Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 καποιος σε αλλο θρεντ προ 2 ημερων ανεφερε πως παιζουν γνησια ds3 στα carefour με 30 ευρω. αν δεν βαριεσαι κανε μια βολτα. Οταν το ειπε, ειχε τυχει να εχω περασει μερικες ωρες νωριτερα απο 2 καρφουρ Αθηνα και να εχω κοιταξει (επειδη ισως παρω ενα Move navigation controller - "περιμενοντας το 30% σε κονσολες - αξεσουαρ" ). Το ενα (Λεωφ. Αθηνων) δεν ειχε σχεδον τιποτα απο αξεσουαρ, μονο μια ασυρματη μαιμουδια στα 30, φανταστειτε ολα απο κονσολες μεχρι games και χειριστηρια και λοιπα αξεσουαρ ηταν σε ενα ραφι πλατους 5 μετρων ολο κι ολο. (Εφαγαν ολο το χωρο που ειχαν σχετικα ειδη στον οροφο με κατι δηθεν προσφορες "ξεπουλημα" διαφορων ειδων σπιτιου σε εντελως αντι-ξεπουληματικες τιμες! ) Το δε αλλο (Ρεντη διπλα στο village), επισης δεν ειχε DS3. Eκει μαλιστα ειδα μολις ενα κομματι navigation controller στα 31€, πολυ ακριβο δηλαδη! Δεν ξερω αν σε καποιο αλλο υπηρχε DS3 στα 30, τι να πω.
astymagos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 εχει και μεταφορικα 6Ε δεν ειναι 35 οποτε..
enormous_one Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 20 ευρω το χειριστηριο και αλλα 26 ευρω η καμερα 46 ευρω. Καλυτερα παρτε ολο το σετακι στα 49,70 ευρω απο τα multirama
Thrylos7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 20 ευρω το χειριστηριο και αλλα 26 ευρω η καμερα 46 ευρω. Καλυτερα παρτε ολο το σετακι στα 49,70 ευρω απο τα multirama δε χρειαζονται ολοι την καμερα, πχ εγω εχω ηδη το starter pack και μου ηρθε κουτι ενα δευτερο move για διπλο time crisis... καποια στιγμη μελλοντικα πρεπει να παρω και ενα δευτερο navigation για διπλο σε αλλα παιχνιδια βεβαια... Θα παιξει φετος -20% στις κονσολες στα carrefour?
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 εχει και μεταφορικα 6Ε δεν ειναι 35 οποτε.. Ξαναδιαβασε το: Απο το cyber monday του Γερμανικου αμαζον, http://www.amazon.de...s/dp/B005HNHZ1W Ειχε και μεταφορικα αλλα ειχα αγορασει και κατι αλλο μαζι, οποτε μεταφορικα = μηδεν. (αντε να ηταν +0.5-1€). 7 ευρω μεταφορικα μου εβγαζε εμενα τοτε, αλλα πηρα και κατι αλλο (8Kg βαρος και αξιας 100 ευρω περιπου - εδω εχει 200€) που ηθελα το οποιο ειχε 9.5 ευρω μεταφορικα. Εκεινο λοιπον μαζι με το pack ειχε μεταφορικα συνολικα 10 ευρω, αρα τα μεταφορικα που πληρωσα για το pack ηταν μισο ευρω.
tarksis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 εβαλαν κ την Eye Camera 19.90 ευρω οποτε το συνολο των 2 παει 39.80(για καποιον που δεν εχει το move stαrter pack) κ με 1 παιχνιδακι(ή κατι αλλο) ακομα περναμε τα 50ευρω κ εχουμε κ δωρεαν μεταφορικα
Thrylos7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 δε το ηξερα αυτο με τα 50 ευρω οριο και παρηγγειλα 40 ευρω πραγματα...θα ειχα βαλει κατι παραπανω, αλλα ενταξει μονο 2 ευρω μου χρεωσε αποστολη... Μου ηρθε σημερα mail οτι εσταλει, και για καποιον που ενδιαφεροταν επισης για παραλαβη απο το καταστημα, τους πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν ειναι εφικτο αυτο και θα ερθει σιγουρα σπιτι μου (με ACS) σε 1 εργασιμη, αρα αυριο...
naruto14 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Εγώ είχα αναφέρει ότι DS3 30 ευρώ στο carefour. Μάλιστα την Κυριακή που πήγα στο Carefour Πυλαίας είδα το DS3 στα 25 ευρώ (εκτός άμα δεν είδαν καλά τα μάτια μου γιατί ήμουν και λίγο ζαλισμένος μιας και έψαχνα ώρα για τηλεόραση! ) αλλά δεν είχε μείνει κανένα χειριστήριο. Τα είχαν εξαντλήσει όλα Ωραία η προσφορά από το heaven 20 η κάμερα και 20 το move πάμε στα 40. Βάλε και ένα παιχνίδι με το move με 10 ευρώ και πας στα 50. Και ένα ακόμα όποιος θέλει 70. Με 70 ευρώ 2 move, κάμερα και game! Αυτά είναι!
tarksis Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 H παραγγελία σας με κωδικό: ***** έγινε δεκτή. Ευχαριστούμε πολύ για την παραγγελία σας! Στοιχεία παραγγελίας 2 x PS3 Move Controller 1 x Sony PS3 Camera PSEye Συνολική Τιμή: €59.7 VIDEOSEVEN Για να δουμε τι θα δουμε!!!!!!!!!!!!
C1oud Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Και εγώ την ίδια παραγγελία ακριβώς έκανα πριν λίγο.. Και μου έγραψε ότι εστάλη κιόλας..!
takjar Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Πήρα το move, το motorstorm (WOW σε 3D) και έκανα παραγγελία το Resistance3 survivor ed στα 45ευρώ super όλα τα έκανα στο κατάστημα, δεν χρειάστηκε να τους δώσω στοιχεία για να τα φέρουν στο σπίτι. και είχαν τις ίδιες τιμές... για την ακρίβεια τους ήρθαν χτες οι αλλαγές στις τιμές και τις περάσαμε μαζί!! edit: για ότι αναφέρομαι, πρόκειται για το sevenspot βριλησσίων
astymagos Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 εγω πηρα ενα move απο το καταστημα στο γαλάτσι.. και περιμένω κατι τετοιο.. Link ξανα για να παρω και το starter pack.. νομιζω μεσα στις γιορτες κατι θα βρω ενω move μονο του δύσκολα σε καλή τιμή
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μιας και μας διαβαζουν () δεν κανουν μια καλη τιμη και για αυτο http://www.sevenspot.../518-15041.html ; Ενα 50% οπως και στα αλλα θα ειναι μια χαρα. (στα 21.70 αρχιζει στο σκρουτζ)
C1oud Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μιας και μας διαβαζουν () δεν κανουν μια καλη τιμη και για αυτο http://www.sevenspot.../518-15041.html ; Ενα 50% οπως και στα αλλα θα ειναι μια χαρα. (στα 21.70 αρχιζει στο σκρουτζ) +1
naruto14 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μιας και μας διαβαζουν () δεν κανουν μια καλη τιμη και για αυτο http://www.sevenspot.../518-15041.html ; Ενα 50% οπως και στα αλλα θα ειναι μια χαρα. (στα 21.70 αρχιζει στο σκρουτζ) ΄ Ναι αλλά όχι και από όποιο να ναι κατάστημα. Από το public. Τι το θες όμως το navigation controller? Χρησιμοποίησε το DS3 . Παιδιά ξανακοίταξα το φυλλάδιο του carrefour και λέει 29 ευρώ το χειριστήριο PS2! Στην πυλαία πάντως μου φάνηκε είχα δει το DS3. Ας το ελέγξει κάποιος και να μας πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα