Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με λίγα λόγια, πάτησα στην εκτέλεση 'control userpasswords2' για να μπαίνω στα windows χώρις να παιρνάω απο την εικόνα εισόδου(δεν ξέρω πώς λέγεται-εκει που γράφει το ονομά σου και πατάς enter για να μπείς αν δεν υπάρχει pass). Άνοιξε λοιπόν το παράθυρο 'Λογαριασμοί χρηστών' και εκει έκανα την μ...... να ξετσεκάρω την επιλόγη 'Οι χρηστες πρέπει....' .

Μετά πήγα στον πίνακα ελέγχου πάλι στος λογαρισμούς χρηστών ,και απενεργοποίησα τις 2 επιλογές που είχε. Όταν έκανα επανεκκίνηση, με εβγαλε στην είσοδο και έγραφε 'Χρήστης : Administrator και Κωδικός : ' ε ,, τον κωδικό δεν τον ξέρω! Δοκίμασα να μην βάλω τίποτα , να βάλω παλιούς κωδικούς, να αλλάξω το όνομα χρήστη κτλπ.. Αλλά τίποτα! Τι μπορώ να κάνω?

Έχω Windows Xp Home Edition 32-bit σε ενα Hp Mini-netbook .

Κανείς???

Δημοσ.

@snakes μπορείς να μου προτίνεις κάτι ? (μέσω π.μ.) ή και εδώ αν δεν παραβιαζει κάποιον κανόνα του φόρουμ.

@Crypton-R- το έκανα ήδη.. τίποτα!

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Σε περίπτωση που δεν μπορείς να κάνεις login στο PC και άρα πρέπει να γίνει clear ο κωδικός του Administrator ή κάποιου άλλου χρήστη, προτείνω το εξής:

1. Κατέβασε το Offline Windows Password & Registry Editor από εδώ και συγκεκριμένα το αρχείο cd110511.zip

2. Unzip και εγγραφή το αρχείο .iso σε CD

3. Ρύθμισε στο BIOS το CD/DVD Drive ως First Boot Device

4. Εκκίνησε το φορητό έχοντας βάλει το δισκάκι στο CD/DVD Drive

5. Διάβασε προσεκτικά το καθοδηγούμενο μενού επιλογών πριν προχωρήσεις

Το έχω δοκιμάσει με επιτυχία σε Win XP & 7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...