Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν θεωρώντας λήξαν το θέμα να σου κάνω μια άλλη ερώτηση μιας και αναφέθηκε: Τι παίζει με το LA Noire και έχει σπασίματα? (χωρίς patch και έκδοση θείου). Ούτε στο bf3 είχα τέτοιο θέμα, ούτε πουθενά!

Δοκίμασε να αλλάξεις οδηγούς στην κάρτα. Ίσως φταίει αυτό εφόσον δεν είναι έκδοση θείου. :)

• Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κατεβασε το patch του θείου και λογικά θα μειωθουν τα σπασιματα... και επισης αν το παιζεις ολα τερμα full αν είσαι με 1GB vram δεν φτάνει!!

Ριξε το ΑΑ στο Χ1 κλεισε το ambient occlusion kai an kai pali den str;osei rixe ta genika settings sto balanced!

Ναι, όλα τέρμα full παίζω. Θα κατεβάζω το patch και μετά θα αρχίσω να ρίχνω. Ευχαριστώ. Πάντως το alan wake ola όλα τερμα πάει νερό.

@lionheart. Έκδοση θείου έχω. :rolleyes:

Δημοσ.

Ναι, όλα τέρμα full παίζω. Θα κατεβάζω το patch και μετά θα αρχίσω να ρίχνω. Ευχαριστώ. Πάντως το alan wake ola όλα τερμα πάει νερό.

@lionheart. Έκδοση θείου έχω. :rolleyes:

Δεν το κατάλαβα.

Ε τότε ότι σου είπε ο @stm00192. :)

Δημοσ.

Μπορω να σου φτιαξω οσα συκε video Θελεις ... Αν δεν το δεις με τα ματια σου ...

Μας λες οτι τρεχεις επιστημονικα προγραμματα και δεν μπορεις να καταλαβεις οτι στο Pc που ανεφερα εχω κλεισει τα παντα και loggarei απο cmd (win 7) ... Εκτος απο o/c υπαρχει και το λειτουργικο που το "φτιαχνεις" οπως θελεις αρκει να ξερεις ...

Αυτά πανε να τα πουλησεις πουθενά αλλου....

Αποδεδειγμενα απο full πειραγμενα λειτουργικα στην καλυτερη να κερδισεις ενα 5% και αυτο μονο σε φαση να φτάσεις το λειτουργικο σε τετοια κατασταση που καθε αλλο παρα "λειτουργικο να είναι"

Δημοσ.

Ας ευθυμήσουμε λίγο. Εγώ ρε μαστόρια θα παίζω τέρμα κανένα πόκερ ή να κλοκάρω; :lol:

Δεν μας λές πολλά για να σε βοηθήσουμε.

Πες μας αναλυτικά το σύστημά σου απο τι αποτελείται και την οθόνη που έχεις καθώς και ανάλυση που θέλεις να παίζεις πόκερ. :P :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Δεν μας λές πολλά για να σε βοηθήσουμε.

Πες μας αναλυτικά το σύστημά σου απο τι αποτελείται και την οθόνη που έχεις καθώς και ανάλυση που θέλεις να παίζεις πόκερ. :P :lol: :lol: :lol:

Α συγνώμη κύριε λιονταρόσαυρε. Το σύστημα της υπογραφής με Dell u2711h :wub:

Δημοσ.

Δεν έχετε πάντως διευκρινίσει σε ποιά ανάλυση μιλάμε.

Προφανώς εξαρτάται απο την ανάλυση της οθόνης που έχει ο φίλος.

Διότι αν κάποιος έχει 15" monitor με 1024x768, παίζει ακόμα και με Ε6400 & 8600GT ικανοποιητικά θα έλεγα. :P

Μεγαλε εσυ να τα πουλησεις αλλου αυτα που λες ... Μας το παιζεις επιστημονας και μαλλον δεν ξερεις την τυφλα σου ...

Κανενας geek εισαι που περιμενεις το επομενο τευχος περιοδικου για πεις κατι ...

Διαβασε λιγο να δεις τι ειναι λειτουργικο κτλ μπας και ξεσταβωθεις ...

Δεν χρειάζεται να παραφέρεσαι και να μιλάς πιο κόσμια σε παρακαλώ.

Σε δημόσιο forum βρίσκεσαι και δεν είναι σωστό.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω που χωράει το λειτουργικό σε όσα λέμε περί διαφοράς στο gaming με ή χωρίς cpu o/c.

Α συγνώμη κύριε λιονταρόσαυρε. Το σύστημα της υπογραφής με Dell u2711h :wub:

Χμμ μπερδεμένα πράγματα.

Ίσως να χρειαστεί να ρίξεις λίγο τα φίλτρα αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα έχεις πρόβλημα. :P

Δημοσ.

Χμμ μπερδεμένα πράγματα.

Ίσως να χρειαστεί να ρίξεις λίγο τα φίλτρα αλλά σε γενικές γραμμές δεν θα έχεις πρόβλημα. :P

Αμα είναι να ρίξω φίλτρα ας πάω πάσο απο τώρα :-(

:P

Δημοσ.

Προφανώς εξαρτάται απο την ανάλυση της οθόνης που έχει ο φίλος.

Διότι αν κάποιος έχει 15" monitor με 1024x768, παίζει ακόμα και με Ε6400 & 8600GT ικανοποιητικά θα έλεγα. :P

Δεν χρειάζεται να παραφέρεσαι και να μιλάς πιο κόσμια σε παρακαλώ.

Σε δημόσιο forum βρίσκεσαι και δεν είναι σωστό.

Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω που χωράει το λειτουργικό σε όσα λέμε περί διαφοράς στο gaming με ή χωρίς cpu o/c.

Full hd = 1900 X 1080 ....

Δες το αρχικο μου ποστ στο topic ...

Δημοσ.

Full hd = 1920 X 1080 ....

Δες το αρχικο μου ποστ στο topic ...

fixed.

Ομολογώ δεν είχα δεί το αρχικό σου πόστ.

Μπράβο πάντως με Ε8400 stock (τον οποίο είχα πρίν 2 έτη) και την 560Τi stock αφού τα παίζεις όλα τα νέα games σε full settings νερό στα 1920x1080 δεν χρειάζεται να αλλάξεις pc.

Mια χαρά είσαι. :P

(Τι χαζομάρα τελικά να πουλήσω τον 8400 μου... )

Edit:

Btw, αυτό είναι το χειρότερο pc που έχεις στην πρίζα τοίχου?

Τα υπόλοιπα ποιά είναι? Καθαρή απορία. :)

Δημοσ.

Μαλλον αλλα διαβαζεις και αλλα καταλαβαινεις ...

wh0000000000000000000000000000000000t?

fixed.

Ομολογώ δεν είχα δεί το αρχικό σου πόστ.

Μπράβο πάντως με Ε8400 stock (τον οποίο είχα πρίν 2 έτη) και την 560Τi stock αφού τα παίζεις όλα τα νέα games σε full settings νερό στα 1920x1080 δεν χρειάζεται να αλλάξεις pc.

Mια χαρά είσαι. :P

(Τι χαζομάρα τελικά να πουλήσω το 8400 μου... )

Σε πρόλαβα αλλά με κούφανε τι να πω τώρα? :P

Δημοσ.

Το Overclocking γίνεται κατά τη γνώμη μου ώστε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή ισχύ του Hardware που διαθέτουμε, με συνάρτηση πολλούς παράγοντες.

Ένας από αυτούς είναι η τιμή. Αξίζει να δώσουμε 200-300€ για ψύξη πχ νερό, για κάτι τέτοιο; Λογικά όχι, αλλά αποτελεί και χόμπι.

Το σωστό OC γίνεται όχι στη μέγιστη συχνότητα που μπορεί να παίξει σταθερά το Hardware. Πρέπει να βρούμε τη χρυσή τομή τάσης/συχνότητας, όπου η τάση κατ' επέκταση θα ανεβάσει και τη θερμοκρασία.

Για παράδειγμα αν με 1.4V, ένας Q6600 παίζει στα 3,6GHz και για να φτάσει στα 3,8GHz, θέλει 1,48V δεν αξίζει. Αντίθετα αφού παίζει στα 3,3GHz με 1,38V, το 0,2V παραπάνω αξίζει για τα 3,6GHz.

Επίσης το σωστό OC παίζει όλους τους μήνες του χρόνου. Είναι λάθος να παίζει σωστά, ανάλογα με το τι καιρό κάνει. Πρέπει δηλαδή να βρούμε το Balance και σε αυτό. Όπως είπαμε παραπάνω έχει να κάνει με την τάση άμεσα.

Πολύ σημαντικός παράγοντας επίσης είναι η σταθερότητα. Αν δεν έχουμε κάνει σταθερό OC, δεν έχουμε κάνει τίποτα.

Τι σημαίνει σταθερό; Σημαίνει ότι πρόγραμμα που στρεσάρει το Hardware μας και να βάλουμε, πρέπει να περνάει πάντα και για πάντα. Να συμπεριφέρεται δηλαδή το Hardware σαν να μην έχει υποστεί OC.

Όποιος και να κάτσει στο PC, ότι πρόγραμμα και να βάλει, Adobe Premiere, κλπ, να μην κάνει το σύστημα να καταρρεύσει. Αυτό το τονίζω επειδή αρκετοί λένε, "εγώ αυτά που τρέχω δεν κάνουν το σύστημα να κρασάρει¨. Θα το πούλαγε όμως σε κάποιον για να κάνει μία σοβαρή δουλειά; Όχι, άρα δεν έχει γίνει σωστή δουλειά.

Η σταθερότητα επίσης δεν έχει να κάνει με τη θερμοκρασία και η θερμοκρασία δεν έχει να κάνει με την ταχύτητα όπως κάποιοι νομίζουν.

Ας πούμε ότι το Hardware μας έχει θερμοκρασία προστασίας στους 100C. Είτε λοιπόν το Hardware δουλεύει στους 90C, είτε δουλεύει στους 50C, είναι το ίδιο σταθερό.

Προφανώς όμως δεν θέλουμε ένα CPU να δουλεύει τόσο ψηλά, αφού μπορεί να γεράσει πιο εύκολα.

Όσο γρήγορο είναι στους 50C, τόσο γρήγορο είναι και στους 90C.

Η σταθερότητα έχει να κάνει μόνο με την τάση. Όσο περισσότερη η τάση, τόσο περισσότερες πιθανότητες να είμαστε σταθεροί. Όχι όσο περισσότερη η τάση, τόσο πιο σταθεροί. Το σταθερός είναι ένα πράγμα, ή είσαι ή όχι. Για μία συχνότητα μετά από κάποια τάση είσαι σταθερός.

Καλό είναι όταν βρίσκουμε την τάση που είμαστε σταθεροί, να ανεβαίνουμε και ένα σκαλοπατάκι παραπάνω στην τάση, ώστε να είμαστε ακόμα πιο σίγουροι. Μην είμαστε στο χείλος του γκρεμού.

Οι εταιρείες επίσης αφήνουν περιθώρια για OC, για να πουλάνε Parts. Με αυτό τον τρόπο πουλάνε διάφορα parts. Μητρικής, μνήμες, ψύκτρες και διάφορα άλλα αξεσουάρ.

Μην φανταστεί κάποιος ότι επειδή έχει ανεβάσει 1GHz το CPU του είναι ιδιαίτερα μάγκας. Σίγουρα το πάλεψε, αλλά η εταιρία του το επέτρεψε, με τις ανοχές που έχει στο υλικό για υπερχρονισμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...