MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Με τετοια αχρηστα αυτοκινητα που εβγαζε αναμενομενο ηταν. Ποσο λιγα ξερεις... Απλα δεν καταφερε να αποκτησει το brand name της mercedes και της bmw, διοτι σε αυτην την κατηγορια επαιζαν τα "αχρηστα αμαξια" της και δυστυχως εκλεισε. Παρολα αυτα για μενα ο ωριμος αγοραστης που ψαχνει τ οvalue for money στην κατηγορια c180/318, παει σε Saab 9-3. Δυστυχως τα τελευταια χρονια ειχε θεμα με το design, αλλα σαν αμαξια μονο αχρηστα δεν ηταν. Να σημειωσουμε οτι προκειται περι εταιρειας πρωτοπορου στην ιδιωτικη αυτοκινηση, που μεχρι και προσφατα προχωρουσε ακαταπαυστα με διαφορες καινοτομιες.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Mercedes και BMW που ο κομπλεξικος νεοελληνας αγοραζε μαζικα wtf? μάλλον Toyota, Datsun και Lada εννοείς
tomasss Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 το θεμα με μερικες μαρκες ειναι και η αξια μεταπωλησης!σκας 40χιλ για 9-3,9-5 και σε ενα χρονο δεν το πουλας ουτε στα μισα! Ποιά αξία μεταπώλησης? Αυτή που ορίζει το Autotriti και το car.gr με τον μέσο όρο τιμών των αγγελιών τους? Μία απάτη είναι η μεταπώληση, πάντα εις βάρος του πρώτου ιδιοκτήτη. Δεν αποτελεί λοιπόν σοβαρό κριτήριο αγοράς κατά την γνώμη μου.
PCharon Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Για την ακρίβεια, κανένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού σήμερα δεν έχει καλή αξία μεταπώλησης στην Ελλάδα, δεν έχει σχέση με τα SAAB...
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μία απάτη είναι η μεταπώληση, πάντα εις βάρος του πρώτου ιδιοκτήτη. Δεν αποτελεί λοιπόν σοβαρό κριτήριο αγοράς κατά την γνώμη μου. η αξία μεταπώλησης είναι ουσιαστικά η "φυσιολογική" αξία του αυτοκινήτου. Απάτη, αν το θέλεις έτσι, είναι η αρχική υπερκοστολογημένη τιμή του καινούργιου, η οποία σκάει σαν φούσκα.
Ntinaras Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 ειναι θεμα ζητησης προσφορας. αν ολοι ψαχνουν μεταχειρισμενο golf "επειδη ειναι καλα τα golf" προβλημα τους.
tomasss Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 η αξία μεταπώλησης είναι ουσιαστικά η "φυσιολογική" αξία του αυτοκινήτου. Απάτη, αν το θέλεις έτσι, είναι η αρχική υπερκοστολογημένη τιμή του καινούργιου, η οποία σκάει σαν φούσκα. Τί θα πει "φυσιολογική" αξία? Από πού προκύπτει αυτό? Πώς χαρακτηρίζεις υπερκοστολογημένη την τιμή ενός καινούριου? Ίσα ,ίσα τιμή προσφοράς είναι. Ακόμη και από ιμιτασιόν ανταλλακτικά να συναρμολογήσεις όλο το αμάξι σου, τα πολλαπλάσια θα πληρώσεις. ειναι θεμα ζητησης προσφορας. αν ολοι ψαχνουν μεταχειρισμενο golf "επειδη ειναι καλα τα golf" προβλημα τους. Δυστυχώς έτσι είναι.
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Τί θα πει "φυσιολογική" αξία? Από πού προκύπτει αυτό? Πώς χαρακτηρίζεις υπερκοστολογημένη την τιμή ενός καινούριου? Ίσα ,ίσα τιμή προσφοράς είναι. Ακόμη και από ιμιτασιόν ανταλλακτικά να συναρμολογήσεις όλο το αμάξι σου, τα πολλαπλάσια θα πληρώσεις. Δυστυχώς έτσι είναι. "φυσιολογική" εννοώ πως είναι επειδή καθορίζεται από την αγορά, όπως είπε ο Ντινάρας. Από την άλλη το καινούργιο εννοώ πως είναι υπερκοστολογημένο επειδή στην τιμή περιλαμβάνονται και άλλα, όπως η προμήθεια του εμπόρου κτλ
lary7 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 wtf? μάλλον Toyota, Datsun και Lada εννοείς Toyota επαιρναν οι καθηγητες-ΔΥ, datsun 2ο χερι οι γυφτοι και LAda o συγχρονος Ελληνας (2000-2009 εσοδειας) δεν το οδηγουσε ουτε αμα του το εδιναν τζαμπα. Το αστερι να εχει το αμαξι εστω και αν δεν εχω να δωσω γαλα στα παιδια μου. Το 90' κατι οταν ο πατερας μου πηρε το πρωτο αμαξι με A/C( Alfa romeo) ακουγε σχολια του τυπου " τι να το κανεις το αιρκοντισιον, BMW να ειναι και δεν χρειαζεται τιποτε αλλο" απο φιλους του που επερναν 316 - Ε190 αλλα δεν ειχαν αλλα λεφτα να αγορασουν το A/C ή ακομα και το στροφομετρο.... Μετα βεβαια που ανοιξε η αγορα μεταχειρισμενων απο γερμανια, απεκτησε Mercedes και η τελευταια τρυπα του ζουρνα, εστω και αν σημερα αναγκαζονται να τα πουλησουν κοψοχρονια.
kage Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Ποιά αξία μεταπώλησης? Αυτή που ορίζει το Autotriti και το car.gr με τον μέσο όρο τιμών των αγγελιών τους? Μία απάτη είναι η μεταπώληση, πάντα εις βάρος του πρώτου ιδιοκτήτη. Δεν αποτελεί λοιπόν σοβαρό κριτήριο αγοράς κατά την γνώμη μου. οταν τρακαρεις αυτα τα 2 θα κοιταξουν και οτι θες εσυ ζητα. οταν πας να το πουλησεις το ιδιο θα κοιταξουν οι αγοραστες. μπορει να μην αποτελει για σενα σοβαρο κριτηριο αν θες το αυτοκινητο για 10+χρονια εκει το δεχομαι αν ομως αλλαζεις καθε λιγα χρονια θα δεις ποια ειναι best seller και ποια σκοτωνονται για να πουληθουν ================= υπερκοστολογημενα βγαινουν γιατι ο φορος+εκτελωνισμος παει στο κρατος.αν εριχνε αυτα τα γελοια ποσα τοτε θα βλεπατε οτι κυριως τα ακριβοτερα αυτοκινητα θα ειχαν οσο στο εξωτερικο!
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μετα βεβαια που ανοιξε η αγορα μεταχειρισμενων απο γερμανια, απεκτησε Mercedes και η τελευταια τρυπα του ζουρνα, εστω και αν σημερα αναγκαζονται να τα πουλησουν κοψοχρονια. πάντως θα ήθελα να δω έναν πίνακα με τα οχήματα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα, με τα ποσοστά κατανομής τους ανά μάρκα. Θα είχε ενδιαφέρον
kage Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 http://www.4troxoi.gr/?pname=ArticleSales&mid=18&mid=18
Σούπαφλαϊ Τζίμμι Σνούκα Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 φχαρστώ Κέιτζ! NOEMBPIOΣ 2011OI 10 ΠΡΩΤEΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ 1. Opel 1.218 2. Volkswagen 1.077 3. Toyota 934 4. Fiat 428 5. Ford 417 6. Hyundai 338 7. Skoda 312 8. Suzuki 291 9. Renault 256 10. Audi 249 βρήκα και ένα από το 2009 ΙΟΥΛΙΟΣ 2009ΟΙ 10 ΠΡΩΤΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ 1. Toyota 3.426 2. Opel 2.798 3. Volkswagen 2.212 4. Ford2.084 5. Nissan 1.997 6. Fiat 1.864 7. Suzuki 1.827 8. Hyundai 1.675 9. Audi1.543 10. Skoda 1.193 αυτά είναι καινούργια βέβαια, κανένα στατιστικό με τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν γενικά; άσχετο, κοιτάξτε εδώ: Ιανουάριος-Ιούλιος 2008: 187.592 Ιανουάριος-Ιούλιος 2009: 146.584 Ιανουάριος-Νοέμβριος 2010: 137.808 Ιανουάριος-Νοέμβριος 2011: 92.144
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Που να βρεις και του 2004 Κριμα για τη Saab. Εγω την πηγαινα...!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Toyota επαιρναν οι καθηγητες-ΔΥ Και οι παπάδες, συμπληρώνω εγώ. Σπάνιο να δω παπά χωρίς κορόλα. Αντιθέτως, όλα τα κορόλα έχουν <<παπά>>. Tα παλαιότερα τουλάχιστον. Επίσης, δεν έχω δει παπά να καβαλάει μηχανή. Εκτός από τον παπασούζα, αλλά αυτό ήταν ταινία. Και πολλές ταινίες είχαν πρωταγωνιστές, παπάδες. Αλλά ψάλτες, δεν θυμάμαι. Εσείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα