GiannisT13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 αν θα μπορουσατε να μου απαντησετε θα το εκτιμουσα .....
PETERANOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Το τροφοδοτικό σου είναι οριακό και μάλλον θα χρειαστεί να βάλεις ένα μεγαλύτερο π.χ. 550W, θα ήταν καλό να ανεβάσεις τον επεξεργαστή σου όπως ειπώθηκε και παραπάνω, μπορείς να βάλεις την κάρτα χωρείς να ανεβάσεις τον επεξεργαστή, εάν δεις ότι δες σε καλύπτει τότε ανέβασε τον, δεν είναι και κάτι τρομερό.
GiannisT13 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Το τροφοδοτικό σου είναι οριακό και μάλλον θα χρειαστεί να βάλεις ένα μεγαλύτερο π.χ. 550W, θα ήταν καλό να ανεβάσεις τον επεξεργαστή σου όπως ειπώθηκε και παραπάνω, μπορείς να βάλεις την κάρτα χωρείς να ανεβάσεις τον επεξεργαστή, εάν δεις ότι δες σε καλύπτει τότε ανέβασε τον, δεν είναι και κάτι τρομερό. Ευχαριστώ πολύ !! Τα προβλήματα που ισως αντιμετωπίσω πια μπορει να είναι ?
PETERANOS Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ πολύ !! Τα προβλήματα που ισως αντιμετωπίσω πια μπορει να είναι ? Όσο αναφορά το τροφοδοτικό δεν θα σου προκύψει κάποιο άμεσο πρόβλημα, απλός θα ζορίζετε παραπάνω με αποτέλεσμα να μειωθεί ο χρόνος ζωής του. Η κάρτα εάν δεν ανεβάσεις τον επεξεργαστή σου δεν θα μπορεί να αποδώσει το μέγιστο. Είχα και εγώ τον επεξεργαστή σου, ανεβαίνει άνετα στα 3GHz, ανέβασε τον δεν είναι τίποτα θα δώσει άλλο αέρα στο σύστημα σου.
GIANNIS400 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 καλημερα παιδια, αν πάω σε 6950 απο 5850 που εχω τώρα με το cpu Ε8400 στα 3,4ghz... θα χρειαστει να ανεβασω και αλλο το cpu ή την βγάζω με τα 3,4ghz που ειμαι τωρα? ... θα εχω κολληματα λογο core duo και ddr2?
GiannisT13 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2011 Όσο αναφορά το τροφοδοτικό δεν θα σου προκύψει κάποιο άμεσο πρόβλημα, απλός θα ζορίζετε παραπάνω με αποτέλεσμα να μειωθεί ο χρόνος ζωής του. Η κάρτα εάν δεν ανεβάσεις τον επεξεργαστή σου δεν θα μπορεί να αποδώσει το μέγιστο. Είχα και εγώ τον επεξεργαστή σου, ανεβαίνει άνετα στα 3GHz, ανέβασε τον δεν είναι τίποτα θα δώσει άλλο αέρα στο σύστημα σου. οκ ευχαριστώ
stm00192 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2011 καλημερα παιδια, αν πάω σε 6950 απο 5850 που εχω τώρα με το cpu Ε8400 στα 3,4ghz... θα χρειαστει να ανεβασω και αλλο το cpu ή την βγάζω με τα 3,4ghz που ειμαι τωρα? ... θα εχω κολληματα λογο core duo και ddr2? Δεν εχεις να κερδισεις απολυτως τπτ με μια τετοια αλλαγη ηδη ακομη και η 5850 κρατιεται λιγο πισω απο τον 8400
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα