Προς το περιεχόμενο

PS3 Move motion controller 19.90 ευρω

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ωραιος φιλε...

Εχει και το motorstorm apocalypse με 9.90 αν θελει κανεις, εγω χτυπησα ενα μαζι με το Move...(και το time crisis με 9.90 αν θελετε να αξιοποιησετε το Move, αλλα δεν ειναι κατι τρομερο, electroworld το εχει 12 ευρω...)

Το τραγικο ειναι οτι δεν εχει επιλογη παραλαβης απο το καταστημα...και με βολευε αυτο της πανορμου...αναρωτιεμαι αν παω αυριο αν θα εχουν stock και αν θα ισχυουν οι web τιμες να ακυρωσω την Online παραγγελια...

παιδια ασχετο

http://www.open24shop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=571&category_id=141&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

το Ξερετε το καταστημα ?Δεν εχει καθολου διευθυνση!!καλη τιμη αλλα υποπτο !!τα φωτα σας....

ειναι τοσο κακη απομιμιση που φαινεται ακομα και στις photos....μη το παρεις μαν....

Αλλωστε κατι λεγανε τα παιδια οτι στο carrefour παιζει στα 30 ευρω το original, τσεκαρε το και αν ισχυει δεν υπαρχει λογος για μαϊμουδες για 3 ευρω...

Δημοσ.

ειναι τοσο κακη απομιμιση που φαινεται ακομα και στις photos....μη το παρεις μαν....

Αλλωστε κατι λεγανε τα παιδια οτι στο carrefour παιζει στα 30 ευρω το original, τσεκαρε το και αν ισχυει δεν υπαρχει λογος για μαϊμουδες για 3 ευρω...

αυτο για τα €30 το εχει τσεκαρει καποιος? μηπως εγινε κατα λαθος ή εκπτωση που εκαναν στα ΜΗ ηλεκτρονικα παιχνιδια?

btw γραψε αν θα στο δωσουν στο μαγαζι γιατι και εμενα αυτο με βολευει.

Δημοσ.

παιδια ασχετο

http://www.open24shop.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=571&category_id=141&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart

το Ξερετε το καταστημα ?Δεν εχει καθολου διευθυνση!!καλη τιμη αλλα υποπτο !!τα φωτα σας....

ειναι οντως απομιμηση. το κεντρικο PS buton αντι για PS logo γραφει P3. Κυκλοφορουν πολλα τετοια στην αγορα.

οσο για το move μια χαρα ειναι σε αυτη την τιμη. 40 το πηρα περυσι!!!

• Moderators
Δημοσ.

.... 40 το πηρα περυσι!!!

Ενταξει δεν εχουν νοημα οι συγκρισεις, γιατι αν πω και εγω το οτι πριν μια βδομαδα πηρα το move starter pack με: το παιχνιδι sports champions (full εκδοση) + την καμερα + το move motion controller ολα μαζι στα 35 ευρω, τα 19.90 ειναι πολλα. ;)

Κατα τα αλλα για μονο του, ναι η τιμη ειναι καλη με την εννοια οτι το χτυπανε παντου.

Δημοσ.

Ενταξει δεν εχουν νοημα οι συγκρισεις, γιατι αν πω και εγω το οτι πριν μια βδομαδα πηρα το move starter pack με: το παιχνιδι sports champions (full εκδοση) + την καμερα + το move motion controller ολα μαζι στα 35 ευρω, τα 19.90 ειναι πολλα. ;)

Κατα τα αλλα για μονο του, ναι η τιμη ειναι καλη με την εννοια οτι το χτυπανε παντου.

απο που πηρες 35 το starter pack.. το ψαχνω και εγω..

• Moderators
Δημοσ.

απο που πηρες 35 το starter pack.. το ψαχνω και εγω..

Απο το cyber monday του Γερμανικου αμαζον, http://www.amazon.de...s/dp/B005HNHZ1W

Ειχε και μεταφορικα αλλα ειχα αγορασει και κατι αλλο μαζι, οποτε μεταφορικα = μηδεν. (αντε να ηταν +0.5-1€). Το εχω παραλαβει εδω και λιγες μερες. Και στο cyber monday reloaded το ξαναβαλαν πριν λιγες μερες παλι στα 35..

Μαλιστα πριν 4-5 μερες για λιγες ωρες (μεχρι που εξαντληθηκε) ειχαν βαλει αυτο με τα δυο move controllers στα 39€ http://www.amazon.de/PlayStation-Starter-Pack-Fitness-Motion-Controller/dp/B005OHD3FS

Μου στελνουν emails καθε μερα με καποιες προσφορες τους, αν δω κατι θα σε ενημερωσω. Δυσκολο βεβαια να ξαναπεσει προσφορα παλι σε move pack αλλα ποτε δεν ξερεις.

Δημοσ.

Απο το cyber monday του Γερμανικου αμαζον, http://www.amazon.de...s/dp/B005HNHZ1W

Ειχε και μεταφορικα αλλα ειχα αγορασει και κατι αλλο μαζι, οποτε μεταφορικα = μηδεν. (αντε να ηταν +0.5-1€). Το εχω παραλαβει εδω και λιγες μερες. Και στο cyber monday reloaded το ξαναβαλαν πριν λιγες μερες παλι στα 35..

συνηθως οτι βαζει προσφορες τα ξαναβαζει σε καποια μειωμενη τιμη. αφου αρχικα μπαινουν επειδη εχουν στοκ και περιθωριο κερδους. αλλα οχι οσο στα cyber... :(

ωραια. απο προσφορα το σκετο move @20€, τωρα μου φαινεται σχεδον μουφα... : D

Δημοσ.

οχι ρε παιδια δεν το πηρα απλα μου φανηκε πολυ μουφα και υποπτο οποιος γνωριζει καμια καλη προσφορα για original controller ας το ποσταρει !!!

Δημοσ.

συνηθως οτι βαζει προσφορες τα ξαναβαζει σε καποια μειωμενη τιμη. αφου αρχικα μπαινουν επειδη εχουν στοκ και περιθωριο κερδους. αλλα οχι οσο στα cyber... :(

ωραια. απο προσφορα το σκετο move @20€, τωρα μου φαινεται σχεδον μουφα... : D

για σκετο move ειναι παρα πολυ καλη τιμή

Δημοσ.

οχι ρε παιδια δεν το πηρα απλα μου φανηκε πολυ μουφα και υποπτο οποιος γνωριζει καμια καλη προσφορα για original controller ας το ποσταρει !!!

καποιος σε αλλο θρεντ προ 2 ημερων ανεφερε πως παιζουν γνησια ds3 στα carefour με 30 ευρω. αν δεν βαριεσαι κανε μια βολτα.

Δημοσ.

καποιος σε αλλο θρεντ προ 2 ημερων ανεφερε πως παιζουν γνησια ds3 στα carefour με 30 ευρω. αν δεν βαριεσαι κανε μια βολτα.

δεν εχω κοντα, θα τους παρω τηλ.

για σκετο move ειναι παρα πολυ καλη τιμή

το ξερω. απλα μας εσκασε ο matrixx τη βομβα για το bundle του στα 35 και...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...