Προς το περιεχόμενο

flashcards για 3ds

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια κανα καλο site για να αγοράσω flashcard για 3ds?να εχει λιγα μεταφορικά ..και επειδη δεν ξερω ποια αν μπορειτ να μου προτείνεται καμια!!!

Δημοσ.

παιδια κανα καλο site για να αγοράσω flashcard για 3ds?να εχει λιγα μεταφορικά ..και επειδη δεν ξερω ποια αν μπορειτ να μου προτείνεται καμια!!!

Κανείς ...;

Δημοσ.

Γενικα να προτιμησω R4 ή Ace3ds??

Γενικα αυτες οι καρτες εχουν υποστηριξη ή μολις αλλαξει κανα firmware του 3ds θα θελουν αλλαγη??

Γενικα ειναι σωστη μια τετοια αγορα ή πρεπει να περιμενουμε (κ ποσο) μηπως βγουν καρτες που να υποστηριζουν κ 3ds games

Δημοσ.

Καλησπερα.

Θα πας στο Ricardo και θα ψαξεις για Acekard 2i. Τα πουλαει μια Maria82 την εχω παρει απο εκει και ειμαι πολυ ικανοποιημενος.Ηρθε σε μια μερα (ισως επειδη ειμασταν κοντα). Τωρα για το 3Ds δυστηχως firmware poy να μπορεις να παιξεις παιχνιδια του 3DS δεν βγηκε (ακομα) μονο ενa update για να μπορεις να παιζες παιχνιδια απο το Ds. An εχεις αλλες απορες θα χαρω να σε βοηθησω, Εχω οδηγους στο Site Μου και ειμαι εκει ερκετες ωρες της ημερα. Το σιτε μου μπορεις να το δεις στην υπογραφη μου.

Καλο σου απογευμα.

Δημοσ.

Παράγγειλα μία acekard 2i από το εξωτερικό.. Πρόκειται να την πάρω μέσα στην εβδομάδα. Κοιτώντας διάφορα tutorial είδα ότι για να την αναβαθμίσω (ώστε να παίζει στο 3ds μου) χρειάζομαι ένα nintendo ds για την διαδικασία! Επειδή δεν διαθέτω ds, υπάρχει άλλος τρόπος για να την αναβαθμίσω;

Δημοσ.

Παράγγειλα μία acekard 2i από το εξωτερικό.. Πρόκειται να την πάρω μέσα στην εβδομάδα. Κοιτώντας διάφορα tutorial είδα ότι για να την αναβαθμίσω (ώστε να παίζει στο 3ds μου) χρειάζομαι ένα nintendo ds για την διαδικασία! Επειδή δεν διαθέτω ds, υπάρχει άλλος τρόπος για να την αναβαθμίσω;

Νομίζω πως η αναβάθμιση χρειάζεται μόνο αν έχεις το τελευταίο firmware...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...