Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα αναπαραγωγής αρχείων .mkv σε εξωτερικό media player VMP72 Viewsonic

GMaximos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σας,θα ήταν πολύ χρήσιμο και εξυπηρετικό να με βοηθήσει όποιος γνωρίζει για το πρόβλημα της αναπαραγωγής αρχείων mkv στό media player που πήρα πρόσφατα και που είναι το VMP72 της Viewsonic.Να πώ ότι του έχω κάνει το update που χρειάστηκε αλλά και πάλι τα συγκεκριμένα αρχεία δέν λέει να τα παίξει σωστά μέ τίποτα.Ο ήχος ακούγεται αλλά εικόνα δέν φαίνεται ότι ρυθμίσεις και άν έκανα.Έψαξα κάμποσο στό ΄φρουμ αλλά το μόνο που βρίσκω είναι να τα κάνω μετατροπή που δέν θέλω.Οποιαδήποτε βοήθεια χρήσιμη θα είναι.

Σας ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν παίζει κανένα mkv ή έχεις πρόβλημα μόνο με μερικά;;

Δέν παίζει κανένα,σε μερικά ακούγεται μόνο ο ήχος, σε άλλα πάλι, μόνο μαύρο στην οθόνη.

http://www.viewsoniceurope.com/uk/kbase/article.php?id=380

Εδώ έχει ένα firmware το έχεις περάσει? αν ναι τότε εγώ θα το πακετάριζα και θα το γυρνούσα πίσω από εκεί που το πήρα. Τα media player είναι ιδιότροπα μηχανάκια ποτέ δεν αγοράζουμε το πιο φτηνό αλλά αυτό που είναι δοκιμασμένο και καλύπτη τις ανάγκες μας.

εχει να κανει με το codec που χρησιμοποιηθηκε στο ριπ.απο κει και περα ειτε φτηνο ειτε ακριβο χλωμο να παιζει ολα τα codecs!

οι περισσότερες ταινίες που βλέπω είναι mkv ποτέ μα ποτέ το δικό μου δεν είχε κάποιο π΄ροβλημα στην αναπαραγωγή τους

http://www.viewsoniceurope.com/uk/kbase/article.php?id=380

Εδώ έχει ένα firmware το έχεις περάσει? αν ναι τότε εγώ θα το πακετάριζα και θα το γυρνούσα πίσω από εκεί που το πήρα. Τα media player είναι ιδιότροπα μηχανάκια ποτέ δεν αγοράζουμε το πιο φτηνό αλλά αυτό που είναι δοκιμασμένο και καλύπτη τις ανάγκες μας.

+1 απο μενα.καλυτερα παρε κατι λιγο πιο ακριβο αλλα να εχεις το κεφαλι σου ησυχο

οι περισσότερες ταινίες που βλέπω είναι mkv ποτέ μα ποτέ το δικό μου δεν είχε κάποιο π΄ροβλημα στην αναπαραγωγή τους

τι μηαχανακι εχεις φιλος?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...