Προς το περιεχόμενο

samsung galaxy 3

jumaru112

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα παιδια θα ηθελα την βοηθεια σας λοιπον εχω το samsung galaxy 3 και το μονο που του εχω κανει αναβαθμισει σε 2.2 μεσο kies και θελω να περασω μια που το κανω την τελευτεα ρομ που ειναι η 9.3 αλλα δεν περναει ειμαι ασχετος κιολας απο τα κινιτα εβαλα βιντεακι και ειδα δεν βγαζω ακρι μιπως πρεπει να περασω μια αλην ρομ και παλιοτερη και μετα παω στην 9.3? α και κολησα στο titanium backup μου λεει οτι πρεπει να ειμαι σε root εχω και το SuperOneClick και το MoMA αλλα δεν χερω τι κανο λαθος[ και το λογιζμικο μου ειναι xp

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω ακολουθησα τον οδηγο του κυριλλου και του αστροναυτη και τα εκανα ολα τελεια σε 2 ωριτσες

Google it και θα τα βρεις. Συγνωμη αλλα δεν μπορω να βαλω links γιατι δεν ειμαι στο pc

Παντως ενα πραγμα θα σου πω. Ειναι σαν να πηρα αλλο κινητο και η μπαταρια μου κραταει 4 μερες ευκολα!!!!

4 μερες δυσκολα, ισως μονο με undervolting και αν δε το χρησιμοποιεις σχεδον καθολου. Οταν θα ολοκληρωθει η μεταφορα του CM7 τοτε θα δουμε μια καλη ROM. Ηδη η alpha 6.1 ειναι πολυ καλυτερη στην αποκριση απο του Κυριλλου, αλλα λειπουν πολλα πραγματα για να χρησιμοποιειται σαν κυρια ROM. Για την ωρα την εχω σαν δευτερη με κυρια την Kyorarom. Επισης αν δεν εχετε προβλημα με αρκετα μικρη αυτονομια, δοκιμαστε να πατε το κινητο στα 1.2 για να δειτε τρελη αυξηση στις επιδοσεις.

Με κανονικη χρηση ιντερνετ και σχετικα νορμαλ κλησεις η μπαταρια μου τωρα δειχνει 41% με 3μερες και 4 ωρες απο το τελευταιο φορτισμα.... Σαφως και ειμαι overclock - undervolted ακολουθωντας απλα τις οδηγιες κυριλλου. Οπως προειπα ειναι λες και αγορασα αλλο κινητο... Καλυτερη οθονη ναχε και δεν θα γλυκοκοιταζα το neo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...