airmaik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 μου βγαζει αυτο >useradd: user 'airmaik' already exists σε gnome-kde με minimal εγκατασταση δενε χω προβλημα με τον ηχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Σε alsamixer, δοκιμασε να πατας το πληκτρο Μ δυο φορες σε καθε ενα απο τα καναλια, και μετα να σωσεις τις αλλαγες με την εντολη alsactl store. Επισης μπορεις να δεις σε ποια groups ανηκει o root (με την εντολη id root) και να βρεις το group για το power... Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2011 από corrupted Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airmaik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 με το id root μου εβγαλε αυτο >uid=0(root) gid=0(root) ομάδες=0(root) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Περιεργο. Αυτο με το alsamixer το εκανες, για τον ηχο...? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airmaik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 το εκανα αλλα τιποτα και εκει πολλα προβληματα βγαζει η minimal εγκατασταση βλεπω νυχτα με τη μερα με αυτην του debian οπου φαινεται να βαζω στο τελος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
corrupted Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Περιμενε ρε συ, καποιος θα περασει που θα δωσει απαντηση, ειτε ξενυχτης ειτε πρωινος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airmaik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 θα περιμενω δεν το βγαζω ακομα εννοειται απλα λεω τα συμπερασματα μου χαχαχ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
warlock9_0 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 βασικά ποιός ο λόγος να βάλεις ubuntu και να μη βάλεις το debian κατευθείαν με net install? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
airmaik Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 ελα ντε ειπα να το δοκιμασω απο περιεργεια αλλα δεν!! απο debian ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενος απλα ειπα να δω και κατι για αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα