Mortis19 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Προσφατα αγορασα ενα ipod classic 160gb (6th generation), αλλα αντιμετωπιζω ενα προβλημα με τη συνδεση του με το pc μου. Οταν το πρωτοπηρα, εγκατεστησα το itunes στο pc μου και μετα συνδεσα το ipod σε μια θυρα usb. Το ipod συνδεθηκε μια χαρα, το γεμισα μουσικη και το εβγαλα απ τη θυρα usb. Εν το μεταξυ, ολες τις μερες μετα το εβαζα σε μια θυρα usb και αυτο φορτιζε (χωρις να ανοιγει το itunes). Δοκιμασα πριν λιγες μερες να το συνδεσω με το itunes για να του βαλω μουσικη και γινοταν το εξης: μολις το συνδεα τα windows εκαναν τον ηχο οτι συνδεθηκε μια νεα συσκευη και το ipod εβγαλε το μηνυμα "συνδεδεμενο" και μετα απο 1 δευτερολεπτο εβγαζε το μηνυμα "πατηστε οκ για αποσυνδεση" (και μια μπαρα που σιγα σιγα γεμιζε αλλα εγω δεν μπορουσα να κανω τπτ) και τα windows επαιζαν τον ηχο οτι αποσυνδεθηκε μια συσκευη. Ετσι δεν μπορω να το συνδεσω με το itunes. Δοκιμασα επανεγκατασταση του itunes, των drivers, αλλα τπτ. Τι να κανω;
x_vagos_x Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2011 Ρίξε μια ματιά στο troubleshooting page που δίνει η Apple. http://support.apple.com/kb/HT1339 Εγώ θα πρότεινα να δοκιμασεις και σε έναν αλλο υπολογιστη αν εχεις πρόσβαση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα