CoOliO Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα σε όλους!!Λόγο δουλειάς εδώ και πάρα πολύ καιρό δουλεύω 2 κινητά και έτσι σκέφτηκα να καταφύγω σε κάποιο αναφερόμενο κινητό!!!Δεν με νοιάζει η κάμερα η και να είναι οθόνη αφής!!Το θέλω καλό και απλό!!Σκέφτομαι λοιπόν για να αγοράσω αυτό εδώ!!!Samsung E2152 Εσείς τι έχετε να προτείνετε??Να ξέρετε πως με νοιάζει αρκετά και το sar του κινητού!!!
tsourakis13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 ποιο είναι το budget σου φίλε μου...?
abc Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-GT-C6112-GT-C6112OBAEUR.htm Ό,τι ζητάς! Χαμηλό σαρ 0,45 περίπου νομίζω Επιπλέον όταν μιλάς στη μία γραμμή δεν το κλείνει στα μούτρα στη 2η γραμμή αν σε καλούν ταυτόχρονα. Κάνει ένα μικρό ήχο να σε ειδοποιήσει και μπορείς να βάλεις τη μία γραμμή σε αναμονή!!! Εύχρηστο(το έχω δει στα μαγαζιά) και καλό πληκτρολόγιο και για μηνύματα κατ' εμέ!
CoOliO Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ακριβώς το ίδιο κάνει και το samsung που ανέφερα αλλά όμως το κινητό μου θέλω να είναι bar!!!
abc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ποντάρω τα 5 μου σεντς οτι δεν μπορείς να μιλάς στη μία γραμμή και να σε καλούν ταυτόχρονα στην άλλη χωρίς να τους το κλείσει στα μούτρα με αυτό που μου έδειξες! Σε μπαρ δεν έχω κάτι να σου πω, δεν κυκλοφορούν πολλά! Μετά πάμε σε αφής αναγκαστικά από Σάμμυ(για να έχεις χαμηλό σαρ, η νόκια έχει πολύ υψηλά πάντα)
CoOliO Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ερώτηση κρίσεως ποντάρω τα 2 λεπτά που βρήκα σήμερα στην δουλειά!!!Κάποια κινητά dual sim δεν υποστηρίζουν το να μιλάω πχ με την cosmote μου και ενώ ταυτόχρονα με πέρνουν στην vodafone να βάλω στην αναμονή την cosmote Και να συνεχίσω με την Vodafone??
abc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ερώτηση κρίσεως ποντάρω τα 2 λεπτά που βρήκα σήμερα στην δουλειά!!!Κάποια κινητά dual sim δεν υποστηρίζουν το να μιλάω πχ με την cosmote μου και ενώ ταυτόχρονα με πέρνουν στην vodafone να βάλω στην αναμονή την cosmote Και να συνεχίσω με την Vodafone?? Όχι(φυσικά δεν έχει σχέση τι εταιρεία είσαι)... Το κλείνουν στα μούτρα στην άλλη γραμμή, σαν να μιλούσες από εκείνη τη γραμμή. Δείχνει σήμα κατειλλημένου. Σε κινητό Σάμμυ που βάζει σε αναμονή την άλλη γραμμή άμα ήδη μιλάς στην μία, είναι το πιο φτηνό ΜΗ αφής. Μετά πρέπει να διαλέξεις αφής αν δεν σου αρέσει αυτό το μοντέλο και αν θέλεις οπωσδήποτε αυτή τη λειτουργία. Σε ΝΟΚΙΑ δεν το έχω ψάξει και εγώ γιατί είναι ψηστήρια σχεδόν όλα και ούτε μου αρέσει αυτό το σλάιντ που είναι και αφής..... Οπότε ας πει κανένας άλλος για ΝΟΚΙΑ....
CoOliO Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Το samsung που ανέφερα..Αν μιλάω στην 1 γραμμή και χτυπάει στην άλλη θα μπορέσω να κάνω εναλλαγή με αναμονή η αυτός που με πέρνει θα φάει άκυρο?
abc Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Το samsung που ανέφερα..Αν μιλάω στην 1 γραμμή και χτυπάει στην άλλη θα μπορέσω να κάνω εναλλαγή με αναμονή η αυτός που με πέρνει θα φάει άκυρο? Θα φάει άκυρο... Το αμέσως φτηνότερο ΜΗ αφής και δυστυχώς ακόμα το μοναδικό σε ΜΗ αφής που δεν θα φάει άκυρο είναι αυτό που σου έγραψα....
CoOliO Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Αχ..Θέλω μόνο bar!!Καταλαβαίνεις!!Δεν πειράζει μωρέ υγεία τι να κάνουμε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα