panos0100 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 παιδιά καλησπέρα επειδή έχει ενα θέμα πιο κάτω για τα παππούτσια εγώ ανοίγω ένα καινούριο γιατί θέλω να ρωτήσω μηπως κανεις ξέρει οταν βρέχει ο δρόμος κάτω γλυστράει πάρα πολύ δοκίμασα να βάλω μποτάκι ή σπορτεξ αλλά τίποτα έχει κανεις καμιά ιδέα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση δηλαδή ειναι σοβαρό το θέμα σε κατυφορικούς δρόμους η σε πεζοδρόμια παιζει ρολο και η ποιοτητα του παππουτσιου ή οχι 70Ε σπορτεξ εχω αν εχει καποιος καμια λυση ας την προτεινει ευχαριστω
tsifotis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 παιδιά καλησπέρα επειδή έχει ενα θέμα πιο κάτω για τα παππούτσια εγώ ανοίγω ένα καινούριο γιατί θέλω να ρωτήσω μηπως κανεις ξέρει οταν βρέχει ο δρόμος κάτω γλυστράει πάρα πολύ δοκίμασα να βάλω μποτάκι ή σπορτεξ αλλά τίποτα έχει κανεις καμιά ιδέα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση δηλαδή ειναι σοβαρό το θέμα σε κατυφορικούς δρόμους η σε πεζοδρόμια παιζει ρολο και η ποιοτητα του παππουτσιου ή οχι 70Ε σπορτεξ εχω αν εχει καποιος καμια λυση ας την προτεινει ευχαριστω Μας ρωτας αν γλυστρανε τα παπουτσια σου, οταν βρεχει; Τα αθλητικα δεν νομιζω να ενδεικνυνται για βρεγμενο κατηφορικο δρομο. Τωρα αν ορειβατικο μποτακι δεν σε καλυπτει, τι να πω... Ειλικρινα διαβασα ξανα και ξανα το ποστ αλλα...
panos0100 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 οχι λεω μηπως υπαρχει κανενα μποτακι να μην γλιστραει καποια συγκεκριμενη μαρκα γιατι εχει υγρασια και οι δυναμεις οπως ξερουμε απο την φυσικη με το σπρωξιμο γινονται μιδενικες καμια λυση μονο εγω γλιστραω βρε παιδια μηπως ειναι μαϊμου τα παππουτσια
green gordon Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μου αρεσει παρα πολυ αυτο το θεμα ειναι πολλα υποσχομενο.
blacksuede Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 πάρε καμια δεκαριά κιλά. Θα είσαι βράχος. Σίγουρη λύση, δοκιμασμένη! Πέραν της πλάκας, αποφεύγεις οτιδήποτε είναι με ίσια σόλα, και αυτό που εννοεί ο tsifotis είναι οτι τα ορειβατικά είναι προδιαγραφών πολυ χειρότερων από μια κατηφόρα στο δρόμο οι σόλες έχουν εγκοπές σχέδια που δύσκολα θα γλιστρήσεις.
Pantelwolf Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 dat syntax and punctuation κοιτα τα μποτακια μηχανης
slygeo87 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τις προάλλες έφαγα μια τούμπα με νάηκ στο πεζοδρόμιο. Έχω να φάω τούμπα από πιτσιρικάς.
tsifotis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 οι δυναμεις οπως ξερουμε απο την φυσικη με το σπρωξιμο γινονται μιδενικες Η επιστημονικη προσεγγιση καιρια και γονιμη, αλλα ρωτα και εναν παπουτση Οχι τετοιον. Τετοιον .
panos0100 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 blacksuede@ δηλαδη στην συγκεκριμενη περιπτωση τι σολα να κοιταξω να εχει απο κατω ενα παππουτσι ωστε σε τετοιες συνθηκες να μην γλιστραει ευχαριστω
Panos.Powers Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Στο πεζοδρόμιο όπου βλεπεις ίσιο πλακάκι χωρίς γραμμές κτλ , να πηγαίνεις στο άλλο. Επίσης πήγαινε από τα πλακάκια των τυφλών αυτά τα κίτρινα νομίζω γλυστράνε λιγότερο.
Dimitris362 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 βαλε απο κατω εκεινα τα πλαστικα με τις βεντουζες που μας βαζαν στην μπανιερα οταν ημασταν μωρα. απ'οτι θυμαμαι την καναν τη δουλεια τους.
ntinosterpsis Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 βαλε Uniroyal το βροχολαστιχο χαχαχαχαχα
Ismini25 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Σπορτεξ απο μαγαζι μαγειρικης για μαγειρες δεν γλυστρανε ...να σωθεις!!! 😀 1
redykt Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) On 20/12/2011 at 00:26, slygeo87 said: Τις προάλλες έφαγα μια τούμπα με νάηκ στο πεζοδρόμιο. Έχω να φάω τούμπα από πιτσιρικάς. σε ειδε κανεις ; αν οχι, ειναι σαν μην εγινε. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από redykt
txcellas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, redykt είπε σε ειδε κανεις ; αν οχι, ειναι σαν μην εγινε. Απαντας σε ενα ποστ 8 χρονων σε εναν χρηστη που δεν υπαρχει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα