Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν παιδιά ακούστε την ιστορία απο την αρχή γιατί το pc θα με τρελάνει....ανοίγω ενα πρωί τον υπολογιστή και ενώ τον ακούω που φορτώνει τα windows (o ήχος που κανει οταν μπαίνει,απο τα ηχεία) μου γράφει το monitor no signal...τον κλείνω,τον ξανανοίγω και λειτουργεί κανονικά...αφου όμως μου το εκανε 2-3 φορές ακόμα αυτό σε τυχαίες περιπτώσεις είπα να κοιτάξω τα καλώδια του monitor, tην κάρτα γραφικών και με την ευκαιρία να του ρίξω και ένα καθάρισμα...μετά το καθάρισμα πατάω το power για να ανοίξει και δεν γίνετε τίποτα (δεν πέρνει ρεύμα καν ο υπολογιστής)...κλείνω και ανοίγω το κουμπί του τροφοδοτικού απο πίσω, ξαναπατάω το power και λειτουργεί κανονικά... αυτό μου το έχει κάνει αρκετές φορές απο εκείνη τη μέρα καθώς και 1 φορά ακόμα το παραπάνω περιστατικό με το no signal...έχει κανείς καμια ιδέα τι φταίει???

Δημοσ.

Οταν δεν άνοιγε εννοείς ήταν νεκρός τελείως ή έκανε κάποιο μπιμπ?

Πες λίγο το σύστημά σου και ποιο τροφοδοτικό έχεις.

edit: Ξεχάστηκα Καλώς όρισες :D

Δημοσ.

νεκρός τελείως,ούτε λαμπάκια ουτε μπιιιπ...δεν δίνει καν ρεύμα...

λοιπόν έχουμε και λέμε

μητρική p5ld2,

επεξεργαστής p4 3,20 ghz,

RΑΜ 2,5GB

Κάρτα γραφικών Radeon x1650

τροφοδοτικό έχω ενα 650w παλιό 5ετίας άγνωστης μάρκας!

Δημοσ.

Καταρχήν να σε ρωτήσω κάποια πράγματα

1) Το καθάρισμα πως το έκανες; Τι χρησιμοποίησες; Τον είχες βγάλει απο την πρίζα ή τον είχες απλά κλειστό;

2) Δοκίμασες να αλλάξεις καλώδιο στην οθόνη;

3) Δοκίμασες ποτέ να του κάνεις ένα clear cmos?

Δημοσ.

1)τον είχα βγάλει από την πρίζα,καθάρισα με αέρα και όχι πολύ μεγάλη πίεση

2)η οθόνη είναι καινούρια,την έχω κανένα 3μηνο και υποθέτω πώς αν ήταν προβληματικό το καλώδιο δε θα ανοιγέ καθόλου...εξ'αλλου με το που γράφει no signal, κανω επανεκίνηση και ανοίγει με τη μία...αν ήταν προβληματικό θα άνοιγε όποτε του ερχόταν

3)του έκανα clear cmos αλλά πάλι τα ίδια

Δημοσ.

1)τον είχα βγάλει από την πρίζα,καθάρισα με αέρα και όχι πολύ μεγάλη πίεση

2)η οθόνη είναι καινούρια,την έχω κανένα 3μηνο και υποθέτω πώς αν ήταν προβληματικό το καλώδιο δε θα ανοιγέ καθόλου...εξ'αλλου με το που γράφει no signal, κανω επανεκίνηση και ανοίγει με τη μία...αν ήταν προβληματικό θα άνοιγε όποτε του ερχόταν

3)του έκανα clear cmos αλλά πάλι τα ίδια

Δεν το πάω σε προβληματική οθόνη αλλά στο καλώδιο μήπως δεν κάνει καλή επαφή.

Δοκίμασες να βάλεις άλλο καλώδιο;

Το ότι ακούς ήχο windows, αλλά στην οθόνη no signal, σημαίνει ότι όλα στο Pc λειτουργούν οκ αλλά δεν παίρνει η οθόνη πληροφορία να σου δώσει να δεις. Αμεσα υπεύθυνος, ΑΦΟΥ ξεκίνησε το Pc και ακους ήχο windows, είναι το καλώδιο ή κάποια κακή επαφή του.

Δημοσ.

Δεν το πάω σε προβληματική οθόνη αλλά στο καλώδιο μήπως δεν κάνει καλή επαφή.

Δοκίμασες να βάλεις άλλο καλώδιο;

Το ότι ακούς ήχο windows, αλλά στην οθόνη no signal, σημαίνει ότι όλα στο Pc λειτουργούν οκ αλλά δεν παίρνει η οθόνη πληροφορία να σου δώσει να δεις. Αμεσα υπεύθυνος, ΑΦΟΥ ξεκίνησε το Pc και ακους ήχο windows, είναι το καλώδιο ή κάποια κακή επαφή του.

Ειδες που παλι επεσα μεσα?

Δημοσ.

δοκίμασα monitor ενός φίλου μου και έκανε πάλι τα ίδια...τα πείραξα όλα εκεί πίσω, καλώδια, κάρτα γραφικών αλλα τίποτα

Δημοσ.

δοκίμασα monitor ενός φίλου μου και έκανε πάλι τα ίδια...τα πείραξα όλα εκεί πίσω, καλώδια, κάρτα γραφικών αλλα τίποτα

Για να συνεννοηθούμε καλώδιο άλλαξες ή κούμπωσες το νέο μόνιτορ στο παλιο καλώδιο και το πείραξες κουνώντας το;

Executor21 δώσε μερικές στάνταρ απαντήσεις να προχωρήσουμε :)

Ειδες που παλι επεσα μεσα?

Μη χάσεις εσύ :P

Δημοσ.

H μητρική σου δεν έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών να δοκιμάσεις, (εκτός αν δεν είδα καλά) οπότε δοκίμασε μία απο το φίλο σου.

edit: Πόσες εξόδους έχει η κάρτα γραφικών σου;

Δημοσ.

όντως δεν έχει...θα δοκιμάσω και βλέπουμε...με το άλλο θέμα? που δεν πάιρνει ρεύμα μερικές φορές και θέλει να ανοιγοκλέισω το τροφοδοτικό για να ξεκινήσει?

2 εξόδους έχει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...