Προς το περιεχόμενο

PS3 Move motion controller 19.90 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ναι αλλά όχι και από όποιο να ναι κατάστημα. Από το public. Τι το θες όμως το navigation controller? Χρησιμοποίησε το DS3 ^_^ .

Μα αν δεν ηταν στο public θα το ειχα παρει ηδη, σιγα μην παραγγειλω στους τυχαιους να περιμενω κανενα μηνα...

1-2 μερες δουλευω το move. Καποιος (αν μας διαβαζει θελω απαντηση :P ) μου ειχε πει οτι ειναι απαραιτητο το navig αλλα ακομα (στα sports) δεν το βλεπω αναγκαιο να σου πω την αληθεια. Δεν μου το ζηταει σε καποιο αθλημα ενω απο οσα μου ειχε πει ηταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. :P

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απ ότι ξέρω είναι απαραίτητο μόνο σε κάτι first person shooters γιατί κουμπώνει στο όπλο και το sub. Αλλιώς είναι ψιλοδύσκολο να παίξεις. Αν κάποιος έχει και προσωπική εμπειρία ας πει :P

Δημοσ.

Μα αν δεν ηταν στο public θα το ειχα παρει ηδη, σιγα μην παραγγειλω στους τυχαιους να περιμενω κανενα μηνα...

1-2 μερες δουλευω το move. Καποιος (αν μας διαβαζει θελω απαντηση :P ) μου ειχε πει οτι ειναι απαραιτητο το navig αλλα ακομα (στα sports) δεν το βλεπω αναγκαιο να σου πω την αληθεια. Δεν μου το ζηταει σε καποιο αθλημα ενω απο οσα μου ειχε πει ηταν ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ. :P

Δεν είναι αναγκαίο. Σε περίπτωση όμως που θα θελήσεις να πάρεις sharp shooter για fps θα χρειαστείς navigator μιας και δεν μπαίνει το DS3 εκεί!

• Moderators
Δημοσ.

Σας ευχαριστω και τους δυο για την πληροφορια!

Οποτε sevenspot.gr, ακυρο, μην ριξετε την τιμη μαλλον δεν θα το παρω :P

ΥΓ. Αυτη η μ@λ@κι@ του move contr με το LED να σε τυφλωνει δεν παιρνει μοντα ε; Σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ακομα και αν πιανεις και κρυβεις με το αριστερο σου χερι το μπαλακι/φως του move contr μια χαρα το βλεπει η καμερα. Θα αρκουσε το 1/10 της εντασης του. Πηγαν οι αθλιοι τυποι να αντιγραψουν τοοοοσα χρονια μετα το wiimote και εφτιαξαν ενα "προβολεα" στο χερι σου (κανοντας το να δουλευει αναποδα απο το wii)... και εναν μικρο απεναντι σου (το μπλε led στην καμερα). Τι να πω, εχω ψιλοξενερωσει. Μονο για να παιζεις κατω απο τον ηλιο ισως ειναι καταλληλο και δεν ενοχλει.

Δημοσ.

Οκ, θα τους ενημερώσω. :mrgreen:

Δημοσ.

ΥΓ. Αυτη η μ@λ@κι@ του move contr με το LED να σε τυφλωνει δεν παιρνει μοντα ε; Σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ακομα και αν πιανεις και κρυβεις με το αριστερο σου χερι το μπαλακι/φως του move contr μια χαρα το βλεπει η καμερα. Θα αρκουσε το 1/10 της εντασης του. Πηγαν οι αθλιοι τυποι να αντιγραψουν τοοοοσα χρονια μετα το wiimote και εφτιαξαν ενα "προβολεα" στο χερι σου (κανοντας το να δουλευει αναποδα απο το wii)... και εναν μικρο απεναντι σου (το μπλε led στην καμερα). Τι να πω, εχω ψιλοξενερωσει. Μονο για να παιζεις κατω απο τον ηλιο ισως ειναι καταλληλο και δεν ενοχλει.

Δεν είσαι ο μόνος που έχεις "ψιλοξενερώσει" με το γλόμπο. a.k.a. move controller.

Είπαμε motion controls = Wii. Οι άλλοι δύο, MS και Sony, τα ψιλοσκάτωσαν. Και το Kinect έχει τα προβλήματά του.

Το μόνο θετικό στην όλη ιστορία είναι η επιμονή της MS να στηρίξει το Kinect. Προσωπικά μέχρι τώρα, οι τίτλοι του δε με τρελαίνουν, ίσως το πιο χρήσιμο πράγμα να είναι για το navigation του menu, το videoKinect κτλ.

Δημοσ.

Χτες το πρωί πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα της Νίκαιας, μου είπε ότι είχε αρκετά κομμάτια PS3 move controller στα 19,90€, στις 9 το βράδυ που πήγα μόλις που πρόλαβα το τελευταίο....!

Πολύ καλή κίνηση από τα Seven, μπράβο στον tarksis για το OP !!!

Δημοσ.

Εγώ χθες τα παρήγγειλα και σήμερα τα παρέλαβα.. 2 move και την κάμερα με δωρεάν μεταφορικά..!

Δημοσ.

κ εγω μολις παρελαβα τα 2 move & τη καμερα.............

κανα καλο παιχνιδακι, που να συνεργαζεται με τα παραπανω....κανεις εμπειρος, ας μας πει......

Δημοσ.

offtopic αλλα δεν μπορω να το βαλω αλλου: καμια τιμονιερα logitech gt τουλαχιστο η G25 με κατω απο 100 θα βρουμε καπου; αν καποιος δει ας το σφυριξει!!!

• Moderators
Δημοσ.

Τελικά από αυτούς που το αγόρασαν, το controller είναι το γνήσιο;

H καλυτερη ερωτηση, γιατι και εγω αυτο ψιλιαζομαι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...