Προς το περιεχόμενο

Edifier DA5000 Pro vs LG SR906SB ή HX806SH

breakdancer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα, οπως λεει και το τιτλος ψαχνω ενα σετ 5.1 για να συνδεσω pc, πιθανον και τηλεοραση.

το θελω για 70% ταινιες, 20% μουσικη, 10% games.

Τα χρηματα που λεω να δωσω λεω να ειναι μεταξυ 180-240 ευρω.

Εχω διαβασει πολλα τοπικ εδω, ειδα οτι τα edifier DA 5000Pro εχουν πολυ καλα σχολια.

Ενας φιλος ομως μου λεει οτι ειναι πεταμενα λεφτα να παρω τα edifier εφοσον ειναι pc ηχεια και να κοιταξω κατι σε home cinema.

Τον ρωτησα αν τα home cinema συνδεονται με pc Και μου ειπε "ναι" και οτι οποιο home cinema παρω στα χρηματα αυτα (εως 240 ευρω) θα ειναι κλασεις ανωτερο απο τα edifier.

Ειδα σε καποια τοπικ να αναφερονται τα LG HX806SH και τα LG R906SB με καλα σχολια.

Θα ειναι καλυτερα απο τα edifier?

Δεν με ενδιαφερει να κανω το σπιτι να τριζει.

Θελω μια ικανοποιητικη ενταση και ενα καθαρο ηχο.

Εσεις τι λετε?Τι με συμβουλευεται να κανω????

Πρεπει να αγορασω κατι συντομα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1) "Ενας φιλος ομως μου λεει οτι ειναι πεταμενα λεφτα να παρω τα edifier εφοσον ειναι pc ηχεια και να κοιταξω κατι σε home cinema"...

2) "μου ειπε οτι οποιο home cinema παρω στα χρηματα αυτα (εως 240 ευρω) θα ειναι κλασεις ανωτερο απο τα edifier."

3) Δεν με ενδιαφερει να κανω το σπιτι να τριζει. Θελω μια ικανοποιητικη ενταση και ενα καθαρο ηχο.

1) Θα σου έλεγα να τον ...αποκηρύξεις από φίλο (!), αλλά ας μη γίνω βάρβαρος, αφού ο άνθρωπος φαίνεται ότι είναι απλώς ανίδεος. Αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνεις, είναι να σταματήσεις να τον συμβουλεύεσαι...

2) Αυτό το "κλάσεις ανώτερο" είναι το πιο ...τεκμηριωμένο (!) επιχείρημα που έχει ακουστεί! Μπορείς να του μεταφέρεις τη δική μου εξίσου τεκμηριωμένη απάντηση, στη συγκεκριμένη δήλωσή του: "Λέει ο deesnider" πες του "να πας να δεις αν έρχεσαι..."

3) Προσπάθησε να βρεις κατάστημα που έχει στημένο το σετ της edifier και άκουσέ το. Θα διαπιστώσεις ότι η ένταση που αποδίδει είναι περισσότερο από ικανοποιητική (θα μπορείς ενίοτε - πες ότι σου την έδωκε ρε παιδί μου! - να κάνεις και το σπίτι να τρίζει!), καθώς και ότι ο ήχος του είναι ακριβώς αυτό: "καθαρός".

Υ.Γ. : Στη συνέχεια, αν έχεις διάθεση να γελάσεις με την καρδιά σου - ή να βάλεις τα κλάματα, εξαρτάται από το πόσο δυνατός χαρακτήρας είσαι... - βρες και άκουσε και αυτά τα ..."κλάσεις ανώτερα" σετ της LG (να υποθέσω ότι ο ίδιος μπαγλαμάς σου πρότεινε τα συγκεκριμένα; ) και προσπάθησε να κάνεις σύγκριση με αυτό που είχες ακούσει από τα edifier. Θα με θυμηθείς και θα με δικαιολογήσεις για τις ανάποδες που έχω πάρει! Καλή επιλογή σου εύχομαι!

Θα συμφωνήσω απολύτως με τον deesnider: καμία σχέση τα 5000 με τα LG που αναφέρθηκαν ή ότι άλλο σε αυτό το στιλ (ψιλοντιζαϊνάτα, ψιλο-όλα-σε-ένα "επώνυμα" σετ). Το μόνο τους μειονέκτημα είναι η έλλειψη ψηφιακής εισόδου, αλλά από sonic aspect είναι δεδομένο ότι βρίσκονται μακράν μπροστά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...