ronnie79 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Έχω αποφασίσει να αγοράσω το ace αλλά κολλάω στην μπαταρία. Είναι τόσο τραγικά τα πράγματα ή είναι όπως όλα τα smartphones που δέν έχουν πολύ διάρκεια αν τα πολυδουλέυεις? Κρίμα γιατί διαβάζοντας τις τιμές που δείνει για την μπαταρία φαίνεται οτι είναι καλή.. Έχω δεί κ άλλα όπως το neo v αλλά δέν μου αρέσουν κ έχω καταλήξει σε αυτό...
arxaggelos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ξανασκέψου το. Εκτός αν το βρήκες κάτω από 150.
ronnie79 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Στο 200άρικο θα το πάρω Δέν θέλω μεγαλύτερο μέγεθος, δέν έχω πολλές απαιτήσεις για αυτό κ δεν παίρνω ακριβότερο Το neo v έχει πολύ καλύτερες επιδόσεις αλλά δεν μου αρέσει
arxaggelos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δεν είναι θέμα απαιτήσεων/τιμής, απλά το κινητό αυτό είναι πολύ ακριβό για αυτήν την τιμή, και με πολλές ελλείψεις. Κακώς το έχουν τιμολογήσει τόσο. Αν θέλεις κάτι μικρότερο από το Neo V, δες το Sony Ericsson Live with Walkman και το Xperia Mini που είναι μικρότερα, καλύτερα σε δυνατότητες, ταχύτερα, με καλύτερο γραφικό περιβάλλον, καλύτερες οθόνες και αρκετά φθηνότερα. Και θα πάρουν σίγουρα και την έκδοση 4.0 του android.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα