Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας παιδιά,

Όπως αναφέρω και στον τίτλο σκέφτηκα να αλλάξω την οθόνη του pc μου και να βάλω μια τηλεόραση (ξέρω ακούγετε λίγο τρελό) αλλά πιστεύω πως θα είναι πολύ καλύτερα έτσι....

Περιμένω να ακούσω τις απόψεις σας και ειδικά από άτομα που έχουν πραγματοποιήσει το αυτό το εγχείρημα να μου πουν την γνώμη τους...

Τέλος, η tv με το pc θα συνδεθούν με hdmi...

Δημοσ.

Για 3 χρόνια είχα στο PC μια Samsung 32" αλλά την πούλησα γιατί μου φαινόταν μικρή και πήρα μια 40αρα. Με έχει βολέψει, ειδικά με προγράμματα όπως Photoshop και After Effects. Εννοείται πως σε ταινίες και gaming τα σπάει.

Δημοσ.

Άρα είσαι ευχαριστημένος...... και στο internet πως είναι...? τι ανάλυση έχει...? και πως την έχεις συνδέσει..?

Δημοσ.

Χρησιμοποιώ ανάλυση 1920x1080. Την σύνδεσα με καλώδιο HDMI>DVI. Στην αρχή όλα ήταν πολύ μικρά, αλλά άλλαξα το DPI από 96px σε 120px και όλα φαίνονται κανονικά. Πολλοί φίλοι μου όταν παίζουμε κάποιο παιχνίδι ή σερφάρουμε στο ίντερνετ μου έχουν πει πως τους πειράζει στα μάτια όταν καθόμαστε αρκετή ώρα, αλλά εγώ και με 12ωρη χρήση σε ώρα εργασίας ιστοσελίδας με πείραξε μόνο τις τελευταίες ώρες. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος και ελπίζω στο μέλλον να πάρω μεγαλύτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...