Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα επειδή έχει ενα θέμα πιο κάτω για τα παππούτσια εγώ ανοίγω ένα καινούριο γιατί θέλω να ρωτήσω μηπως κανεις ξέρει οταν βρέχει ο δρόμος κάτω γλυστράει πάρα πολύ δοκίμασα να βάλω μποτάκι ή σπορτεξ αλλά τίποτα έχει κανεις καμιά ιδέα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση δηλαδή ειναι σοβαρό το θέμα σε κατυφορικούς δρόμους η σε πεζοδρόμια παιζει ρολο και η ποιοτητα του παππουτσιου ή οχι 70Ε σπορτεξ εχω αν εχει καποιος καμια λυση ας την προτεινει ευχαριστω

Δημοσ.

παιδιά καλησπέρα επειδή έχει ενα θέμα πιο κάτω για τα παππούτσια εγώ ανοίγω ένα καινούριο γιατί θέλω να ρωτήσω μηπως κανεις ξέρει οταν βρέχει ο δρόμος κάτω γλυστράει πάρα πολύ δοκίμασα να βάλω μποτάκι ή σπορτεξ αλλά τίποτα έχει κανεις καμιά ιδέα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση δηλαδή ειναι σοβαρό το θέμα σε κατυφορικούς δρόμους η σε πεζοδρόμια παιζει ρολο και η ποιοτητα του παππουτσιου ή οχι 70Ε σπορτεξ εχω αν εχει καποιος καμια λυση ας την προτεινει ευχαριστω

Μας ρωτας αν γλυστρανε τα παπουτσια σου, οταν βρεχει;

Τα αθλητικα δεν νομιζω να ενδεικνυνται για βρεγμενο κατηφορικο δρομο. Τωρα αν ορειβατικο μποτακι δεν σε καλυπτει, τι να πω...

Ειλικρινα διαβασα ξανα και ξανα το ποστ αλλα...

Δημοσ.

οχι λεω μηπως υπαρχει κανενα μποτακι να μην γλιστραει καποια συγκεκριμενη μαρκα γιατι εχει υγρασια και οι δυναμεις οπως ξερουμε απο την φυσικη με το σπρωξιμο γινονται μιδενικες καμια λυση μονο εγω γλιστραω βρε παιδια μηπως ειναι μαϊμου τα παππουτσια

Δημοσ.

πάρε καμια δεκαριά κιλά. Θα είσαι βράχος. Σίγουρη λύση, δοκιμασμένη!

Πέραν της πλάκας, αποφεύγεις οτιδήποτε είναι με ίσια σόλα, και αυτό που εννοεί ο tsifotis είναι οτι τα ορειβατικά

είναι προδιαγραφών πολυ χειρότερων από μια κατηφόρα στο δρόμο οι σόλες έχουν εγκοπές σχέδια που δύσκολα θα γλιστρήσεις.

Δημοσ.

Τις προάλλες έφαγα μια τούμπα με νάηκ στο πεζοδρόμιο. Έχω να φάω τούμπα από πιτσιρικάς.

Δημοσ.

οι δυναμεις οπως ξερουμε απο την φυσικη με το σπρωξιμο γινονται μιδενικες

Η επιστημονικη προσεγγιση καιρια και γονιμη, αλλα ρωτα και εναν παπουτση

Οχι τετοιον.

papoutsis2.jpg

Τετοιον

Screenshot2011-06-29at70859PM.png

.

Δημοσ.

blacksuede@ δηλαδη στην συγκεκριμενη περιπτωση τι σολα να κοιταξω να εχει απο κατω ενα παππουτσι ωστε σε τετοιες συνθηκες να μην γλιστραει ευχαριστω

Δημοσ.

Στο πεζοδρόμιο όπου βλεπεις ίσιο πλακάκι χωρίς γραμμές κτλ , να πηγαίνεις στο άλλο. Επίσης πήγαινε από τα πλακάκια των τυφλών αυτά τα κίτρινα νομίζω γλυστράνε λιγότερο.

Δημοσ.

βαλε απο κατω εκεινα τα πλαστικα με τις βεντουζες που μας βαζαν στην μπανιερα οταν ημασταν μωρα. απ'οτι θυμαμαι την καναν τη δουλεια τους.

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 20/12/2011 at 00:26, slygeo87 said:

Τις προάλλες έφαγα μια τούμπα με νάηκ στο πεζοδρόμιο. Έχω να φάω τούμπα από πιτσιρικάς.

σε ειδε κανεις ; αν οχι, ειναι σαν μην εγινε.

Επεξ/σία από redykt
Δημοσ.
2 ώρες πριν, redykt είπε

σε ειδε κανεις ; αν οχι, ειναι σαν μην εγινε.

Απαντας σε ενα ποστ 8 χρονων σε εναν χρηστη που δεν υπαρχει..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...