Finn Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Θελω να παρω ενα router για να του σεταρω το wan interface και να το συνδεσω μ ενα αλλοcisco ubr. Απ το router που θ αγορασω θα παιρνουν ιντερνετ ενσυρματα και ασυρματα. Καποια οικονομική πρόταση;
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Καλησπέρα, Θελω να παρω ενα router για να του σεταρω το wan interface και να το συνδεσω μ ενα αλλοcisco ubr. Απ το router που θ αγορασω θα παιρνουν ιντερνετ ενσυρματα και ασυρματα. Καποια οικονομική πρόταση; δες για draytek Που εχει και wan interface .εχουν με single wan με dual wan πχ http://www.draytek.com/user/PdInfoDetail.php?Id=121 και υπαρχει και adsl router draytek που εχει και wan πανω.2 συσκευες σε μια. .το cisco να υποθεσω δεν εχει ασυρματο ε?? και η draytek ειναι και κορυφη εταιρεια.
SPANK Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 +1 σε αυτά που πρότεινε ο αλέξανδρος. Εγώ εχω το 2820n ειναι adsl router και εχει και wan interface, καλό μηχάνημα και γενικά τα draytek αλλα αρκετά ακριβά. Βέβαια ειναι απο τις περιπτώσεις που λεμε οτι πληρώνεις παίρνεις
poulinos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2011 απλα αν δεν θελει adsl επειδη εχει το cisco για να μην δωσει τοσα λεφτα στο 2820 μπορει να παρει ενα σκετο ρουτερ.εκτος αν τον βολεψει να παρει νεο adsl router και να αφησει το cisco στην ακρη.η αν σκοπευει το vigor να το χρησιμοποιησει και αλλου οποτε δεν θα παει χαμενο το να ειναι και adsl router.απλα θα πληρωσει αρκετα λεφτα παραπανω.
Finn Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Τελικά κατέληξα σ 'ενα router belkin και έγινε μια χαρά η δουλειά! Adsl router δε μου χρειάζεται και δε θα χρειαστεί ούτε στο μέλλον.Docsis 3.0 for the win!
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2011 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Τελικά κατέληξα σ 'ενα router belkin και έγινε μια χαρά η δουλειά! Adsl router δε μου χρειάζεται και δε θα χρειαστεί ούτε στο μέλλον.Docsis 3.0 for the win! αν και αφου εχεις cisco adsl modem /μισθωμενο δεν ξερω τι παιζει απο πισω γιατι δεν πηρες και κανα cisco access point.καλα που δεν πηρες adsl router belkin γιατι ειναι μαυρα χαλια.αν και προσωπικα δεν θα επαιρνα belkin.Μια εταιρεια που βγαζει τα παντα.το καλο που εχουν τα Router της ειναι οτι γενικα ειχα παρατηρησει δεν ξερω αν ισχυει ακομα ειχαν πολυ καλο wireless.απλα υπηρχαν και αλλες εταιρειες καλυτερες απο αυτην.anyway.αφου κανεις μια χαρα την δουλεια σου μην το συζηταμε.δες και για κανα firmware update Μηπως υπαρχει και εισαι comple.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα