Mortis19 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Γεια σας, θελω να παιξω στο pc μου το συγκεκριμενο asp file: http://tvradio.ert.gr/radio/liveradio/deytero.asp Το προβλημα ειναι οτι στo pc μου εχω μονο media player classic και winamp και δεν εχω windows media player εγκατεστημενο. Οποτε, οπως ειναι λογικο, δοκιμαζοντας να το παιξω με το windows media player plugin στον firefox ή στον chrome δεν ειχα αποτελεσμα (missing plugin κτλ). Τι να κανω;
KilliK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Κανε install to Windows Media Player Firefox Plugin: http://www.interoperabilitybridges.com/windows-media-player-firefox-plugin-download Δουλευει για Firefox/Chrome.
Mortis19 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο λεω. Το εγκατεστησα και δεν δουλευει (αφου δεν εχω windows media player πως να δουλεψει; ). Στο chrome μου βγαζει missing plug-in και στο firefox δεν βγαζει τπτ.
Xristaras12 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 εκλεισες και ανοιξες τους browsers παλι;
KilliK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Αυτο λεω. Το εγκατεστησα και δεν δουλευει (αφου δεν εχω windows media player πως να δουλεψει; ). Στο chrome μου βγαζει missing plug-in και στο firefox δεν βγαζει τπτ. ναι σωστα.πρεπει να βαλεις και τον windows media player.δεν γινεται αλλιως.
mrpink Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Κατέβασε αυτό που λέει ο killik, κάντο extract με το Winrar, μετά πάρε το ffplugin.msi, κάντο extract με το Universal Extractor,και πάτα ναι στην πρώτη επιλογή που θα σου βγάλει. Μετά πάρε το np-mswmp.dll και βάλτο σε ένα φάκελο Plugins μέσα στο φάκελο του Chrome. Κι άμα παίξει σφύρα μου lol. Σοβαρά τώρα, παίζει ή χρειάζεται πάλι το wmp?
Mortis19 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ενταξει μην τρελαθουμε δεν δουλευει...
KilliK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 βαλε τον windows media player και αστον απλα να υπαρχει.
jim_p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 To plugin στη σελιδα ειναι για να παιξει αυτο (μια απλη playlist τυπου asx) >http://tvradio.ert.gr/radio/liveradio/asx/deytero.asx η οποια playlist με τη σειρα της παιζει αυτο το url >mms://a1782.l3271951781.c32719.g.lm.akamaistream.net/D/1782/32719/v0001/reflector:51781 Αυτα μπορουν να παιξουν με οποιοδηποτε player υποστηριζει mms streams, δηλαδη και με το winamp και με τον mpc που εχεις. Εδω το τσεκαρα με mplayer. Για οσους αναρωτιουνται τι εκανα, η playlist φαινεται καθαρα στον πηγαιο κωδικα της σελιδας, στην 44η γραμμη και το url στην playlist αν την κατεβασετε και την ανοιξετε με εναν επεξεργαστη κειμενου. Μπορειτε παντα να πεταξετε την κατεβασμενη playlist μεσα στον player και θα παιξει
Mortis19 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Το εκανα αυτο που λες και στον winamp (εχω τον lite ισως φταιει αυτο) και στο mpc αλλα δεν εγινε τπτ. EDIT: Για τον mpc αυτο που εκανα ειναι να φτιαξω ενα txt αρχειο και να βαλω στην πρωτη γραμμη του το >mms://a1782.l3271951781.c32719.g.lm.akamaistream.net/D/1782/32719/v0001/reflector:51781 Και αλλαξα το file extension σε m3u και το ετρεξα με το mpc και μου εβγαλε "Failed to render the file"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα