pjdark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας. Εχω ενα τεραστιο φακελο απο clips των action essentials 2 σε 720p και ειναι .mov . Με οποιο απο τα προγραμματα που εχω προσπαθω να ανοιξω τα clips αυτα σε αλλα μου λεει πως δεν τα διαβαζει σε αλλα πως λειπει το καταλληλο codec και αλλα τετοια... τι να κανω??
TheELF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τρέξε το MediaInfo διάλεξε view->text και κάνε αντιγραφή επικόλληση εδώ να δούμε τι στο καλό codec έχει,βάζεις το ανάλογο και τελειώνεις. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο Player που παίζει (σχεδόν) τα πάντα π.χ. SMplayer να βάλεις κάποιο codec pack που όμως βαραίνει το σύστημά σου.
pjdark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τρέξε το MediaInfo διάλεξε view->text και κάνε αντιγραφή επικόλληση εδώ να δούμε τι στο καλό codec έχει,βάζεις το ανάλογο και τελειώνεις. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο Player που παίζει (σχεδόν) τα πάντα π.χ. SMplayer να βάλεις κάποιο codec pack που όμως βαραίνει το σύστημά σου. οκ ευχαριστω πολυ Τρέξε το MediaInfo διάλεξε view->text και κάνε αντιγραφή επικόλληση εδώ να δούμε τι στο καλό codec έχει,βάζεις το ανάλογο και τελειώνεις. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο Player που παίζει (σχεδόν) τα πάντα π.χ. SMplayer να βάλεις κάποιο codec pack που όμως βαραίνει το σύστημά σου. (You must at least open one file) αυτο μου λεει Τρέξε το MediaInfo διάλεξε view->text και κάνε αντιγραφή επικόλληση εδώ να δούμε τι στο καλό codec έχει,βάζεις το ανάλογο και τελειώνεις. Εναλλακτικά μπορείς να δοκιμάσεις κάποιο Player που παίζει (σχεδόν) τα πάντα π.χ. SMplayer να βάλεις κάποιο codec pack που όμως βαραίνει το σύστημά σου. Εβαλα ενα αρχειο απο αυτα τα clip ¨ General Complete name : C:\Documents and Settings\admin\Επιφάνεια εργασίας\Action Essentials 2 720p\Action Essentials 2 720p Disk 2 DSK torrent\09. Fire\Big_Fire_01.mov Format : MPEG-4 Format profile : QuickTime Codec ID : qt File size : 117 MiB Duration : 20s 896ms Overall bit rate mode : Variable Overall bit rate : 47.0 Mbps Encoded date : UTC 2009-06-18 10:16:36 Tagged date : UTC 2009-06-19 14:19:31 Writing library : Apple QuickTime Video ID : 1 Format : PNG Format/Info : Portable Network Graphic Codec ID : png Duration : 20s 896ms Bit rate mode : Variable Bit rate : 46.7 Mbps Width : 1 280 pixels Height : 720 pixels Display aspect ratio : 16:9 Frame rate mode : Constant Frame rate : 23.976 fps Compression mode : Lossless Bits/(Pixel*Frame) : 2.113 Stream size : 116 MiB (99%) Language : English Encoded date : UTC 2009-06-18 10:16:36 Tagged date : UTC 2009-06-18 10:20:31
TheELF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Λογικά το vlc παίζει mov (τουλάχιστον έτσι λέει) αν δεν το παίξει βάζεις το QuickTime Alternative μπορείς να βάλεις και το κανονικό quicktime αλλά είναι θηρίο και υπερβολικά βαρύ.
pjdark Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Λογικά το vlc παίζει mov (τουλάχιστον έτσι λέει) αν δεν το παίξει βάζεις το QuickTime Alternative μπορείς να βάλεις και το κανονικό quicktime αλλά είναι θηρίο και υπερβολικά βαρύ. 10000 ευχαριστω
pjdark Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Άνοιξε τελικά με το vlc;; ναι ανοιξε το αρχειο ανοιξε με vlc ... εχω αλλο προβλημα με ενα προγραμμα που λεγεται adobe after effects cs3 .. κατεβασα ενα αρχειο σε .avi και παρολο που το προγραμμα που το λεει πως το υποστηριζει δεν δεχεται το συγκεκριμενο clip ... τι να κανω?
TheELF Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Και πάλι δες με το mediainfo τι codec έχει το avi γιατί από μια απλή ματιά που έριξα νομίζω η adobe με avi εννοεί αυτό που υπήρχε πριν 10 χρόνια και όχι το divx/xvid που βλέπω ότι δεν το υποστηρίζει καθόλου. Πες μας καλλίτερα τι θες να κάνεις με το βίντεο μπας και υπάρχει κάνα καλλίτερο πρόγραμμα να κάνεις την δουλειά σου.
alexzzz Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Το θέμα μεταφέρεται εδώ από την ενότητα Windows. Παρακαλώ να ελέγχετε προσεκτικά τις περιγραφές των ενοτήτων στον κεντρικό κατάλογο του forum ώστε να επιλέγετε αυτήν που είναι καταλληλότερη για να φιλοξενήσει το θέμα σας. Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα