Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Άμα δεν κάνεις τίποτα και είναι 61 τότε φαντάσου άμα το ζορίσεις πού θα πάει... Στους 100-120 χαλάει σιγά σιγά...

Βάλε ένα 1080p βίντεο στο youtube να δεις που θα πάει...

Δημοσ.

Παράξενο μου φαίνεται αλλά μπορεί...

Την χρησιμοποιεί την κάρτα για το βίντεο αυτό; Για βάλε gpu-z και δες όταν παίζει το βίντεο αμα φουλάρει η κάρτα.

Βέβαια τώρα ότι ήταν να πάθει η κάρτα το έπαθε...

Η οθόνη του λάπτοπ τώρα δεν δείχνει απολύτως τίποτα ε; Μαυρίλα;

Edit: Ξέχασα να ρωτήσω... Τώρα την κάρτα γραφικών την βλέπει στην διαχείριση συσκευών;;

Δημοσ.

To GPU-Z (τι σου γράφει αυτό παρεμπιπτόντως; Μπορείς να βγάλεις print screen?) δεν είναι κάτι βαρύ για να ζορίζεις την κάρτα γραφικών, αυτό είναι για να σου δείξει άμα χρησιμοποιείται η κάρτα στο 100% όταν βάλεις το βίντεο, άμα δεν πάει στο 100% δεν είναι το 65 η θερμοκρασία η μέγιστη. Αλήθεια την θερμοκρασία που την βλέπεις; Δώσε άλλο ένα print screen απο εκεί...

Κανένα παιγνίδι δεν έχεις να βάλεις; Λογικά θα παίξει λίγο (ή καθόλου) και μετά θα πάει διακοπές...

Στην διαχείριση συσκευών την βλέπει κανονικά τελικά;

Εγώ πάντως λέω ακόμα κάρτα γραφικών....

Δημοσ.

τη κάρτα γραφικών τη βλέπει κανονικά στη διαχείριση,επίσης έβαλα το football manager(δεν είναι βαρύ αλλα αυτό είχα) και δούλεψε κανονικά μιση ώρα που το είχα ανοιχτό και η θερμοκρασία με το gpu-z έφτασε το 65...εγώ αρχίζω και βεβαιώνομαι ότι είναι η οθόνη...

zj9rfp.jpg

Δημοσ.

Καλημέρα.

Δηλαδή λες να σου ψήθηκε μαζί η κάρτα και η οθόνη; Τέτοια τύχη ούτε ο Μητ$0τ@κη$....

Anyway, αφου θες να δεις και την οθόνη πρέπει να δοκιμάσεις με άλλη κάρτα (ψάξε και τα καλώδια της να δεις αμα έχει κουνήσει κανένα αλλά δύσκολα φεύγουν αυτά). Άμα δεν πάρει πάντως ούτε με αυτήν έχεις θέμα στην οθόνη, αλλιώς άμα πάρει κανονικά θες κάρτα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...