Προς το περιεχόμενο

PS3 Move motion controller 19.90 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά από αυτούς που το αγόρασαν, το controller είναι το γνήσιο;

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...........απο Sony Hellas.....(τουλαχιστον τα δικα μου)

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και δεν το αγόρασα γιατί έχω ήδη δύο motion controller, όποιο άλλο αξεσουάρ έχω αγοράσει από το seven είναι από Sony Ελλάς.

Δημοσ.

απο ebay.με κανα 5ευρω καθαριζεις!

Α ωραία!

offtopic: Πάντα είχα την απορία, από το e-bay ψωνίζεις καινούργια, μεταχειρισμένα ή και τα 2? Πως καταλαβαίνεις τι είναι τι?

Δημοσ.

Α ωραία!

offtopic: Πάντα είχα την απορία, από το e-bay ψωνίζεις καινούργια, μεταχειρισμένα ή και τα 2? Πως καταλαβαίνεις τι είναι τι?

εχει κ τα δυο,τα καινουργια 5 ευρω με τα μεταφορικα στην πορτα μου!

Δημοσ.

εχει κ τα δυο,τα καινουργια 5 ευρω με τα μεταφορικα στην πορτα μου!

Και πως καταλαβαίνεις αν κάτι είναι καινούργιο η μεταχειρισμένο?

Δημοσ.

εχω βρει καινουργιο το Sports Champions (Move Edition) στα 15 ευρω..............αξιζει να το παρω ή παραειναι παιδικο κ θα το βαρεθω

Δημοσ.

εχω βρει καινουργιο το Sports Champions (Move Edition) στα 15 ευρω..............αξιζει να το παρω ή παραειναι παιδικο κ θα το βαρεθω

Δεν είναι παιδικό. Το έχω κάψει και γω ένα 5-6 ώρες όταν είχα νοικιάσει με έναν φίλο μου ps3. Αξίζει τα λεφτά του, αλλά να ξέρεις ανήκει στα party games, δηλαδή μόνος σου αν το παίζεις δεν θα το ευχαριστηθείς ιδιαίτερα. Κοριφαία του παιχνίδια είναι όμως το Disc Golf, Gladiator αλλά και το table tennis αξίζει. Και τα άλλα είναι καλούτσικα αλλά όχι για πολλή ώρα.

Δημοσ.

Τσίμπησα και γω 2 move από το seven και το sports champions από carrefour!

Ευχαριστώ με τη σειρά μου για την ανακοίνωση της προσφοράς! :)

Δημοσ.

Ξερετε κανενα αλλο παιχνίδι που να αξίζει εκτος απο το παραπάνω? έχω και το the fight καλο φαίνεται..! (offtopic αλλα οκ :/)

Δημοσ.

Ξερετε κανενα αλλο παιχνίδι που να αξίζει εκτος απο το παραπάνω? έχω και το the fight καλο φαίνεται..! (offtopic αλλα οκ :/)

καλα ειναι τα the shoot, killzone 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...