dexter 4 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 καλησπερα, θελω να περασω τα ubuntu παραληλα με τα windows... το θεμα ειναι: 1ον: πως θα το κανω αυτο??? 2ον αν το μετανιωσω μπορω να σβησω τα ubuntu ξανα και να μεινω με το παλιο μου λογισμικο οπως ημουν πριν? ααα και 3ον: σε περιπτοση που γινετε πως θα μπορεσω να σβησω τα ubuntu χωρις να πειραξω τα windows??? υ.γ αν κανω partition τον δισκο μου μηπως θα ειναι πιο ευκολο ολο αυτο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airmaik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 για εγκατασταση δες αυτον τον οδηγο Link εγω ειμαι τις αποψεις να εχεις ετοιμη μια κατατμηση και να το βαλεις εκει και μην σκεφτεσαι απο τωρα πως να το βγαλεις,κανε λιγο yπομονη και μαλλον θα ζητησεις να μας πεις πως να βγαλεις τα windows παρα τα ubuntu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter 4 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μαλλον ετσι θα γινει θα κανω το partition και θα βαλω εκει τα ubuntu, ρωταω απλα για να μη βρεθω προ εκπληξεων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airmaik Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ολα γινονται μην αγχωνεσαι βαλτα και μετα βλεπεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dexter 4 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! αν χρειαστω κκατι θα ρωτησω ξανα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα