Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΑΚΥΡΟ. ΜΑΠΑ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ :confused: επρεπε να το ψαξω περισσοτερο. ζητω συγνωμη. ευχαριστω τα παιδια που ενημερωσαν γιατι ημουν ετοιμος να το παρω για δωρο και θα γινομουν ρομπα.

χαζευοντας στο αμαζον co.uk ειδα αυτη την μαρκα (πρωτη φορα την βλεπω αλλα ειμαι και ασχετος με αυτα) και μου εκανε εντυπωση η εκπτωση. απο 925 λιρες σε 59,99.

τα ρολογια ειναι αυτα 1 και 2. δεν μπορω να δω αν στελνει ελλαδα αυτη τη στιγμη γιατi to site μου βγαζει μηνυμα λαθους οποτε ισως τσαμπα τα γραφω.

γνωριζει καποιος αν ειναι μουφα ρολογια ? το μαμα site εδωτο οποιο δεν εχει αυτα τα 2 μοντελα στη λιστα τους.

αν καποιος γνωριζει τι λεει σαν μαρκα ας πει μιας και σε ελληνικο site δεν βρηκα κατι.

Δημοσ.

Στελνει ελλαδα αφου ειναι fullfilled Απο ΑΜΑΖΟΝ.

ΑΛΛΑ.

Προκειται για μια ακομη αγγλο(?) κινεζικη μαρκα.ΑΠο σχετικα φορουμ ειδα οτι ειναι σε μαυρη λιστα (αξιοπιστιας).

http://www.mywatch.gr/index.php?topic=6201.0

Ειχε και πριν κανενα μηνα ενα αντιστοιχο (δε θυμαμαι μαρκα).

ΚΑι μη μασας απο αρχικες τιμες.Ειναι πλασματικες.

Δημοσ.

Υπάρχουν και σε ελληνικό site, όπως πχ αυτό.

Αλλά το θέμα είναι ότι μιλάμε για ένα ρολόι quartz, το οποίο, από όσα γνωρίζω, δεν είναι επώνυμο όπως τα γνωστά γιαπωνέζικα Seiko, Citizen κλπ που έχουν μεγάλη ιστορία στην κατηγορία αυτή. Επί πλέον, έχει διάμετρο 38χλστ που τα θεωρώ λίγα στην σημερινή εποχή.

Προσωπικά, προτιμώ τα μηχανικά ρολόγια επειδή έχουν μέσα τους μια πολυσύνθετη μηχανή για να σου λέει την ώρα, την ημερομηνία κλπ. Υπάρχουν, άλλωστε, αξιόπιστα μαγαζιά, φυσικά και ιντερνετικά, στην Ελλάδα και ειδικά στην Αθήνα, για να διαλέξεις και, κυρίως, να φορέσεις στον καρπό σου το ρολόι και να δοκιμάσεις εάν σου ταιριάζει ή όχι. Υπάρχουν και τρία, τουλάχιστον, ελληνικά fora στα οποία μπορείς να απευθυνθείς και να ζητήσεις βοήθεια για αγορά ρολογιού.

Δημοσ.

Προκειται για μια ακομη αγγλο(?) κινεζικη μαρκα.ΑΠο σχετικα φορουμ ειδα οτι ειναι σε μαυρη λιστα (αξιοπιστιας).

http://www.mywatch.gr/index.php?topic=6201.0

Είμαι μεγάλος fan και μαζεύω-συλλέγω ρολόγια (μαζεύω φθηνά, συλλέγω τα ακριβότερα ;) ), χρόνια τώρα, ανεξαρτήτως μάρκας, αρκεί να μου αρέσουν. Να πω λοιπόν εδώ, ότι έχω αρκετές μάρκες από αυτά στη "μαύρη λίστα" και ουδέποτε είχα πρόβλημα. Απλοί quartz ή και αυτόματοι μηχανισμοί υπάρχουν σε όλα. Πέραν της πολύ μικρής αυτονομίας που έχουν τα αυτόματα, άλλο πρόβλημα δεν έχω αντιμετωπίσει. Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες, εδώ είμαι !! :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...