giorgos1966 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια τι γνωμη εχετε για αυτο το router; LinkSys WRT120N Το βρηκα στο Σκρουτζ στα 33 ευρω.Δεν θελω να δωσω κ περισοτερα βεβαια.Η καμμια αλλη προταση σε αυτα τα χρηματα το πολυ;
SPANK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Καλή, φτηνή (25 euro) και δοκιμασμένη λύση απο αρκετούς στο forum το Vigor 2700vg , απλά οταν το πάρεις χρειάζεται μια αλλαγή του firmware που έχει που ειναι της altec που έκλεισε με το δικό του και εισαι κομπλε
giorgos1966 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Καλή, φτηνή (25 euro) και δοκιμασμένη λύση απο αρκετούς στο forum το Vigor 2700vg , απλά οταν το πάρεις χρειάζεται μια αλλαγή του firmware που έχει που ειναι της altec που έκλεισε με το δικό του και εισαι κομπλε Ειναι βρε φιλε καλο κ της τελευταιας τεχνολογιας;Ενας γνωστος που ασχολειτε με αυτα ειδε τα χαρακτηριστικα του κ μου ειπε οτι ειναι λιγο παλιο εν συγκρισει με αυτο που παραθετω εγω!Ειναι το ενα G λεει κ το αλλο N !! Τι σημαινει αυτο;
SPANK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Ειναι παλιό σαν μοντέλο της draytek αλλα δεν παύει να ειναι ενα πολύ καλό και σταθερό router για φυσιολογική χρήση στο σπίτι, πρακτικά ναι η Ν τεχνολογία ειναι πιο γρήγορη σε οτι αφορλα το ασύρματο δίκτυο αλλα νομίζω για τις συσκεύς που θα χρησιμοποιήσεις μεσα στο σπίτι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Σε αυτά τα χρήματα θεωρώ οτι ειναι μια πολύ καλή και δοκιμασμένη λύση και το linksys να πάρεις όμως δεν θα έχεις πρόβλημα και αυτο ειναι πολύ καλό router. Αν θέλεις περίμενε να σου απαντήσουν και αλλοι να πάρεις και αλλες γνώμες
SPANK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Νομίζω οτι φοράει το Infineon Amazon (MIPS 4KEc @ 235MHz)
tolis1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 ειναι το ιδιο με του tg585 v8 η του vigor 2700?
corrupted Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια τι γνωμη εχετε για αυτο το router; LinkSys WRT120N Το βρηκα στο Σκρουτζ στα 33 ευρω.Δεν θελω να δωσω κ περισοτερα βεβαια.Η καμμια αλλη προταση σε αυτα τα χρηματα το πολυ; To WRT120N αναφερεται ως σκετο router. Εισαι σιγουρος οτι ψαχνεις για σκετο router και οχι για modem router?
tolis1983 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 οντως ειναι μονο ρουτερ.παντως το wag120n που ειναι modem router το εχει ο κωτσοβολος στα 41 ετρω.
giorgos1966 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 οντως ειναι μονο ρουτερ.παντως το wag120n που ειναι modem router το εχει ο κωτσοβολος στα 41 ετρω. Παιδια τελικα παραγγειλα το vigor 2700!Αντε κ ο Θεος βοηθος!!!! Αυριο λογικα θα το εχω.Το βρηκα με τιμολογιο 23 ευρω.Που ομως ειναι ο οδηγος για να κανω αλλαγη το firmware;
SPANK Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια τελικα παραγγειλα το vigor 2700!Αντε κ ο Θεος βοηθος!!!! Αυριο λογικα θα το εχω.Το βρηκα με τιμολογιο 23 ευρω.Που ομως ειναι ο οδηγος για να κανω αλλαγη το firmware; Έχουμε εδω στο thread οδηγό που το έχουν κάνει πολλά παιδιά και αν έχεις κάποιο πρόβλημα μην διστάσεις να ρωτήσεις
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Παιδια τι γνωμη εχετε για αυτο το router; LinkSys WRT120N Το βρηκα στο Σκρουτζ στα 33 ευρω.Δεν θελω να δωσω κ περισοτερα βεβαια.Η καμμια αλλη προταση σε αυτα τα χρηματα το πολυ; για να τα ξεχωριζεις πιο ευκολα γιατι μια ζωη με τα Linksys Υπηρχε μπερδεμα τα wrt ειναι σκετα ρουτερ ενω τα wag ειναι adsl router.επισης υπηρχε και θεμα με τα annex b annex a που αν εχανες το κουτι δεν ηταν ευκολο να τα ξεχωρισεις ποιο ειναι ποιο(αλλαζε μονο το βυσμα του adsl) Ειναι βρε φιλε καλο κ της τελευταιας τεχνολογιας;Ενας γνωστος που ασχολειτε με αυτα ειδε τα χαρακτηριστικα του κ μου ειπε οτι ειναι λιγο παλιο εν συγκρισει με αυτο που παραθετω εγω!Ειναι το ενα G λεει κ το αλλο N !! Τι σημαινει αυτο; ειναι πραγματι παλιο αλλα πολυ καλο.το μονο μειονεκτημα για καποιους ειναι οτι ειναι g και οχι n.βεβαια για να εκμεταλευτεις το N προυποθετει οτι θες και ασυρματη καρτα N αλλιως θα παιξει σαν g.επισης αν δεν Κανεις streaming η να θες να μεταφερεις αρχεια πολυ γρηγορα με ασυρματο τοτε το N δεν εχει να προσφερει κατι. και πες του φιλου σου οτι αν κρινει ενα ρουτερ απο το g και το N μονο αστο καλυτερα.και το Thomson το v8 που ειναι N ειναι χειροτερο που λεει ο λογος απο τον προκατοχο του το v7 που ηταν g.οτι ειναι n οκ δειχνει οτι ειναι πιο new εχει ενα + παραπανω αλλα δεν λεει και κατι.η αν εχεις ενα cisco 877wireless που ειναι G δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλυτερο απο ενα που ειναι n πχ thomson 585 v8.απλα το g και το n ειναι ενα χαρακτηριστικο απο τα 100 που εχει ενα ρουτερ.για καποιους ειναι σημαντικο για καποιους αλλους οχι. οντως ειναι μονο ρουτερ.παντως το wag120n που ειναι modem router το εχει ο κωτσοβολος στα 41 ετρω. γενικως το wag200 ηταν πολυ καλο.ολα τα πιο νεα ενω ειναι καλα εχουν φαει αρκετο θαψιμο για διαφορα θεματακια που ειχαν και που απο οτι εχω καταλαβει η εταιρεια δεν πολυεμπενε στον κοπο να διορθωσει τα bugs.(δεν ξερω αν εχει μπει στον κοπο να τα διορθωσει και τωρα).το κακο λιγακι τον Linksys ειναι οτι δεν την παλευουν με μεγαλα attenuation η παραξενες γραμμες και τραβανε κατι μικρα disconnects.οτι ειναι division της cisco No comment.Καλυτερα να μην το εγραφαν ποτε.αν ηταν ετσι το division τοτε ειναι δυσφημιση για τα cisco.και το wag200 ηταν και ειναι πολυ καλο λογω οτι παιρνει custom firmware.και απο τα λιγα μοντελα που βλεπεις τα στατιστικα σε σελιδα που φαινεται και οχι σε Hidden page(ποτε δεν το καταλαβα αυτο) Παιδια τελικα παραγγειλα το vigor 2700!Αντε κ ο Θεος βοηθος!!!! Αυριο λογικα θα το εχω.Το βρηκα με τιμολογιο 23 ευρω.Που ομως ειναι ο οδηγος για να κανω αλλαγη το firmware; αντε καλη αγορα. μια χαρα θα πανε ολα.ακομα και να το brickareis πραγμα δυσκολο το δινεις πισω.ισχυει κανονικα η εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα