Lomar Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δε μας λέει όμως η κυρία IBM ποιά είναι η χρησιμότητα μίας τέτοιας βλακείας. Μόνο σε άτομα με προβλήματα όρασης και κινητικότητας άκρων ακούγεται ενδιαφέρον, αν και.. αυτές είναι οι αντιθέσεις της κοινωνίας μας, δεν έχουμε κατακτήσει τα απαραίτητα (υγεία-εργασία-κοινωνική δικαιοσύνη- εκπαίδευση-ειρήνη κλπ) και μιλάμε για mindlink του 2015 βλακεία κάτι το οποίο είναι άγνωστο (σε επίπεδο γνώσεων και κατάρτισης ακόμα) στο μέσο κόσμο με IQ~=100; και είναι βλακεία επειδή ο κόσμος πεινάει; νομίζεις οτι τους νοιάζει; εδώ χρηματοδοτούν με δις το CERN που μόνο αυτόν τον αιώνα ο θεωρητικός φυσικός έχει δει τόσα λεφτά να μπαίνουν στο εργαστήριό του και όχι η άμεση έρευνα για πολεμικές τεχνολογίες δεν πιάνεται, εκεί έφτιαχναν πρώτα την υλοποίηση για τον πόλεμο και μετά ασχολούνταν με ειρηνικές υλοποιήσεις και η έρευνα για την εξέλιξη της ίδιας της επιστήμης ήταν σε 3η μοίρα. Ταυτόχρονα περισσότερος κόσμος πεινάει. λές να τους νοιάζει; διαβάστε και την ιστορία της IBM με τους Ναζί. επίσημα πράγματα όχι λιακοπουλισμοί. [...] 3)Υπαρχει κατι παρομοιο αλλα θελει πανω απο 5 χρονια για φτασει σε επιπεδο ευρειας χρησης (σε pc εστω) http://www.youtube.com/watch?v=hJ3l1hFomLc [...] φίλε μου έχεις μείνει πολύ πίσω στις εξελίξεις, κυκλοφορεί στο εμπόριο εδώ και αρκετό καιρό το παρακάτω: http://hothardware.c...ace-Controller/
go.george Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Τυπικο iphone μηνυμα: "No brain detected, please use your fingers" (πλακα κανω, και εγω ios εχω)
21century Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Οταν η τεχνολγια μπερδευεται με τον καταλωτισμο τοτε τιποτα δεν ολοκληρωνει τον ανθρωπο...
ondoin Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2011 Απο αυτα που εχουν προβλεψει σε ποσα εχουν πεσει μεσα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα