tarksis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 PS3 Move motion controller 19.90 ευρω skroutz δεν εχω κανει ποτε αγορα απο εκει για να γνωριζω περι αξιοπιστιας καταστηματος
djnight Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 παιδια ασχετο http://www.open24shop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=571&category_id=141&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart το Ξερετε το καταστημα ?Δεν εχει καθολου διευθυνση!!καλη τιμη αλλα υποπτο !!τα φωτα σας....
Thrylos7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ωραιος φιλε... Εχει και το motorstorm apocalypse με 9.90 αν θελει κανεις, εγω χτυπησα ενα μαζι με το Move...(και το time crisis με 9.90 αν θελετε να αξιοποιησετε το Move, αλλα δεν ειναι κατι τρομερο, electroworld το εχει 12 ευρω...) Το τραγικο ειναι οτι δεν εχει επιλογη παραλαβης απο το καταστημα...και με βολευε αυτο της πανορμου...αναρωτιεμαι αν παω αυριο αν θα εχουν stock και αν θα ισχυουν οι web τιμες να ακυρωσω την Online παραγγελια... παιδια ασχετο http://www.open24shop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=571&category_id=141&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart το Ξερετε το καταστημα ?Δεν εχει καθολου διευθυνση!!καλη τιμη αλλα υποπτο !!τα φωτα σας.... ειναι τοσο κακη απομιμιση που φαινεται ακομα και στις photos....μη το παρεις μαν.... Αλλωστε κατι λεγανε τα παιδια οτι στο carrefour παιζει στα 30 ευρω το original, τσεκαρε το και αν ισχυει δεν υπαρχει λογος για μαϊμουδες για 3 ευρω...
ipal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ειναι τοσο κακη απομιμιση που φαινεται ακομα και στις photos....μη το παρεις μαν.... Αλλωστε κατι λεγανε τα παιδια οτι στο carrefour παιζει στα 30 ευρω το original, τσεκαρε το και αν ισχυει δεν υπαρχει λογος για μαϊμουδες για 3 ευρω... αυτο για τα €30 το εχει τσεκαρει καποιος? μηπως εγινε κατα λαθος ή εκπτωση που εκαναν στα ΜΗ ηλεκτρονικα παιχνιδια? btw γραψε αν θα στο δωσουν στο μαγαζι γιατι και εμενα αυτο με βολευει.
mtzs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 παιδια ασχετο http://www.open24shop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=571&category_id=141&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart το Ξερετε το καταστημα ?Δεν εχει καθολου διευθυνση!!καλη τιμη αλλα υποπτο !!τα φωτα σας.... ειναι οντως απομιμηση. το κεντρικο PS buton αντι για PS logo γραφει P3. Κυκλοφορουν πολλα τετοια στην αγορα. οσο για το move μια χαρα ειναι σε αυτη την τιμη. 40 το πηρα περυσι!!!
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 .... 40 το πηρα περυσι!!! Ενταξει δεν εχουν νοημα οι συγκρισεις, γιατι αν πω και εγω το οτι πριν μια βδομαδα πηρα το move starter pack με: το παιχνιδι sports champions (full εκδοση) + την καμερα + το move motion controller ολα μαζι στα 35 ευρω, τα 19.90 ειναι πολλα. Κατα τα αλλα για μονο του, ναι η τιμη ειναι καλη με την εννοια οτι το χτυπανε παντου.
astymagos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ενταξει δεν εχουν νοημα οι συγκρισεις, γιατι αν πω και εγω το οτι πριν μια βδομαδα πηρα το move starter pack με: το παιχνιδι sports champions (full εκδοση) + την καμερα + το move motion controller ολα μαζι στα 35 ευρω, τα 19.90 ειναι πολλα. Κατα τα αλλα για μονο του, ναι η τιμη ειναι καλη με την εννοια οτι το χτυπανε παντου. απο που πηρες 35 το starter pack.. το ψαχνω και εγω..
Moderators matrixxx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 απο που πηρες 35 το starter pack.. το ψαχνω και εγω.. Απο το cyber monday του Γερμανικου αμαζον, http://www.amazon.de...s/dp/B005HNHZ1W Ειχε και μεταφορικα αλλα ειχα αγορασει και κατι αλλο μαζι, οποτε μεταφορικα = μηδεν. (αντε να ηταν +0.5-1€). Το εχω παραλαβει εδω και λιγες μερες. Και στο cyber monday reloaded το ξαναβαλαν πριν λιγες μερες παλι στα 35.. Μαλιστα πριν 4-5 μερες για λιγες ωρες (μεχρι που εξαντληθηκε) ειχαν βαλει αυτο με τα δυο move controllers στα 39€ http://www.amazon.de/PlayStation-Starter-Pack-Fitness-Motion-Controller/dp/B005OHD3FS Μου στελνουν emails καθε μερα με καποιες προσφορες τους, αν δω κατι θα σε ενημερωσω. Δυσκολο βεβαια να ξαναπεσει προσφορα παλι σε move pack αλλα ποτε δεν ξερεις.
astymagos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 μου βαζει 6 ευρω μεταφορικα .. αν δεις κατι καλο πες μου.. thx
ipal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Απο το cyber monday του Γερμανικου αμαζον, http://www.amazon.de...s/dp/B005HNHZ1W Ειχε και μεταφορικα αλλα ειχα αγορασει και κατι αλλο μαζι, οποτε μεταφορικα = μηδεν. (αντε να ηταν +0.5-1€). Το εχω παραλαβει εδω και λιγες μερες. Και στο cyber monday reloaded το ξαναβαλαν πριν λιγες μερες παλι στα 35.. συνηθως οτι βαζει προσφορες τα ξαναβαζει σε καποια μειωμενη τιμη. αφου αρχικα μπαινουν επειδη εχουν στοκ και περιθωριο κερδους. αλλα οχι οσο στα cyber... ωραια. απο προσφορα το σκετο move @20€, τωρα μου φαινεται σχεδον μουφα... : D
djnight Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 οχι ρε παιδια δεν το πηρα απλα μου φανηκε πολυ μουφα και υποπτο οποιος γνωριζει καμια καλη προσφορα για original controller ας το ποσταρει !!!
astymagos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 συνηθως οτι βαζει προσφορες τα ξαναβαζει σε καποια μειωμενη τιμη. αφου αρχικα μπαινουν επειδη εχουν στοκ και περιθωριο κερδους. αλλα οχι οσο στα cyber... ωραια. απο προσφορα το σκετο move @20€, τωρα μου φαινεται σχεδον μουφα... : D για σκετο move ειναι παρα πολυ καλη τιμή
mtzs Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 οχι ρε παιδια δεν το πηρα απλα μου φανηκε πολυ μουφα και υποπτο οποιος γνωριζει καμια καλη προσφορα για original controller ας το ποσταρει !!! καποιος σε αλλο θρεντ προ 2 ημερων ανεφερε πως παιζουν γνησια ds3 στα carefour με 30 ευρω. αν δεν βαριεσαι κανε μια βολτα.
ipal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 καποιος σε αλλο θρεντ προ 2 ημερων ανεφερε πως παιζουν γνησια ds3 στα carefour με 30 ευρω. αν δεν βαριεσαι κανε μια βολτα. δεν εχω κοντα, θα τους παρω τηλ. για σκετο move ειναι παρα πολυ καλη τιμή το ξερω. απλα μας εσκασε ο matrixx τη βομβα για το bundle του στα 35 και...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα