Προς το περιεχόμενο

PS3 Move motion controller 19.90 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Επειδη ακουστηκε εδω στα σχετικα θεματα οτι εχει το καρφουρ 30 ευρω το DS3 να πω οτι το εχει 40 ευρω. Το βρηκα μονο στο καρφ Ν. Ιωνιας, το ειχε μονο σε μπλε, οποτε δεν το πηρα.

Επισης την καμερα 25 ευρω. (μονο ενα κομματι ειχε μεινει).

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλα ειναι τα the shoot, killzone 3

οκ thanks..! βέβαια γι αυτά χρειάζομαι το όπλο να βάλω το move, ίσως να χρειάζομαι και το subcontroller?

Δημοσ.

οκ thanks..! βέβαια γι αυτά χρειάζομαι το όπλο να βάλω το move, ίσως να χρειάζομαι και το subcontroller?

Δεν χρειάζεσαι τίποτα. Μπορείς να τα παίξεις και με με απλό move και DS3. Τώρα αν έχεις λεφτά και θες μια καλύτερη εμπειρία τσιμπάς για the shoot αυτό και για το Killzone 3 αυτό. Στο δεύτερο θα χρειαστείς και sub controller που βρίσκεις με 25 ευρώ. Δηλαδή θα σου βγει στα 75 ευρώ μόνο για το Killzone 3. Γνώμη μου, τσίμπα το πρώτο για το the shoot και άσε το άλλο. Μπορεί να καταφέρεις να παίξεις και με το μικρό οπλάκι Killzone 3 κρατώντας το DS3 στο άλλο χέρι. Ας μιλήσει κάποιος που το ξέρει καλύτερα.

Δημοσ.

Δεν χρειάζεσαι τίποτα. Μπορείς να τα παίξεις και με με απλό move και DS3. Τώρα αν έχεις λεφτά και θες μια καλύτερη εμπειρία τσιμπάς για the shoot αυτό και για το Killzone 3 αυτό. Στο δεύτερο θα χρειαστείς και sub controller που βρίσκεις με 25 ευρώ. Δηλαδή θα σου βγει στα 75 ευρώ μόνο για το Killzone 3. Γνώμη μου, τσίμπα το πρώτο για το the shoot και άσε το άλλο. Μπορεί να καταφέρεις να παίξεις και με το μικρό οπλάκι Killzone 3 κρατώντας το DS3 στο άλλο χέρι. Ας μιλήσει κάποιος που το ξέρει καλύτερα.

το sub controller χρειαζεται να το συνδεσεις με το move controller? (και αν ναι μεσω mini usb to mini usb καλωδιου ? - οπως γινεται στο wii αλλα με αλλο καλωδιο) η δεν χρειαζεται καθολου συνδεση μεταξυ τους?

Δημοσ.

το sub controller χρειαζεται να το συνδεσεις με το move controller? (και αν ναι μεσω mini usb to mini usb καλωδιου ? - οπως γινεται στο wii αλλα με αλλο καλωδιο) η δεν χρειαζεται καθολου συνδεση μεταξυ τους?

Όχι η σύνδεση μεταξύ τους είναι ασύρματη. Λειτουργεί σαν κανονικό χειριστήριο (πω τι ξέρω ο άτιμος χωρίς να έχω καν ps3 :P)

Δημοσ.

Όχι η σύνδεση μεταξύ τους είναι ασύρματη. Λειτουργεί σαν κανονικό χειριστήριο (πω τι ξέρω ο άτιμος χωρίς να έχω καν ps3 :P)

Με βαζεις σε επιπλεον εξοδα τωρα ναρουτο!!!!!!

Παω για sub και πιστολια

τελικα δεν ειναι να μιλαει κανεις μαζι σας :cry: :cry: :cry:

Δημοσ.

Παω για sub και πιστολια

αστα να πανε μια απ τα ιδια...το ενα φερνει τ αλλο κ τ αλλο το παραλλο!!!!!!!!!!!!!

πηρα το Time Crisis: Razing Storm για μενα κ το LittleBIGPlanet 2 για τα γυναικοπαιδα

Δημοσ.

Παω για sub και πιστολια

Πλάκα μου κάνεις? Εγώ σου είπα να μην τα πάρεις μιας και για μένα δεν αξίζουν. Εκτός από τα οπλάκια. :P

Αλλά αν έχεις λεφτά όρμα. Εγώ προσωπικά πολύ θα γούσταρα ένα Sharp Shooter για Killzone 3 στην 3D TV μου. Αλλά εκτός το ότι δεν έχω ps3, δεν νομίζω να έδινα τόσα πολλά λεφτά για το Sharp Shooter. Πολύ ακριβό το έχουν. Κατά την γνώμη μου, γύρω στο 30αρι θα έπρεπε να είχε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...