jester7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, θα ζητήσω την βοήθεια σας γιατί έχω χάσει τον μπούσουλα. Χρησιμοποιώ pinnacle studio,στις εκδοσεις 14 & 15. Όλα καλά μέχρι στιγμής εκτός απο το θέμα της ανάλυσης του export. Είτε δουλεύω με αρχεία 1440χ1080 είτε με 720χ576 όταν κάνω export dvd πάντα τα αρχεία vob στα properties βλέπω την ανάλυση 720χ576! Αν κάνω export σε file όλα είναι οκ,παίρνει ότι ανάλυση του βάζω. Στο dvd μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να επέμβω????
TheELF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ρε αρχηγέ μήπως μπέρδεψες το DVD με τα Bluray;;; Το DVD αυτήν την μέγιστη ανάλυση υποστηρίζει, για αυτό σου τα βγάζει έτσι. Αν έχει ξεχωριστή ρύθμιση,κάνε εξαγωγή σε mpeg-2 και όχι σε dvd όπου λογικά θα σε αφήσει να βάλεις ο,τι θες.
jester7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ρε αρχηγέ μήπως μπέρδεψες το DVD με τα Bluray;;; Το DVD αυτήν την μέγιστη ανάλυση υποστηρίζει, για αυτό σου τα βγάζει έτσι. Αν έχει ξεχωριστή ρύθμιση,κάνε εξαγωγή σε mpeg-2 και όχι σε dvd όπου λογικά θα σε αφήσει να βάλεις ο,τι θες. Δηλαδή τι και αν γράφω με την κάμερα σε 1440χ1080, πάντα το αποτέλεσμα σε dvd είναι 720χ576??? Αυτή είναι η μέγιστη ανάλυση που υποστηριζουν τα dvd? Δηλαδή (θεωρητικά μιλάμε) αν τραβήξω κάτι σε 720χ576 και με μια άλλη κάμερα σε 1440χ1080, όταν μονταρω σε δύο διαφορετικά project η ποιότητα των 2 dvd θα είναι ακριβώς ίδια ή αυτό που προέρχεται απο το 1440χ1080 θα είναι πιο καλό????
TheELF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τα DVD είναι παλιά τεχνολογία που ήταν φτιαγμένη για παλιές crt TV επαναλαμβάνω μόνο για στάνταρ DVD,δηλαδή να μπορούν να παίζουν παντού. Αυτό που προέρχεται απο το 1440χ1080 θα είναι πιο καλό???? Θα είναι και χειρότερο,αν και δεν θα καταλαβαίνεις διαφορά με το μάτι,αφού θα γίνει εκτός της μετακωδικοποίησης και αλλαγή ανάλυσης.
jester7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τα DVD είναι παλιά τεχνολογία που ήταν φτιαγμένη για παλιές crt TV επαναλαμβάνω μόνο για στάνταρ DVD,δηλαδή να μπορούν να παίζουν παντού. Θα είναι και χειρότερο,αν και δεν θα καταλαβαίνεις διαφορά με το μάτι,αφού θα γίνει εκτός της μετακωδικοποίησης και αλλαγή ανάλυσης. Ευχαριστώ πολύ,με κάλυψες και το είχα αρκετό καιρό απορία. Η μόνη λύση για τα video μου (για να κερδίζω την ποιότητα της κάμερας μου) είναι εξαγωγή σε avi της ίδιας ανάλυσης με το πηγαίο αρχείο και εγγράφη σε δισκάκι. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος?
TheELF Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Εξαρτάτε πάντα από το που θέλεις να το παίζεις,αν είναι για παλιά «φέτα» τότε μόνο dvd παίζει,τα ποιο νέα μοντέλα παίζουν avi όπως λες και ακόμα ποιο νέα παίζουν και mkv/mp4 που είναι το πλέων κατάλληλο για τέτοιο υλικό ιδίως αν η κάμερα βγάζει avc(hd) ή h.264.
jester7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Και το Player μου τα παίζει αλλά έχω και το PS3, οπότε θα κάνω δουλεια... Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα