
micos000 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Σε ένα άλλο thread αναφέρθηκε το iomega (http://www.multirama.gr/products/product?pid=0654135&catid=060305) στα 40€. Είδα ότι η philips έχει ένα στα 60€ (http://www.philips.gr/c/blu-ray-dvd/hmp3000_12/prd/) αλλά δεν το βρίσκω στην Ελλάδα. Στο ebay Γερμανίας το βρήκα αλλά δεν το στέλνει ο τύπος στην Ελλάδα (μήπως μας κρατάνε μούτρα οι Γερμανοί; ). Εν έχεις κάποιον γνωστό εκεί να στο πάρει και να στο στείλει κάτι γίνεται. Και η VIewsonic έχει ένα στα 63,50€ (http://www.eager.gr/product.php?productid=4469)
chios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 σε αυτά τα λεφτά καλύτερο από το crystal δεν θα βρεις αυτά που λέει ο φίλος παραπάνω είναι για κλάματα. Φτηνά media player = προβλήματα
micos000 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) σε αυτά τα λεφτά καλύτερο από το crystal δεν θα βρεις αυτά που λέει ο φίλος παραπάνω είναι για κλάματα. Φτηνά media player = προβλήματα Αυτό που το στηρίζεις; Τα είδες να παίζουν και δεν σε ικανοποίησαν; Το PicoHD της crystal έκανε 55€ με τσιπάκι της sigma. Το καινούργιο έχει τσιπάκι Realtek 1055 και είναι πιο ακριβό. Το pico ήταν καλύτερο από το Media matchbox και ας ήταν φθηνότερο. Επεξ/σία 23 Δεκεμβρίου 2011 από micos000
chios Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Αυτό που το στηρίζεις; Τα είδες να παίζουν και δεν σε ικανοποίησαν; Το PicoHD της crystal έκανε 55€ με τσιπάκι της sigma. Το καινούργιο έχει τσιπάκι Realtek 1055 και είναι πιο ακριβό. Το pico ήταν καλύτερο από το Media matchbox και ας ήταν φθηνότερο. δες θα έπαιρνα ποτέ κάτι που δεν έχει υποστήριξη από την εταιρία. το pico αποκλείετε να έχει τσιπάκι sigma ούτε να το ξαναπείς http://www.iboum.com/pr/pico51.php δες ο φίλος εδώ
micos000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Άκυρο για τον επεξεργαστή. Παρερμήνευσα ένα συγκριτικό τεστ με το wdtv και το egreat που είχαν και τα δύο sigma επεξεργαστές (http://fractalbit.gr/crystal-audio-picohd-vs-wdtv-live-vs-egreat-m31b/). Το pico το έχει ένας φίλος και παίζει άνετα μέχρι 720p, δεν το δοκίμασε σε 1080p ακόμα. Ο φίλος ψάχνει για ένα mp κάτω από τα 70€ οπότε οι επιλογές του είναι περιορισμένες. Αν μπορούσε να περάσει τα 80 τότε θα έλεγα το wdtv με κλειστά μάτια αλλά... Εννοείτε ότι πληρώσεις παίρνεις.
Tomahawk Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Για τη δουλειά που το θέλει η αδελφή μου δε νομίζω να έχω πρόβλημα! Το PicoHD δε το βρήκα τελικά πουθενά (παρότι "φαινόταν" σε ένα κατάστημα) οπότε πάω για το MatchBox που έχω διαβάσει τα καλύτερα!
micos000 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Το pico το σταμάτησε η crystal και δεν υπάρχει πουθενά πλέον, μόνο σε στοκ αν το βρεις.
vrwmiaris Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2011 ναι να παρεις ενα φτηνο και να σε κανει νουμερα και να μην διαβαζει subs η να μην φλασαρεις απντειτ για να λυσεις bugs.την γρινια της αδερφης σου δεν την σκεφτεσαι?
Tomahawk Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Επειδή τη σκέφτηκα πήρα εχθές το Matchbox και αύριο βράδυ που θα δωθεί θα κάνω μια δοκιμή!!
micos000 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Θα το ζηλέψεις και θα θέλεις και εσύ ένα...
sakis0547 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 το εχω εδω και κανενα τριμηνο το matchbox,το μηχανημα απλα τα σπαει.οτι και να του εβαλα το εχει παιξει χωρις σπασιματα χωρις τιποτα,υποτιτλους τα παντα μουσικη το ιδιο,το τηλεχειριστηριο πιανει απο παντου μεσα στο σπιτι(εννοειται να εχει οπτικη επαφη),οτι δισκο και να εβαλα τον αναγνωρισε κατευθειαν,ειτε αυτος ητανε fat32 ειτε ntfs.οποια αλλη απορια εχετε εδω ειμαι..
micos000 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 το εχω εδω και κανενα τριμηνο το matchbox,το μηχανημα απλα τα σπαει.οτι και να του εβαλα το εχει παιξει χωρις σπασιματα χωρις τιποτα,υποτιτλους τα παντα μουσικη το ιδιο,το τηλεχειριστηριο πιανει απο παντου μεσα στο σπιτι(εννοειται να εχει οπτικη επαφη),οτι δισκο και να εβαλα τον αναγνωρισε κατευθειαν,ειτε αυτος ητανε fat32 ειτε ntfs.οποια αλλη απορια εχετε εδω ειμαι.. Θα ήθελα να δοκιμάσεις ένα mkv που έχει header stripping. Αν δεν μπορείς να βρεις κατέβασε το mkvtoolnix και αποσυμπίεσε το, τρέξε το mmg. Μετά πρόσθεσε ένα mkv και πήγαινε στην καρτέλα Extra Options. Επέλεξε το video track και στο Cοmpression βάλε zlib. Επέλεξε το Audio και βάλε και σε αυτό compression. Σώσε με άλλο όνομα και δες αν στο παίζει σωστά. Τα περισσότερα mp έχουν θέμα με το header compression.
stylatos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 επειδη σκεφτομαι να παρω ενα media player εχετε να προτινεται κατι φτηνο μεχρι 60 ευρω και να μπορω να το συνδεω με τον ενισχυτη ?αυτο το pico την κανει την δουλεια μου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα