karmen1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δε το έχω πάρει το συγκεκριμένο. Αναπτήρα δεν έχεις;
ipal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 το λαπτοπ δεν ειναι δικο μου... και ειναι καινουργιο παντως σε αλλο φορουμ εχει ανεβασει παιδι λαπτοπ που το πηγε σε μαγαζι auto, εβαλαν και 3Μ και ειναι αψογο. (οπως αυτα στo youtube). αλλα να δωσεις 50€ δε πολυ λεει! αν δε κατσει και το bubble θα του πω να παρουμε ενα gun συνεταιρικα και το γνησιο 3Μ.
karmen1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 βρε ίσα που θα τον περνάς απο το βινύλιο δε σου είπα να του βάλεις φωτιά
ipal Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 εδω τσιναγε για το μπιστολακι. και λογικα η φωτια θα αλλοιωσει τα glossy ακαλυπτα πλαστικα. επιπλεον το μπαινοβγαζει σε τσαντα, αρα πρεπει να εχει πολυ καλη εφαρμογη στα bezel... το bubble του ειναι πιο λεπτο απ το φτηνο/απλο? αν οχι δε θα γινει δουλεια στου φιλου. το 3Μ που ειδα ειναι λεπτο σαν γαντι latex σχεδον, ενω του sk το απλο ειναι καπως σαν τα nylon που ντυνουμε τα τετραδια/ντουλαπια. στο πιο χοντρο.
karmen1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 To 3M το καινούριο που βγήκε (ή εγώ δε το πήρα χαμπάρι πιο νωρίς) είναι αρκετά λεπτό αλλά κάνει και πολλά. εδω τσιναγε για το μπιστολακι. και λογικα η φωτια θα αλλοιωσει τα glossy ακαλυπτα πλαστικα. Μα τη φωτια δε θα τη βάζεις πάνω στο πλαστικό βρε. Κολλάς το αυτοκόλλητο και ΟΠΟΥ έχει γωνία λίγο πριν κάνεις την εφαρμογή περνάς μία τον αναπτήρα απο το βινύλιο. Οχι απο το καπάκι. Αν θες να αντέχει σε τσάντα και στα σχετικά βερνίκωσε το. Ε μααααα Δε μπορώ να το συγκρίνω με αυτό που πήρες το bubble free μια και δεν έχω χρησιμοποιήσει αυτο που λες και μου θέτεις ως παράδειγμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα