STARSESURITY Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 παιδια βοηθεια. sos sos sos sos εχω ενα ρουτερ τισ οτενετ huawei hg 530 travell b (ετσι γραφει μεσα στη σελιδα του ρουτερ) και θελω να ανοιξω μια πορτα (8080) για να κανω portforword στην 192,168,1,50 για να μπωρο να βλεπω τισ καμερες του μαγαζιου μου. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει πουθενα virtual server ή portforword. στην επιλογη ΝΑΤ εχει μονο dmz - port mapping - port triggering. μπορει καποιος να με βοηθησει ?. εχω κανει λογαριασμο στο dyndns pro για να εχω στατικη ip.To dyndns δουλευει τοπικα οταν το βαλω στον EXPLORER μου ανοιγει τη σελιδα του ρουτερ.
Sarandis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Και απο dmz κάνεις τη δουλειά σου, απλά ανοίγει όλες τις πόρτες στη συγκεκριμένη ip. Παραπάνω για το router σου δεν ξέρω, κάτσε να ακούσεις και άλλες απόψεις.
STARSESURITY Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Και απο dmz κάνεις τη δουλειά σου, απλά ανοίγει όλες τις πόρτες στη συγκεκριμένη ip. Παραπάνω για το router σου δεν ξέρω, κάτσε να ακούσεις και άλλες απόψεις. σε ευχαριστω για τη βοηθεια σου
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 παιδια βοηθεια. sos sos sos sos εχω ενα ρουτερ τισ οτενετ huawei hg 530 travell b (ετσι γραφει μεσα στη σελιδα του ρουτερ) και θελω να ανοιξω μια πορτα (8080) για να κανω portforword στην 192,168,1,50 για να μπωρο να βλεπω τισ καμερες του μαγαζιου μου. Το προβλημα ειναι οτι δεν εχει πουθενα virtual server ή portforword. στην επιλογη ΝΑΤ εχει μονο dmz - port mapping - port triggering. μπορει καποιος να με βοηθησει ?. εχω κανει λογαριασμο στο dyndns pro για να εχω στατικη ip.To dyndns δουλευει τοπικα οταν το βαλω στον EXPLORER μου ανοιγει τη σελιδα του ρουτερ. port triggering= κατι παρομοιο με port forward. port mapping πρεπει να το δω για να δω αν ειναι το Port forward. dmz η ευκολη λυση και τελειωνεις.cameres ειναι ετσι και αλλιως. επισης μην ξεχασεις να κλεισειςαπο το site Της οτενετ την αυξημενη ασφαλεια Επιθυμία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις O OTE θέλοντας να προσφέρει μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλους τους χρήστες της έχει ενεργοποιήσει την υπηρεσία αυξημένης προστασίας από κακόβουλες επιθέσεις. Έχετε δικαίωμα να απενεργοποιήσετε ή να ενεργοποιήσετε την υπηρεσία αυτή, αλλάζοντας την κατάσταση σε ΝΑΙ / ΟΧΙ μέσω του http://my.otenet.gr επιλέγοντας Αλλαγή Κωδικού Πρόσβασηςκαι μετά επιλέγοντας ΑΛΛΑΓΗ στο Πατήστε εδώ για να αλλάξετε τον βαθμό προστασίας σας. Η υπηρεσία λειτουργεί ως ένα φίλτρο προστασίας με προκαθορισμένες ρυθμίσεις και μπλοκάρει γνωστές θύρες επικοινωνίας. Όταν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη (επιλέγοντας ΝΑΙ), αυξάνεται σημαντικά ο βαθμός προστασίας σας, αλλά σίγουρα δεν εξαλείφεται κάθε κίνδυνος ή πρόβλημα ασφάλειας. O OTΕ αυτή τη στιγμή, έχει μπλοκάρει την εισερχόμενη επικοινωνία στις θύρες: TCP: 1 μέχρι και 1023, 1433, 3389 και 5000 UDP:161, 135 μέχρι και 139, και 1434. Σας ενημερώνουμε ότι εάν η υπηρεσία είναι ενεργοποιημένη, υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιες εφαρμογές που πιθανόν χρησιμοποιείτε όπως (Απομακρυσμένη Διαχείριση Υπολογιστή / router, VPN) κλπ να μην λειτουργούν. Σε μια τέτοια περίπτωση όποτε επιθυμείτε, μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας, από ΝΑΙ σε ΟΧΙ. ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Κάθε τροποποίηση της κατάστασης της αυξημένης προστασίας, θα πρέπει να συνοδεύεται και από αποσύνδεση-επανασύνδεση (logout-login) στο δίκτυο τou OTE. Κάθε μετατροπή ενεργοποιείται μόνο μετά από την επόμενη επανασύνδεση. και ναι νομιζω port mapping= port forward αμα σε ρωταει για θυρες κτλ.
durutti Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 μπορουμε να το χρησιμοποιησουμε αυτο το ρουτερακι για repeater να εχουμε πιο δυνατο σημα, να επιμηκυνουμε τη διαρκεια ζωης του?
poulinos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2015 ειτε σαν access point με καλωδιο μεχρι το adsl router σου ειτε με wds αν εχει και το adsl router σου αλλα και το zte.και με wds μπορει να μην παιξει με wpa και γενικως κανεις δεν σου εγγυαται οτι θα παιξει.υπαρχουν περιορισμοι αρκετοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα