Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

ξέρω ότι τα forums είναι γεμάτα με ερωτήσεις σχετικα με το paypal αλλά δεν έχω καταφέρει να βγάλω άκρη με το ερώτημά μου.

Έχω ένα eshop γραμμένο σε δικό μου κώδικα php. Θέλω κατά τη διαδικασία του chechout ο πελάτης να συμπληρώνει τα στοιχεία απσοτολής και τον τρόπο πληρωμής (έως τωρα είναι προεπιλεγμένη και μοναδική επιλογή η αντικαταβολή)μεταξύ αντικαταβολής και paypal και να μεταφέρεται στο paypal όπου θα συμπηρώνει είτε τα στοιχεία της κάρτας του είτε τα στοιχεία του για το paypal. Φυσικά στο τέλος θα μεταφέρεται πίσω στο δικό μου site για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Αυτό που θέλω είναι ο χρήστης να μην ασχολείται στο paypal με στοιχεία αποστολής παρά μόνο στο δικό μου site.

μπορείτε να με βοηθήσετε στο τι λογαριασμό πρέπει να ανοίξω στο paypal, τι είδους συναλλαγή πρέπει να χρησιμοποιήσω (express, standard ?) και πως πρέπει να κινηθώ εγώ ως προγραμματιστής όσο αφορά το paypal? Στο παρελθον έχω κάνει παρόμοια διαδικασία μεσω Εμπορικής τράπεζας αλλά το paypal μου φαίνεται πολύ πιο μπερδεμένο.

Ευχαριστώ πολύ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...