Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας παιδειά, θα ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος ξέρει κάποιο καλό φροντιστήριο στην Αθήνα για προετοιμασία για IELTS. Ας απαντήσει με ένα PM. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

φιλε μου δεν ξερω να σου πω, αλλα επειδη κ εγω θελω να δωσω.. δν νομιζω να 8ες φροντιστηριο... οσους ξερω που δωσανε απλα διαβασανε λιγο μονοι τους. θα σου πω εγω τι εκανα... κατεβασα IELTS samples απο το ιντερνετ και τα ελυσα.. ητανε ευκολα και εχω να ασχοληθω 4-5 χρονια με αγγλικα. το μονο που θελει πολυ διαβασμα ειναι το writing (εκθεση) . και μετα παει αναλογος ποσο band θες. αμα θες λιγο band δεν χρειαζετε να ξεσκυστεις!

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση Aggeluska, ναι δεν είναι δύσκολο αλλά το θέλω και με band τουλάχιστων 6,5 για μεταπτυχιακό στην Αγγλία και το ζητάνε όλα τα πανεπιστήμια εκεί. Όσο να είναι το writing ok το κάνεις αλλά πως θα το δείς άμα είναι σωστό για να πιάσω το βαθμό που θέλω. Έτσι σκέφτηκα να κάνω ένα μήνα σε κάποιο φροντιστήριο. Τα άτομα που ξέρεις εσύ το έχουν πάρει με βαθμό?

Δημοσ.

Αρέιν, αν γενικά το μιλάς το αγγλικό και έχεις και ένα υποτυπώδες λεξιλόγιο θα το πιάσεις άνετα το 6,5. Μελέτησε τί ζητάνε για το ακαντέμικ (πχ πώς περιγράφεις τα διαγράμματα, τί περίπου θέματα παίζουν κλπ) και φρόντισε να έχεις μια σχετική καλή ροή στον προφορικό σου λόγο. Κάνε και μερικά ονλάιν τεστ και διάβασε καμιά δεκαριά εκθέσεις (παίζουν ονλάιν) και θα είσαι τζετ. Γενικά το IELTS είναι απλά ένα νταβατζηλίκι χωρίς ιδιαίτερο νόημα (κάτι σαν το ECDL).

Δημοσ.

Κατάλαβα, ευχαριστώ πολύ Thanocaster για την απάντηση σου. Θα το προσπαθήσω μία με αυτά που έχουν στο νετ για διάβασμα. B)

Δημοσ.

Δεν αξίζεις να πληρώσεις για φροντιστήριο. Αν έχεις πάρει το lower, πιάνεις με λίγη προσπάθεια το 6.5+ που θέλεις. Κατέβασε τα paper tests των προηγούμενων ετών, κάντα και δε θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Δημοσ.

δηλαδή εγώ με Proficiency που πήρα πριν 2 χρόνια, το χω άνετα το 7 χωρίς φροντιστήριο?

όχι ότι θυμάμαι τίποτα τώρα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...