slvsnt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 με λίγα λόγια το πρόβλημα μου. παραγγέλνω από το ebay ένα φορτιστή για ένα laptop. στέλνω μήνυμα στον πωλητή να μου στείλει με καλώδιο EU plug (διότι είχε διάφορα βύσματα ανάλογα τη χώρα) μου απαντά οκ. παραλαμβάνω το πακέτο και βλέπω πως μου έχει στείλει αυτό. του στέλνω μήνυμα μαζί με τη φωτογραφία και του λέω: έκανες λάθος, αυτό που έστειλες προφανώς είναι AU (αυστραλιανός τύπος) και όχι EU. μου απαντά πως όχι αυτό που μου έστειλε είναι EU και πως το AU είναι αυτό(μου έστειλε τη φωτό) η απάντηση του: .....yes,this is EU type plug. (αναφέρεται στη φωτό που του έστειλα) And I have send you the picture of our AU plug,pls kindly check it.Thank you. ...... είναι ακριβώς το ίδιο με τη δικιά μου φωτογραφία και λέει πως το δικό μου είναι EU και το δικό του AU; έχω μπερδέψει κάτι; σωστά δε ζήτησα EU plug; αυτό που μου έστειλε είναι EU;
slvsnt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδή θα με τρελάνει ο τύπος; μας δουλεύει; τέλος πάντων. θα του στείλω ένα ακόμα μήνυμα να δω τι θα απαντήσει. σε περίπτωση αρνητικής απάντησης τι θα ήταν καλύτερο να κάνω; (δε μου έχει τύχει στραβή στο ebay) ανοίγω θέμα στο ebay ή στο paypal; έχουν περάσει ~20 μέρες από την ημέρα της παραγγελίας. οπότε είμαι μέσα στο περιθώριο. ο πωλητής είναι power seller με 100% και έχει ~300 πωλήσεις. υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει αυτό αρνητικά για μένα;
pournaras Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 δηλαδή θα με τρελάνει ο τύπος; μας δουλεύει; Παρε το καλωδιο σου, και τραβα σε ενα κινεζικο μαγαζι και δοκιμασε ενα τετοιο να τελειωνει η δουλεια σου, τωρα το να καθεσαι να αναλλωνσεσαι και να περιμενεις μερες ολοκληρες μεχρι να σου στειλει το κανονικο καλωδιο... εσυ θα χασεις στην τελικη.
slvsnt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Παρε το καλωδιο σου, και τραβα σε ενα κινεζικο μαγαζι και δοκιμασε ενα τετοιο να τελειωνει η δουλεια σου, τωρα το να καθεσαι να αναλλωνσεσαι και να περιμενεις μερες ολοκληρες μεχρι να σου στειλει το κανονικο καλωδιο... εσυ θα χασεις στην τελικη. βασικά πρόβλημα δεν έχω διότι μπορώ να χρησιμοποιήσω το καλώδιο του παλιού φορτιστή (έχει χαλάσει ο φορτιστής και έμεινε το καλώδιο). άρα και να μη μου έστελνε καλώδιο το ίδιο μου κάνει. απλά το κάνω θέμα επειδή μου την έδωσε η απάντηση του.
bluesattack Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 απλά το κάνω θέμα επειδή μου την έδωσε η απάντηση του. Στειλτου οπως λες ενα μηνυμα με τις παραπανω φωτο και περιμενε δικο του.(Δεν ξερω πως λειτουργει το εβαυ , αν τρως και εσυ αρνητικη ).Εγω αν πουλαγε τρελα (αν δεν εχει μπερδευτει ) και δεν ζηταγε ουτε συγνωμη θα του την εριχνα
slvsnt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ούτε κι εγώ ξέρω πολλά για το πως λειτουργεί. αυτός πάντως μου έβαλε θετική ψήφο μόλις έγινε η πληρωμή. δεν ξέρω αν μπορεί να το αλλάξει. νομίζω οι αγοραστές δε γίνεται να πάρουν αρνητική. αν του βάλω πάντως αρνητική θα είναι η πρώτη του αν ξέρει κάποιος ας μας πει τι γίνεται
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Το 3DS μου ήταν εγγλέζικο και είχε βύσμα Ηνωμένου Βασιλείου. Το έδωσα στον ηλεκτρολόγο μου και σε 5 λεπτά το είχε κάνει ευρωπαϊκό. Φαντάζομαι το ίδιο μπορεί να γίνει και στην περίπτωσή σου.
paylidis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 δινεις ένα ευρω και παιρνεις ενα βυσμα σούκο. Ζήτα του ένα refund ή το σωστο καλώδιο, αν δε σου δώσει τραβα του μια αρνητική να νιώσει...
isay Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Την περίπτωση όντως να μην ξέρει ποιο ειναι το euro plug, την εχεις σκεφτεί; Στείλε του τη φωτογραφία του bluesattack και ζήτα του λύση πριν κάνεις την αξιολόγηση σου. Μην του πεις «θα σου κάνω, θα σου ράνω...», τουλάχιστον ακόμα. Το τι θα κάνεις τελικά εξαρτάται απο το κόστος της αγοράς σου, μεταφορικά, κλπ Πρακτικά χρησιμοποίησε το καλώδιο του παλιού σου φορτιστή.
slvsnt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 όπως είπα πιο πριν πρακτικό θέμα δεν υπάρχει μιας και έχω παλαιότερο καλώδιο δεν έχω σκοπό να τον απειλήσω με αρνητική. θα του στείλω ένα ακόμα μήνυμα δείχνοντας του λινκς όπως του bluesattack. ανάλογα την απάντηση θα δω. απλά μου έκανε εντύπωση διότι μου λέει πως αυτό που μου έστειλε είναι EU και όχι AU και πως το AU είναι αυτό της δικής του φωτογραφίας. εντωμεταξύ οι 2 φωτογραφίες είναι ίδιες! το να μην ξέρει το EU μου φαίνεται απίθανο. αναφέρει: 1 X Power supply cord(FIT YOUR COUNTRY).US, UK and EU plug for you select. δεν ξέρει τι πουλάει; θέλω να πιστεύω πως έχει μπερδευτεί.
isay Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Υπάρχουν αρκετά κινεζομάγαζα με αποθήκες σε διάφορες χώρες αλλά ολόκληρο δίκτυο. Άλλοι γράφουν τις περιγραφές, άλλοι απαντούν στα μηνύματα, άλλοι κάνουν τις συσκευασίες και αποστολές, κλπ Επιμένω να του θίξεις να βρει λύση, πριν κάνεις την αξιολόγηση σου για να τον βάλεις στην πρίζα. Αλλιώς απλώς θα σε γειώσει. Έχει να αντιμετωπίσει εκατοντάδες παραγγελίες για να ασχοληθεί μαζί σου απο ευγένεια.
kage Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 κατι ασχετο.μπαινουν φωτος μεσω ebay?ή μεσω mail μιλας? το κοστος του καλωδιου ειναι 1-4ευρω.πες του στειλε μου αυτο ή κανε μου refund 4$
slvsnt Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 κατι ασχετο.μπαινουν φωτος μεσω ebay?ή μεσω mail μιλας? το κοστος του καλωδιου ειναι 1-4ευρω.πες του στειλε μου αυτο ή κανε μου refund 4$ μέσω ebay δε μπορείς να στείλεις φωτογραφίες (τουλάχιστον δε γνωρίζω εγώ τον τρόπο). τα παράπονα μου τα έκανα μέσω μηνυμάτων -ebay. αλλά τις φωτογραφίες τις έστειλα μέσω mail. βέβαια καλύτερα οι συνομιλές να γίνονται μέσω ebay. του γράφω τώρα ένα μήνυμα δείχνοντας του Links όπως αυτό. να δούμε τι θα απαντήσει...
scullyist Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δευτερεύουσας σημασίας αλλά γιατί τις στέλνεις με μέιλ, απλά μέσα στο ebay μήνυμα γράψτου και το λινκ της φωτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα