Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελειως ακυρος ο συλλογισμος σου. Συνηθως αυτος που δειχνει αλλελεγγυη στους μεν, θα δειξει και στους δε.

Μιας και ειμαι ακυρος εγω, εσενα λογου χαρη γιατι δε σε ειδα ποτε να επιχειρηματολογεις για ελληνοπουλα (εκτος απο αυτα που τρωνε ξυλο απτους μπατσους η τα στελνουν φυλακη επειδη τα συλλαβανε με μολοτοφ), ενω οταν τιθεται θεμα για λαθρομεταναστες κοπτεσαι?

Εκτος αν την αλληλεγγυη την δειχνεις κατα συνειδηση σε συγκεκριμενα κομματια της κοινωνιας (που συνηθως κινουνται στα ορια της νομιμοτητας, βλεπε λαθρομεταναστες, βλεπε παρεμποριο απο λαθραιους, βλεπε μπαχαλακηδες στα επεισοδια συγκεντρωσεων).

• Απαντ. 462
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σταρχιδια μου ο Τσε γκεβαρα και τα κομμουνια. Μονο κ μονο που τον αναφερεις στη συζητηση, δεν ξερω τι να σχολιασω.

Ενταξει.Το παραφραζω.Τι θα διαλεγε ο Χριστος;

Στον .... συλλογισμο σου πρεπει να διαχωρισεις οτι αλλο το "πειναω" ( = δεν εχω να παρω iphone) και αλλο το πειναω (= δεν εχω βαλει τιποτα στο στομα μου 2 μερες)

Για ανθρωπους που δεν ειχαν να βαλουν τιποτα στο στομα τους 2 μερες,μια χαρα δυναμη ειχαν και πεταγανε τις ταβλες και τα τελαρα 3 μετρα μακρια.

Εσυ μου λες να διαχωρισω του τι σημαινει πειναω,αλλα απο την αλλη εσυ εξισωνεις το πειναω με το iphone.

Δεν τα λες καλα.

Να δουμε λιγο τον κοσμο ρεαλιστικα.

Μια νομιμη επιχειρηση εχει εξοδα.Δεν ειναι μονο κερδη.Φοροι,μισθοι,λογαριασμοι,εμπορευμα,ενοικια ολα αυτα ειναι εξοδα που πρεπει να πληρωθουν για να υφισταται η επιχειρηση.

Επισης ο επιχειρηματιας εχει και μια οικογενεια να ζησει.Που σημαινει τροφη,ενδυμασια,στεγη,μετακινηση και σχολικη εκπαιδευση για τα παιδια.τα τελειως βασικα δηλαδη.

Αυτα ομοιως αποτελεουν εξοδα.

Αν τα εσοδα του νομιμου επιχειρηματια μειωνονται επειδη ενα ποσοστο απο αυτα πηγαινει σε παρανομους πωλητες τα οποια μπορουν και πουλανε πιο φτηνα το ιδιο εμπορευμα επειδη ακριβως ειναι μαυρο δηλαδη

αφορολογητο,τοτε αυτοματως θα μειωνεται και η δυνατοτητα του να ανταπεξερχεται στις οικονομικες απαιτησεις εντος και εκτος της επιχειρησεως του.

Θα αναγκαστει να απολυσει προσωπικο,να μειωσει το νομιμο εμπορευμα που αγοραζει απο αλλους,να σταματησει το φρονιστηριο των παιδιων του,ισως και να κλεισει την επιχειρηση του επειδη πολυ απλα δεν βγαινει.

Δηλαδη εμμεσα και αμεσα θα ζημιωθουν και αλλοι ανθρωποι περαν απο τον ιδιο και την οικογενεια του.

Εσυ που οδυρεσαι για τα αδεια στομαχια των λαθρομεταναστων,τι εχεις να πεις για τον νομιμο επιχειρηματια που εχει φτασει στο σημειο να μην μπορει να επιβιωσει οικονομικα εξαιτιας αυτης της ανεξελεχτης καταστασης με το μαυρο εμποριο;

Μην ξαναγορασεις Iphone?

Ουτως η αλλως και τα μαυρα λεφτα παλι στην αγορα επιστρεφουν και φορολογουνται αμεσα

Ναι οπως και με τις οffshore εταιρειες και τους λογαριασμους στην Ελβετια.

και αυτα καποτε θα επιστρεψουν στην αγορα και θα φορολογηθουν.

μεχρι τοτε ομως τους φορους θα τους ζηταει το κρατος απο τον νομιμο επιχειρηματια που μπορει να ελεγξει.

ειτε εχουν επιστραφει τα μαυρα χρηματα σε αυτον,ειτε οχι.

και οχι μονοι οι φοροι.Λογαριασμοι,μισθοι,εμπορευμα,ενοικια,κτλ

Εστι θα λεει ο παρανομονος πωλητης στον νομιμο πωλητη.

"Περιμενε κυριε νομιμη πωλητη,να αγορασω τσιγαρα απο τον περιπτερα με τα μαυρα λεφτα τα οποια πηρα απο τον πελατη που δεν ψωνισε απο σενα αλλα απο μενα,και εφοσων ερθει,διοτι μπορει και να μην ερθει,

ο περιπτερας να ψωνισει τιποτα απο σενα,τα μαυρα λεφτα αυτα θα επιστραφουν σε σενα ωστε να πληρωσεις τα εξοδα σου που τρεχουν."

Δημοσ.

Πάντως πρέπει να μάθετε να βάζετε τόνους, η άλωση ενός έθνους (γένους), γίνεται πρώτα από τον εκφυλισμό της γλώσσας του.

Δημοσ.

Μιας και ειμαι ακυρος εγω, εσενα λογου χαρη γιατι δε σε ειδα ποτε να επιχειρηματολογεις για ελληνοπουλα (εκτος απο αυτα που τρωνε ξυλο απτους μπατσους η τα στελνουν φυλακη επειδη τα συλλαβανε με μολοτοφ), ενω οταν τιθεται θεμα για λαθρομεταναστες κοπτεσαι?

Εεε? Ειμαι σιγουρος οτι οποτε εχει αναφερθει πχ θεμα φτωχειας, προβληματων κλπ, εχω δειξει παρομοιο ενδιαφερον κ για ελληνες.

Εκτος να πιστευεις οτι ο ελληνας συνανθρωπος στα αρχιδια μου και νοιαζομαι μονο για τον εγχρωμο, αν το πιστευεις οντως αυτο, τι να πω

Κιλλικ μην τρελαθουμε οι λογοι που εχει πεσει η κινηση στο μαγαζι του ... ελληνα νομιμου(μειδιαζω με τη λεξη...) επιχειρηματια ειναι αλλη περα του μαυρου που πουλαει ρολογια τσαντες και γυαλια.

Δημοσ.

Πάντως πρέπει να μάθετε να βάζετε τόνους, η άλωση ενός έθνους (γένους), γίνεται πρώτα από τον εκφυλισμό της γλώσσας του.

Και ποιος σου ειπε οτι δε βαζω τονους?

Δημοσ.

Ενω σωρο χαραμοφαηδες μπατσοι και δημοτομπατσοι για να διωχνουν τους μεταναστες. Μην τυχον και βγαλουν κανα φραγκο. Α ξεχασα, δεν κοβουν αποδειξη, καλα τους κανουνε. Καλα μυαλα παιδια

Aκριβως τιποτα να μην βγαλουν.Σιγα τωρα μην υποστηριξουμε και τους παρανομους πωλητες αλλοδαπους.

Σταρχιδια μου ο Τσε γκεβαρα και τα κομμουνια. Μονο κ μονο που τον αναφερεις στη συζητηση, δεν ξερω τι να σχολιασω.Στον .... συλλογισμο σου πρεπει να διαχωρισεις οτι αλλο το "πειναω" ( = δεν εχω να παρω iphone) και αλλο το πειναω (= δεν εχω βαλει τιποτα στο στομα μου 2 μερες)Ουτως η αλλως και τα μαυρα λεφτα παλι στην αγορα επιστρεφουν και φορολογουνται αμεσα

Δεν πρεπει να εχεις παρει και μεγαλη πρεφα απο οτι συμβαινει γυρω , σωστα ?

Μαγαζια να κλεινουν , ανθρωποι να απολυονται κλπ.

Εχεις μεινει ακομα στο δεν πειναω=δεν εχω αιφον (για τον Ελληνα)

Που ειπαμε οτι ζεις ?

Δημοσ.

Όποιος επιχειρηματίας χάνει τζίρο από πλαστικά μπαλάκια και αναγκαστεί να απολύσει προσωπικό, θα τον συμβούλευα να το κλείσει το συντομότερο και να γίνει τυλιχτής σε σουβλατζίδικο.

Δημοσ.

Παραδειγμα εφερα, εσυ μαλλον δεν εχεις παρει χαμπαρι, αλλιως δεν θα λεγες να μην βγαλουν τιποτα οι μεταναστες(ναι ξερω, δεν εινια μεταναστες ειναι λαθραιοι) , συνεπαγοντας οτι .. ας ψοφησουν ... κανιβαλλε

+1 στον sly. Κλεινουν τα μαγαζια επειδη πουλαει πλαστικα μπαλακια ο πακιστανος, και αρωματικα στικ και καμμια τσαντουλα

Αμ τα χιποφρικια που πουλανε κανα κοσμηματακι 5 ευρω? Και κλεινουν μετα οι χρυσοχοοι ...

Δημοσ.

Όποιος επιχειρηματίας χάνει τζίρο από πλαστικά μπαλάκια και αναγκαστεί να απολύσει προσωπικό, θα τον συμβούλευα να το κλείσει το συντομότερο και να γίνει τυλιχτής σε σουβλατζίδικο.

Και εκει παρανομους αλλοδαπους προσλαμβανουν συχνα.Και κατι...επαναστατες τους ξαναυποστηριζουν

Δημοσ.

Καλη η προσπαθεια να κανουμε το ζητημα γραφικο ΑΛΛΑ:

Υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ επιχειρηματιες που χασανε και χανουν λεφτα απο αυτους που πουλουσαν πειρατικα cd καποτε (οταν ακομα το ιντερνετ ηταν αγαθο λιγων), απο αυτους που πουλανε ενα σωρο ειδη δωρων και παιχνιδιων σε φαναρια και πεζοδρομους, ακομα και απο αυτους που πουλανε τριανταφυλλα.

Ομοιως με τους Αλβανους οικοδομους που εργαζοντουσαν μαυρα. Μπηκανε λαθραια στη χωρα σου και πηραν τη δουλεια καποιου ασφαλισμενου. Μεχρι που το προβλημα διογκωθηκε και στην Ελλαδιτσα που δεν υπηρχε μαυρη εργασια, η μαυρη εργασια ειναι το αυτονοητο πλεον ακομα και για τον Ελληνα. Και φυσικα τα 700 ευρω μηνιατικο, μιας και ο λαθρομεταναστης παντα θα δεχεται να δουλεψει με χαμηλοτερη τιμη απο σενα.

Φυσικα μετα βγαινετε και σκουζετε για τους καπιταλιστες-αφεντικα που σας καταπατουν τα δικαιωματα σας κλπ.

Αλλα που το περιεργο στο παραδειγμα με τα τριανταφυλλα πχ? Η δουλεια που ειχε καποιος, παει σε καποιον αλλο. Οταν εσυ αγορασεις τριανταφυλλα στη γκομενα απτο φαναρι, μετα δε θα πας και στο λουλουδαδικο να ψωνισεις αλλο ενα μπουκετο. Συνεπως καποιος βλεπει το μισθο του να μειωνεται στην καλυτερη περιπτωση, επειδη ηρθε ενας κομητης παρανομα στη χωρα που πουλαει επισης παρανομα οτι πουλαει. Και στελνει τα λεφτα στην Τσιμπουκτλου να ζησει η οικογενεια του.

Δημοσ.

"παρανομοι" και "νομιμοι" ανθρωποι. Αυτα ειναι. Εν τω μεταξυ τονιζεται το 'παρανομος' για να κρυφτει το γεγονος οτι κατα βαθος εχουν προβλημα με το 'αλλοδαπος' και οχι το 'παρανομος' ...

Δημοσ.

Καλη η προσπαθεια να κανουμε το ζητημα γραφικο ΑΛΛΑ:

Υπαρχουν ΠΟΛΛΟΙ επιχειρηματιες που χασανε και χανουν λεφτα απο αυτους που πουλουσαν πειρατικα cd καποτε (οταν ακομα το ιντερνετ ηταν αγαθο λιγων), απο αυτους που πουλανε ενα σωρο ειδη δωρων και παιχνιδιων σε φαναρια και πεζοδρομους, ακομα και απο αυτους που πουλανε τριανταφυλλα.

Ανταγωνισμός και με τους πακιστανούς; Βρείτε μου τρόπο αυτοκτονίας σας παρακαλώ.

Δημοσ.

"παρανομοι" και "νομιμοι" ανθρωποι. Αυτα ειναι. Εν τω μεταξυ τονιζεται το 'παρανομος' για να κρυφτει το γεγονος οτι κατα βαθος εχουν προβλημα με το 'αλλοδαπος' και οχι το 'παρανομος' ...

Ενω εσυ τους βλεπεις ολους σαν μια μεγαλη οικογενεια, σωστα ? Δεν εχεις προβλημα δηλαδη να προσλαμβανονται αλλοδαποι παρα Ελληνες ?

Δημοσ.

Εγω παντου βλεπω και ελληνες και αλλοδαπους να προσλαμβανονται. Ξεκαθραισε μας ομως, εχεις οντως προβλημα με το παρανομος ή το αλλοδαπος γενικα ?

Και ναι ... βλεπω καθε ανθρωπο σαν ατομικοτητα και οχι με τις εθνικες ταμπελες που του φορεσανε οι νταβαντζηδες της φυλης του χωρις να τον ρωτησουν

Δημοσ.

Ανταγωνισμός και με τους πακιστανούς; Βρείτε μου τρόπο αυτοκτονίας σας παρακαλώ.

Με τα ευφυολογηματα δεν πετυχαινεις κατι.

Ναι καποιες επιχειρησεις δεχονται ανταγωνισμο απο το παραεμποριο και την μαυρη εργασια. Οσα ευφυολογηματα ακομα και αν σκαρφιστεις για να το παρουσιασεις ως αστειο, δεν θα πεισεις ουτε τον εαυτο σου οτι το παραεμποριο ειναι ΠΛΗΓΗ για το εμποριο.

Το προβλημα το εχω με τον παρανομο. Οχι προσωπικο προβλημα. Προβλημα με τη λογικη του "βοηθαμε τους παρανομους" η στην χειροτεροι "μενουμε αδιαφοροι για τα επακολουθα της αλογιστης εισροης λαθραιων".

Ο αλλοδαπος που θα ερθει στη χωρα νομιμα και θα γινει νομιμος πολιτης με το καλο να ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΣΕΙ στην χωρα μας. Διοτι οι διαδικασιες που απαιτουν την νομιμοποιηση καποιου αλλοδαπου, συνηθως εξασφαλιζουν στοιχειωδως οτι δεν θα απομυζησει χρημα χωρις να προσφερει τιποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...