lionheart75 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 stm00192 Αν γυρισουμε 15 χρονια πισω θα δουμε οτι το o/c γινοταν για λογους αναγκης , δηλαδη δεν μπορουσαμε να τρεξουμε μια συνχρονη εφαρμογη/game τις εποχης εκεινης και μονο με o/c μπορουσαμε να κανουμε δουλεια ... Αργοτερα βαζαμε 3 pc με ενα switch σε μια οθονη/πληκτρολογιο/ποντικι για "multitasking" σε βαριες εφαρμογες/game ... Τωρα οπoiος θελει εχει ενα φθηνο διπυρινο στα 3 Mhz και κανει την δουλια που θελει χωρις o/c / ασταθεια / ψηλες θερμοκρασιες / random restart / βραχυκυκλωματα / μειωση ζωης επεξεργαστη κτλ ... Τωρα εχω 3 Pc στην μπριζα και το ποιο παλιο εχει επανω intel core duo 3,2 (775) , 4 gb ram (ddr 2) , 120 gb ssd , 750 w psu , gtx 560 ti ... Σε προκαλω να μου βρεις game που ο παραπανω υπολογιστης σε full hd δεν θα μπορει να "παιξει" χωρις o/c , με win 7 (θα τα κλεισω ολα και θα loggarw απο cmd) ... Που θέλεις να καταλήξεις γιατί δεν μας είπες όμως... Και μόνο ότι η AMD έβγαλε στην αγορά τους BE και η intel τους K τα λένε όλα για όσους ξέρουν. Επίσης οι εταιρείες κατασκευής μητρικών βγάζουν τις αντίστοιχες μητρικές με όλες αυτές τις επιπλέον δυνατότητες ξεκλειδώματος ανενεργών πυρήνων, επαρκής ψύξεως του NB και SB με τις τεράστιες πλέον παθητικές ψύκτρες, μεγάλη πληθώρα επιλογών για tweaks απο το bios κλπ. Aυτοί δλδ γιατί το ψάχνουν τόσο πολύ το θέμα? Έτσι για την πλάκα τους? ή μήπως δεν γνωρίσουν ότι ένα σύστημα 4ετίας με E8400 μπορεί ακόμα να σηκώσει, με τη κατάλληλη κάρτα, ικανοποιητικά ένα νέο game? Το θέμα είναι ποιό game, σε τι αναλύσεις και με πόσα fps (Ναι υπάρχουν και οι χρήστες που δίνουν βάση και στα fps, δεν τους ενδιαφέρει απλά το game να τρέχει ικανοποιητικά...) Θέλετε δεν θέλετε υπάρχει, μεγάλη μερίδα πλέον, χρηστών που αγοράζουν cpus γιαυτό ακριβώς τον λόγο. Για να μπορούν να τους κλοκάρουν. Πλέον υπαρχουν και forums με developers που ασχολούνται και κλοκάρουν ακόμα και smartphones και tablets. Όλοι αυτοί τι είναι δηλαδή? Γιαυτούς τι έχετε να πείτε? Τεσπα, να μην κουράσω άλλο. Ο καθένας πορεύεται όπως του αρέσει και τον βολεύει, δεν χρειάζεται όμως να επιβάλει την γνώμη του στον άλλο...
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Σοβαρά τώρα. Μου λες ότι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που πήρες pc είναι για να κάνεις overclock και σε πειράζουν οι συγκρίσεις?
Boltaz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Με χαμηλα settings θα παιξει τα παντα... σε full detail μπορω να σου παραθέσω ολοκληρη λίστα που δεν θα τα βγάλει περα αλλα και παλι όχι λογο συχνότητας αλλα λογο έλλειψης πυρήνων... Γενικότερα πάντως έχουμε χασει το νοημα των pc πλεον και θεωρούμε οτι μονο τα games έχουν υψηλές απαιτησεις... τα pc ειναι και εργαλεία για όσους δεν το έχουν καταλάβει αμα υπηρχαν μονο για τα games τότε και μονο οι παιχνιδομηχανες θα εφταναν! Εφαρμογες υπαρχουν απειρες γιαυτο ειπα game ... 1 πες ...
Vaggos02 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Σοβαρά τώρα. Μου λες ότι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που πήρες pc είναι για να κάνεις overclock και σε πειράζουν οι συγκρίσεις? Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Σαύρα συγκεντρώσου!
Boltaz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Που θέλεις να καταλήξεις γιατί δεν μας είπες όμως... Και μόνο ότι η AMD έβγαλε στην αγορά τους BE και η intel τους K τα λένε όλα για όσους ξέρουν. Επίσης οι εταιρείες κατασκευής μητρικών βγάζουν τις αντίστοιχες μητρικές με όλες αυτές τις επιπλέον δυνατότητες ξεκλειδώματος ανενεργών πυρήνων, επαρκής ψύξεως του NB και SB με τις τεράστιες πλέον παθητικές ψύκτρες, μεγάλη πληθώρα επιλογών για tweaks απο το bios κλπ. Aυτοί δλδ γιατί το ψάχνουν τόσο πολύ το θέμα? Έτσι για την πλάκα τους? ή μήπως δεν γνωρίσουν ότι ένα σύστημα 4ετίας με E8400 μπορεί ακόμα να σηκώσει, με τη κατάλληλη κάρτα, ικανοποιητικά ένα νέο game? Το θέμα είναι ποιό game, σε τι αναλύσεις και με πόσα fps (Ναι υπάρχουν και οι χρήστες που δίνουν βάση και στα fps, δεν τους ενδιαφέρει απλά το game να τρέχει ικανοποιητικά...) Θέλετε δεν θέλετε υπάρχει, μεγάλη μερίδα πλέον, χρηστών που αγοράζουν cpus γιαυτό ακριβώς τον λόγο. Για να μπορούν να τους κλοκάρουν. Πλέον υπαρχουν και forums με developers που ασχολούνται και κλοκάρουν ακόμα και smartphones και tablets. Όλοι αυτοί τι είναι δηλαδή? Γιαυτούς τι έχετε να πείτε? Τεσπα, να μην κουράσω άλλο. Ο καθένας πορεύεται όπως του αρέσει και τον βολεύει, δεν χρειάζεται όμως να επιβάλει την γνώμη του στον άλλο... Προσπαθω να εξηγησω οτι ουτε το χειροτερο pc που εχω στην μπριζα δεν χρειαζετε o/c ...
lionheart75 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Σοβαρά τώρα. Μου λες ότι ένας από τους σημαντικότερους λόγους που πήρες pc είναι για να κάνεις overclock και σε πειράζουν οι συγκρίσεις? Σε εμένα αναφέρεσαι?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Που θέλεις να καταλήξεις γιατί δεν μας είπες όμως... Και μόνο ότι η AMD έβγαλε στην αγορά τους BE και η intel τους K τα λένε όλα για όσους ξέρουν. Επίσης οι εταιρείες κατασκευής μητρικών βγάζουν τις αντίστοιχες μητρικές με όλες αυτές τις επιπλέον δυνατότητες ξεκλειδώματος ανενεργών πυρήνων, επαρκής ψύξεως του NB και SB με τις τεράστιες πλέον παθητικές ψύκτρες, μεγάλη πληθώρα επιλογών για tweaks απο το bios κλπ. Aυτοί δλδ γιατί το ψάχνουν τόσο πολύ το θέμα? Έτσι για την πλάκα τους? Πλέον υπαρχουν και forums με developers που ασχολούνται και κλοκάρουν ακόμα και smartphones και tablets. Όλοι αυτοί τι είναι δηλαδή? Γιαυτούς τι έχετε να πείτε? Τεσπα, να μην κουράσω άλλο. Ο καθένας πορεύεται όπως του αρέσει και τον βολεύει, δεν χρειάζεται όμως να επιβάλει την γνώμη του στον άλλο... Μα εδώ είναι το θέμα. Οι εταιρίες εφόσον υπάρχει κοινό που το ζητάει, θα το κάνουν. Κατά τα άλλα δεν διαφωνώ πουθενά με το ποστ σου. Σε εμένα αναφέρεσαι? Όχι, στον Βάγγο. Από λάθος δεν έκανα quote. Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Σαύρα συγκεντρώσου! Καμία. Πια φτάσαμε στα fundamentals. Αν εσένα σου φαίνεται λογικό αυτό, δεν έχω να πω κάτι άλλο.
stm00192 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Άσε λοιπόν τα ποσοστά και μίλα με χρόνους. Αν οι 8 ώρες προσομοιωσης γίνουν 6 ναι είναι πολυ σημαντικο! Ποιανού η ψυχραιμία χάνεται?Χάθηκε τελείως και η όποια σοβαρότητα μαζί με την ψυχραιμία. Η σοβαροτητα και η ψυχραιμία χάνεται όταν προσβάλεις ανθρώπους που ουτε καν γνώριζεις και οταν αρχιζεις επιλεκτικά να απαντάς σε ότι σε συμφερει...
BABIS TECHNICS Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 χαχα... και που να δειτε τι λενε οταν τους λεω οτι ασχολουμε με ραδιοερασητεχνισμο η με εκπομπη σηματος κ.τ.λ.π !! καλημερα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Η σοβαροτητα και η ψυχραιμία χάνεται όταν προσβάλεις ανθρώπους που ουτε καν γνώριζεις και οταν αρχιζεις επιλεκτικά να απαντάς σε ότι σε συμφερει... Δεν σε προσέβαλα. Όταν θεώρησες προσβλητικό το παράδειγμα, το πήρα πίσω. Αντίθετα εσύ με στόλισες κανονικά. Τεσπα δεν έχει νόημα αυτό. Θα θεωρήσω ότι απλά παρεκτράπηκες. Κατά τα άλλα στο internet επειδή ακριβώς δεν γνωρίζουμε τους ανθρώπους δεν κρίνουμε τους ίδιους αλλά τις εκτιθέμενες απόψεις τους
lionheart75 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Προσπαθω να εξηγησω οτι ουτε το χειροτερο pc που εχω στην μπριζα δεν χρειαζετε o/c ... Μπράβο σου λοιπόν. Παίζουν 4 τινά λοιπόν, 1ον είσαι άνθρωπος που δεν έχει απαιτήσεις. 2ον χρησιμοποιείς το pc για σερφάρισμα, office, μουσική, ταινίες και κανα pro όποτε ευκαιρήσεις. 3ον είσαι η καταστροφή της εξέλιξης, μιας και αν περιμένουν απο σένα οι εταιρείες να πουλήσουν ζήτω που κάηκαν. 4oν όλα τα παραπάνω.
stm00192 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Εφαρμογες υπαρχουν απειρες γιαυτο ειπα game ... 1 πες ... Αν και εφόσον μιλάμε για full settings LA noire με το τελευταιο update Grand theft auto Witcher 2 Alan Wake Θες και άλλα ?? να συνεχίσω??
Boltaz Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Μπράβο σου λοιπόν. Παίζουν 4 τινά λοιπόν, 1ον είσαι άνθρωπος που δεν έχει απαιτήσεις. 2ον χρησιμοποιείς το pc για σερφάρισμα, office, μουσική, ταινίες και κανα pro όποτε ευκαιρήσεις. 3ον είσαι η καταστροφή της εξέλιξης, μιας και αν περιμένουν απο σένα οι εταιρείες να πουλήσουν ζήτω που κάηκαν. 4oν όλα τα παραπάνω. Αν δεν μαθεις να διαβαζεις καλυτερα μην ποσταρεις ... Αυτο ειναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ PC ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗ ΜΠΡΙΖΑ (ΤΟΙΧΟΥ) ... Αν και εφόσον μιλάμε για full settings LA noire με το τελευταιο update Grand theft auto Witcher 2 Alan Wake Θες και άλλα ?? να συνεχίσω?? Το LA noire δεν το ξερω αλλα θα το δοκιμασω ... Τα αλλα τα παιζει σαν νερο ...
stm00192 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν μαθεις να διαβαζεις καλυτερα μην ποσταρεις ... Αυτο ειναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ PC ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗ ΜΠΡΙΖΑ (ΤΟΙΧΟΥ) ... Το LA noire δεν το ξερω αλλα θα το δοκιμασω ... Τα αλλα τα παιζει σαν νερο ... Θα το ρωτήσω μια και τελευταία φορά!!! Μιλάμε για full settings? Αν ναι τότε αποκλείεται και δεν με πειθεις με τπτ διοτι όπως βλεπεις έχω παρόμοιο δευτερο συστημα και οταν του πετάω πάνω την 5870 πρέπει να κανω πολλές παραχωρήσεις για να θεωρηθούν τα παραπανω παιχνίδια playable!! και αυτό με τον 8400 χρονισμένο στα 4,3 όχι στοκ στα 3!!
lionheart75 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2012 Αν δεν μαθεις να διαβαζεις καλυτερα μην ποσταρεις ... Αυτο ειναι το ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ PC ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗ ΜΠΡΙΖΑ (ΤΟΙΧΟΥ) ... Το LA noire δεν το ξερω αλλα θα το δοκιμασω ... Τα αλλα τα παιζει σαν νερο ... Δεν καταλαβαίνω... Σαν να λέμε ρολόι τοίχου? (Μην χρησιμοποιείς κεφαλαία γράμματα σε forum. Δεν χρειάζεται να φωνάζεις ...) Mιας και θα το δοκιμάσεις το παιχνίδι, δεν μας λές λεπτομερώς απο τι αποτελείται το χειρότερο pc (στην πρίζα του τοίχου) που έχεις? Μην ξεχάσεις να μας πείς και την οθόνη που έχεις καθώς και τις αναλύσεις με τις οποίες το έτρεξες νερό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα